ThinkCentre 90W AC adapter II (vékony csúcs)

ThinkCentre 90W AC adapter II (vékony csúcs)

Száma: 24895001
Közvetlenül partnerünktől
ThinkCentre 90W AC Adaptor II (slim tip) Tartson kéznél egy tartalék ThinkCentre 90W AC Adaptor II-t (slim tip), hogy biztosítsa a Tiny készülék állandó áramellátását. További információ
22 600 Ft
Termék ára
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.4.04 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.4.04 - 2023.4.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24895001

Leírás

<B>ThinkCentre 90W AC Adaptor II (slim tip)</B> Tartson kéznél egy tartalék ThinkCentre 90W AC Adaptor II-t (slim tip), hogy biztosítsa a Tiny eszközének állandó áramellátását. Ez a hálózati adapter ideális tartalék- vagy csereadapterként használható kompatibilis készülékeihez. A ThinkCentre hálózati adapterek kompaktak, így mindig könnyen elrejtve tarthatja őket a táskájában. Pontosan ugyanolyan színvonalon működik, mint az eredetileg a Tiny eszközökkel együtt szállított készülék, és a Lenovo hivatalos 1 éves garanciája vonatkozik rá.

<B>Kábel hossza:</B> 1 m <B>Súly:</B> 420±25 g

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.