Trust GXT 253 Emita Arm (22563)
14 990 Ft

Újdonság

Állítható kar Trust GXT 253 Emita Arm mikrofonokhoz munka- és gamerasztalokhoz való rögzítéssel. Ezzel a karral megtalálod a megfelelő pozíciót a mikrofon elhelyezéséhez, amely készen áll a streamingre és a vlogolásra. Akár 360°-ban forgatható. Hosszú integrált kábel USB-csatlakozóval. Biztonságos rögzítés az erős bilincsnek köszönhetően. Kompatibilis az összes általánosan használt mikrofonnal. Kompakt méret és egyedi kialakítás.

Trust GXT244 Buzz Streaming (23466)
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Streaming mikrofon a pontos és kiváló minőségű felvételekhez Trust GXT244 Buzz Streaming. Ezzel a mikrofonnal simán rögzítheted saját hangfelvételeid számítógépes játékokról, podcastról, minőségi hangfelvételekről. A kommunikáció pedig elsőrangú lesz vele. Ha a megfelelő mikrofont keresed, hogy kedvenc játékaidat a legjobb minőségben streameld, abbahagyhatod a keresgélést. Nagyszerű hangátvitellel rendelkezik, és könnyen kezelhető. Bárminek a rögzítésére, amit szeretnél. Stílusos kivitelezés Kompakt méretek

Yenkee YMC 1011BK
2 990 Ft

Újdonság

Tökéletesen és gond nélkül szeretnél kommunikálni a családoddal, a barátaiddal, a kollégáiddal vagy a csapattársaiddal? Akkor szerezz be egy stílusos Yenkee YMC 1011BK számítógépes mikrofont. A rugalmas tartó lehetővé teszi a minden irányú beállítást az optimális hangminőség és a kényelmes használat érdekében. Nagyszerű LED-es háttérvilágítással, azonnali némítás gombbal és hosszú 1,3 m-es USB-kábellel rendelkezik.