Microsoft Flight Simulator - Xbox Series (8J6-00019)
24 990 Ft 23 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Repülés szimulátor Flight Simulator – Xbox Series – Xbox Series (8J6–00019) az Xbox sorozathoz. Ülj be a nagy pontosságú repülőgépmodellek részletesen kidolgozott pilótafülkéjébe a könnyűtől a szállító kolosszusokig a Microsoft Flight Simulator új generációjában. Teszteld pilóta készségeid az éjszakai repülés kihívásaival szemben, valós idejű légköri viszonyokat és dinamikus időjárást szimulálva a változó, valós világban.

SONY Death Stranding - Directors Cut (PS5)
19 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Post-apo akció a Play Station 5-höz Director’s Cut kiadásban, új tartalommal. A Death Stranding vagy a Death Tide a katasztrófák sorozatának a neve, amelyek után természetfeletti ellenségek áramlottak a világba. Az emberek elszigetelten maradtak a vadonban elkülönített kolóniákban, és túlélésük egy hajszálon múlik. Megmented őket? 18 éves kortól alkalmas.

SONY Ghost of Tsushima Director's Cut PS4 (PS719715092)
25 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A 2020-as év legsikeresebb akciójátéka, a Ghost of Tsushima Director's Cut-ban Playstation 4/Playstation 4 Pro-ra. A Sucker Punch alkotói a Sonyval együttműködve egy nyitott világú akció-szerepjátékot (RPG) mutatnak be, amelyben a feudális Japánba látogatsz el, amely a Mongol Birodalom uralma alatt találja magát, és neked, mint adminisztratív szabadságharcosoknak az a feladatod, hogy felszabadítsd a várost a rád váró kegyetlen borzalom alól. A Mongol Birodalom egész nemzeteket pusztított a 13. század végén, amikor kelet felé menetelt. A japán szárazföld és a hatalmas mongol inváziós flotta között, amelyet Khotun Khan kíméletlen és ravasz tábornok vezényelt, csak Kusima szigete áll.

SONY Ghost of Tsushima Director's Cut - Remaster (PS5)
28 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Ghost of Tsushima akció játék PlayStation 5-re, Director’s Cut kiadásban. Az Infamous sorozat szerzői egy új akciókalandot mutatnak be a nyílt világban. Belenézhetünk a feudális Japánba, ahol első kézből érezzük a Mongol Birodalom erejét. A Mongol Birodalom egész nemzeteket pusztított a 13. század végén, amikor kelet felé menetelt. A japán szárazföld és a hatalmas mongol inváziós flotta között, amelyet Khotun Khan kíméletlen és ravasz tábornok vezényelt, csak Kusima szigete áll.