Microsoft Xbox Wireless Controller, Aqua Shift Special Edition (QAU-00027)
23 490 Ft 22 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Ergonomikus vezeték nélküli játékvezérlő Xbox Series, Xbox One és PC készülékekhez. Rezgő funkcióval rendelkezik, és többek között megosztás gombot is tartalmaz. Texturált fogantyúk a még jobb fogásért. Kompatibilis a kiválasztott konzolokkal, a PC-el, a Windows 10-el, valamint az Android és az iOS-el. A gamepadon található egy 3,5 mm-es jack és egy USB-C interfész. A gamepad lehetővé teszi a gombok leképezését.

Nintendo Flip Cover Nintendo Switch Lite készülékhez, szürke (NSPL02)
17 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörűen stílusos flip tok, amelyben kényelmesen tárolhatod a Nintendo Switch Lite játékkonzolt a maximális biztonság érdekében. A tok megvédi a konzolt a portól, a karcolásoktól és a sérülésektől. Ugyanakkor nagyszerű eszköz, ha a konzollal utazol.

Nintendo Joy-Con Pair Blue/Neon Yellow (NSP065)
29 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nintendo Joy-Con Pair Blue/Neon Yellow (NSP065) sokoldalú gamepad számos meglepő játékélményt kínál. A 2 Joy-Con gamepad használható külön-külön vagy együtt a speciális grip technológia segítségével. Handheld módban lehetőséged van a csatlakoztatni őket a konzolhoz, vagy osztozni egy baráttal és a támogatott játékokban élvezni a multiplayer szórakozást.

Nintendo Switch Carrying Case - Animal Crossing Edition (NSP128)
10 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörűen stílusos védőtok az Animal Crossing: New Horizons játék dizájnos mintájával és kijelző fóliával. Kényelmesen tárolhatod benne a Nintendo Switch Lite játékkonzolt a maximális biztonság érdekében. A tok megvédi a konzolt a portól, a karcolásoktól és a sérülésektől. Ugyanakkor nagyszerű eszköz, ha a konzollal utazol.

Nintendo Switch Lite tok, Animal Crossing Edition (NSPL00)
10 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörűen stílusos védőtok, amelyben kényelmesen tárolhatod a Nintendo Switch Lite játékkonzolt a maximális biztonság érdekében. A tok megvédi a konzolt a portól, a karcolásoktól és a sérülésektől. Ugyanakkor nagyszerű eszköz, ha a konzollal utazol.

Oculus Quest 2 Elite Strap (301-00375-01)
26 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus fejpánt a virtuális valósághoz. Kompatibilis a VR Oculus Quest 2-vel. Hátsó állítókerék a méret beállításához. Javítja a szemüveg stabilitását és nagyobb alátámasztást biztosít.

Oculus Quest 2 Fit Kit (301-00374-01)
21 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Virtuális valóság kiegészítő készlet. Tartalma: 2× alternatív arcfelület, 2× alternatív fényblokkoló. Kompatibilis a VR Oculus Quest 2-vel. Tökéletesen alkalmazkodik az arcodhoz.

SPEED-LINK Rait Gamepad, fekete (SL-650010-BK)
11 690 Ft 10 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Speedlink Rait Gamepad gamer vezérlő 10 vezérlőgombbal, 2 kapcsolóval, egy D-Paddal, 2 analóg botkormánnyal és egy Mode nyomógombbal rendelkezik, amellyel az XInput és DirectInput üzem módok között válthatsz. Ez a stílusos gamepad nagy pontosságú vezérlést, nagyon valósághű vibrációt és optimális ergonómiát kínál. Bármilyen játékban használhatod Windows, Playstation 3 és Nintendo Switch rendszeren.

 
SPEED-LINK Rait Gamepad, vezeték nélküli, fekete (SL-650110-BK)
14 690 Ft 12 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Speedlink Rait Gamepad vezeték nélküli játékvezérlő 10 vezérlőgombot, 2 kapcsolót, D-Pad-et, 2 analóg kart és egy Mode gombot tartalmaz a XInput és DirectInput módok közötti váltáshoz. Az elegáns gamepad hatótávolsága 10 m, üzemideje akár 8 óra egyetlen feltöltéssel, nagy vezérlési pontosságot, nagyon reális rezgést és optimális ergonómiát kínál. Bármely Windows, Playstation 3 és Nintendo Switch játékban használható.

Thrustmaster TCA Quadrant Airbus kiadás (2960840)
39 990 Ft 34 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezess egy igazi szállító repülőgépet az égen, és élvezd a légpárnás repülőgép vezetésének realisztikus érzését – a Thrustmaster TCA Quadrant Airbus kiadás gázkar játékvezérlő az ikonikus Airbus vezérlőpanellel rendelkezik, és minden típusú repüléshez alkalmas. A kar lehetővé teszi az ellenállás beállítását. Alkalmas PC-re Windows 8/10 számára.

Thrustmaster TWCS THROTTLE PC (2960754)
39 990 Ft 35 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Repülj át egy vadászrepülőgépen, szállító repülőgépen vagy akár egy rakétán, és élvezd a légpárnás repülőgép realisztikus érzését – a Thrustmaster TWCS THROTTLE (2960754) egyedülálló csúszó sínrendszerrel rendelkezik a tökéletesen sima váltások és a nagy pontosság érdekében. 14 gombbal és egy 8-as PoV sapkával rendelkezik. Elhelyezhető még a pilótafülkében is, PC számára tervezték.

SPEED-LINK Stix Pro (SL-460800-BK)
3 390 Ft

Újdonság

Speciális szilikon grip a Speedlink márkától amelyek illesztőprogramokhoz készültek PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One és Nintendo Switch számára. A Stix Pro kupakok jobban szabályozzák a vezérlő analóg karjait, ugyanakkor a karok megvédik a kopástól és a szennyeződéstől. A burkolatok könnyen cserélhetők bármikor. A szett 2 pöttyös mintázatú párt, 2 horpadt borítót és mindkét változatot XXL kivitelben is tartalmaz – összesen 4 pár sapkát.