I-TEC USB-C Metal Docking Station for Apple MacBook Pro + Power Delivery C31MBPADA

Márka: I-TEC Katalógus száma: 1260067

I-TEC USB-C Metal Docking Station for Apple MacBook Pro + Power Delivery C31MBPADA

Bővítsd a lehetőségeidet és ne hagyd magad korlátozni a hiányzó portokkal a notebookodon. Csak pár USB-C (Thunderbolt 3) portod van, azonban szükséged lenne csatlakoztatni a kedvenc USB készülékedet, külső kijelzőt vagy kivetítőt, esetleg átvinni az adataidat egy USB kulcsra? Semmi gond! Bár ez a dokkoló állomás méreteiben kicsi, olyan kapcsolatot biztosít, amilyenre szükséged lehet a munka asztalon vagy az utazások során. További információ

13890

13 890 Ft ÁFA-val Piaci ár: 15 203 Ft, Megtakarítás: 1 313 Ft (8 %)
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

A HDMI port csatlakoztat a külső kijelzőhöz, televízióhoz, vagy kivetítőhöz akár 4K felbontásban.(3840 × 2160 / 30Hz). Az SD és MicroSD kártyaolvasó jól jön abban az esetben, ha szeretnéd lemásolni az adatokat vagy fényképeket a fényképezőképből, okos telefonból, vagy más készülékből. A szabad USB – C és a két USB 3.1 (kompatibilis az USB 2.0) csatlakoztatja a kedvenc USB készülékedet. A töltés szintén nem probléma: csatlakoztasd a töltődet a szabad USB – C portba, amely a töltéshez szolgál és már kész is.

A dokkoló állomás tervezésénél az volt a célunk, hogy minél kisebb állomást alkossunk meg, amely rendkívül sokoldalú és könnyen hordozható legyen. Összehasonlítva más termékkel ebben az osztályban az állomást úgy tervezték meg, hogy a magasságának köszönhetően pontosan megfeleljen a notebookok és USB – C portjaik magasságának, ezáltal csatlakoztatás után rendkívül stabil, nincs jelvesztés és az notebookod USB – C portjai nincsenek leterhelve.


Paraméterek

%2% paraméterei

Univerzális igen

Hasonló termékek

PATONA Notebook akkumulátor HP 250 G3, CQ14 4400 mAh Li-Ion 14,8 V OA04 PT2350
11 990 Ft
11 690 Ft

Notebookodnak új akkumulátorra van szüksége? Patona akkumulátor 4400 mAh kapacitással és 14,8 V feszültséggel. A HP 250 G3, CQ14 és egyéb típusú notebookokhoz alkalmas. Visszaadja notebookod erejét. Beépített túlterhelés- és túlfeszültség elleni védelemmel ellátott, teljes mértékben helyettesíti az eredeti akkumulátort.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.