Compass TOPQ fém ablaktörlő 580 mm GRAFIT

Compass TOPQ fém ablaktörlő 580 mm GRAFIT

Száma: 9334315
Közvetlenül partnerünktől
Szilárd minőségű, teljesen fémből készült ablaktörlő TOP Q grafitlapáttal. Ezt az ablaktörlőt kiegyensúlyozott számú ablaktörlő lapátokkal tervezték, hogy tökéletes leszorítóerőt és a grafit lapáttal együtt tökéletes törlést biztosítson hosszú élettartammal. A TOP Q ablaktörlő átlátszó További információ
2 025 Ft
Korábbi ár
1 848 Ft
-8%
Partnerünktől: gumko

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: gumko

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9334315

Leírás

Szilárd minőségű, teljesen fémből készült ablaktörlő TOP Q grafitlapáttal. Ezt az ablaktörlőt kiegyensúlyozott számú ablaktörlő lapátokkal tervezték, hogy tökéletes leszorítóerőt és a grafit lapáttal együtt tökéletes törlést biztosítson hosszú élettartammal.

A TOP Q ablaktörlő átlátszó műanyag csomagolásban van (1 db). Az ablaktörlő lapát védőrésszel van ellátva, használat előtt vegye le.

A hátsó oldalon az egyes autótípusok aktuális ablaktörlő alkalmazási táblázata látható.

Töltse le a felhasználási táblázatot innen (PDF formátum)

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.