SONY Death Stranding - Directors Cut (PS5)
19 990 Ft

Újdonság

Post-apo akció a Play Station 5-höz Director’s Cut kiadásban, új tartalommal. A Death Stranding vagy a Death Tide a katasztrófák sorozatának a neve, amelyek után természetfeletti ellenségek áramlottak a világba. Az emberek elszigetelten maradtak a vadonban elkülönített kolóniákban, és túlélésük egy hajszálon múlik. Megmented őket? 18 éves kortól alkalmas.

SONY Ghost of Tsushima Director's Cut PS4 (PS719715092)
25 990 Ft

Újdonság

A 2020-as év legsikeresebb akciójátéka, a Ghost of Tsushima Director's Cut-ban Playstation 4/Playstation 4 Pro-ra. A Sucker Punch alkotói a Sonyval együttműködve egy nyitott világú akció-szerepjátékot (RPG) mutatnak be, amelyben a feudális Japánba látogatsz el, amely a Mongol Birodalom uralma alatt találja magát, és neked, mint adminisztratív szabadságharcosoknak az a feladatod, hogy felszabadítsd a várost a rád váró kegyetlen borzalom alól. A Mongol Birodalom egész nemzeteket pusztított a 13. század végén, amikor kelet felé menetelt. A japán szárazföld és a hatalmas mongol inváziós flotta között, amelyet Khotun Khan kíméletlen és ravasz tábornok vezényelt, csak Kusima szigete áll.

SONY Ghost of Tsushima Director's Cut - Remaster (PS5)
28 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Ghost of Tsushima akció játék PlayStation 5-re, Director’s Cut kiadásban. Az Infamous sorozat szerzői egy új akciókalandot mutatnak be a nyílt világban. Belenézhetünk a feudális Japánba, ahol első kézből érezzük a Mongol Birodalom erejét. A Mongol Birodalom egész nemzeteket pusztított a 13. század végén, amikor kelet felé menetelt. A japán szárazföld és a hatalmas mongol inváziós flotta között, amelyet Khotun Khan kíméletlen és ravasz tábornok vezényelt, csak Kusima szigete áll.

SONY PlayStation Pulse 3D Wireless, fekete (PS719834090)
49 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Az új Sony Playstation 5 játékkonzolhoz tervezett stílusos PULSE 3D vezeték nélküli gamer fejhallgató. Ezek a fejhallgatók kettős beépített mikrofonnal, zajcsökkentéssel, könnyű kialakítással és kényelmes fülpárnával rendelkeznek. Minőségi és kristálytiszta hang. Elsőosztályú állóképességgel rendelkeznek – akár 12 órányi problémamentes játék, így nyugodtan vágj bele a játékba! A 3D hang és a virtuális térhangzás támogatása Tempest 3D Audio Tech. Töltés USB-C csatlakozón keresztül.