DELL KM636, UK, fehér (580-ADFP)
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dell KM636 UK/EN vezeték nélküli billentyűzet és egér elegáns és modern kialakításban, megbízható vezeték nélküli teljesítményt nyújt gyakorlatilag bármilyen környezetben. Ezt a készletet úgy tervezték, hogy ellenálljon az irodai munka nehézségeinek, miközben a chiclet billentyűkkel ellátott modern kialakításnak köszönhetően maximális munkakomfortot biztosít. A multimédiás billentyűkkel ellátott vezeték nélküli billentyűzet és az akár 12 hónapos akkumulátor-üzemidővel és optikai mozgáskövetővel rendelkező Dell egér kombinációja megbízható felhasználói élményt nyújt.

DELL KM7120W, US (580-AIWM)
32 990 Ft 31 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Dell KM7120W US vezeték nélküli billentyűzet és egér elegáns, modern kialakítású, megbízható vezeték nélküli teljesítményt nyújt gyakorlatilag bármilyen környezetben. Ezt a készletet úgy tervezték, hogy ellenálljon az irodai munka nehézségeinek, miközben a chiclet billentyűkkel ellátott modern kialakításnak köszönhetően maximális munkakomfortot kínál. A Dell vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációja megbízható felhasználói élményt nyújt a Wi-Fi 2,4 GHz-es és Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiával.

DELL KM5221W, US, RTL box (580-AJRC)
15 990 Ft

Újdonság

Dell KM5221W US vezeték nélküli billentyűzet és egér elegáns, modern kialakítású, megbízható vezeték nélküli teljesítményt nyújt gyakorlatilag bármilyen környezetben. Ezt a készletet úgy tervezték, hogy ellenálljon az irodai munka nehézségeinek, miközben a chiclet billentyűkkel ellátott modern kialakításnak köszönhetően maximális munkakomfortot kínál. A multimédiás billentyűkkel ellátott vezeték nélküli billentyűzet és az akár 36 hónapos akkumulátor-üzemidővel és optikai mozgáskövetővel rendelkező Dell egér kombinációja megbízható felhasználói élményt nyújt.

DELL KM7321W, US (580-AJQJ)
37 990 Ft 33 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Dell KM7321W US vezeték nélküli billentyűzet és egér elegáns, modern kialakítású, megbízható vezeték nélküli teljesítményt nyújt gyakorlatilag bármilyen környezetben. Ezt a készletet úgy tervezték, hogy ellenálljon az irodai munka nehézségeinek, miközben a multimédiás chiclet billentyűkkel ellátott modern kialakításnak köszönhetően maximális munkakomfortot kínál. A Dell vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációja megbízható felhasználói élményt nyújt a Wi-Fi 2,4 GHz-es és Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiával.

Marvo CM409, EN (CM409 EN)
12 990 Ft

Újdonság

A Marvo CM409 készlet gamer billentyűzetet, egeret, padot és fejhallgatót tartalmaz. A billentyűzet 104 billentyűt tartalmaz membrán kapcsolókkal, US elrendezéssel és „rainbow“ kialakítással. Élettartama akár 10 millió leütés. Az egérnek 6 gombja van, beleértve a görgőt, amelynek élettartama akár 3 millió kattintás. Többszínű háttérvilágítású egér. Állítható érzékenység 800/1 600/2 400/3 200 DPI. Kábelhossz 1,5 m. Csatlakozás USB-n keresztül. Egérpad gumis felületű alsó szerkezettel. A gamer fejhallgató sokrétű színskálát és elég erős hangot kínál.

DELL KM5221W, US (580-AJRP)
13 990 Ft

Újdonság

Dell KM5221W US vezeték nélküli billentyűzet és egérkészlet egyesíti az elegáns, modern dizájnt az ergonomikus és megbízható teljesítménnyel. Kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a mindennapi irodai munkát. A készlet nagy előnye a kiváló akkumulátor-élettartam, amely akár 36 hónap is lehet. 

DELL KM636, US, fehér (580-ADGF)
14 490 Ft

Újdonság

Dell KM636 US vezeték nélküli billentyűzet és egér elegáns, modern kialakítású, megbízható vezeték nélküli teljesítményt nyújt gyakorlatilag bármilyen környezetben. Ezt a készletet úgy tervezték, hogy ellenálljon az irodai munka nehézségeinek, miközben a chiclet billentyűkkel ellátott modern kialakításnak köszönhetően maximális munkakomfortot kínál. A multimédiás billentyűkkel ellátott vezeték nélküli billentyűzet és az akár 12 hónapos akkumulátor-üzemidővel és optikai mozgáskövetővel rendelkező Dell egér kombinációja megbízható felhasználói élményt nyújt.