ASUS VivoBook M7600QC-L2011T - Windows 10 Home - 0°Black14"" UHD OLED, AMD Ryzen 7 5800H, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB, Windows 10 Home, háttérvilágítású billentyűzet

ASUS VivoBook M7600QC-L2011T - Windows 10 Home - 0°Black14"" UHD OLED, AMD Ryzen 7 5800H, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB, Windows 10 Home, háttérvilágítású billentyűzet

Száma: 6633948
Közvetlenül partnerünktől
  • Kijelző: 16.0" QHD OLED LED 400nits Pantone Validated (3840 × 2400)
  • Processzor: AMD Ryzen 7 5800H (8 × 3,20GHz 4,40GHz Turbo, 16MB )
  • Memória: 16GB DDR4 3200Mhz
  • Operációs rendszer: Windows® 10 Home 64bit
  • Háttértároló: 512GB SSD PCI-e NVMe
  • VGA típusa: nVidia Geforce RTX 3050 4GB GDDR6
További információ
539 990 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Mall Partner HU

Partnerünk által szállítva

2023.2.08 - 2023.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Mall Partner HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6633948

Leírás

Asus VivoBook M7600

 

 ASUS Vivobook Pro 16X OLED

Formáld a jövőt

Formáld a jövőt a Vivobook Pro 16X OLED modellel, amely a következő generáció kreativitásának tökéletes erőműve.

A Vivobook Pro 16X OLED 16 colos NanoEdge 4K OLED1 kijelzővel, AMD Ryzen™ 9 5900HX mobil processzorral és NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti grafikus vezérlővel azt a sebességet és pontosságot hozza el, amire ötleteid megvalósításához szükséged van.

Az exkluzív DialPad gondoskodik kreatív eszközeid pontos és intuitív vezérléséről, a dupla ventilátoros hűtéstechnikának köszönhetően pedig zavartalan békében dolgozhatsz. A Vivobook Pro 16X OLED megnyitja az ajtót kreatív jövőd felé.

 Teljesítmény

Erő a felfedezéshez

A felfedezés felé vezető utad itt kezdődik, a Vivobook Pro 16X OLED modellel, amely támogatja kalandjaidat. Legyen bármiféle kreatív munkád – jelenetek vagy táblázatkezelés, dokumentumok vagy tervezés – az AMD Ryzen™ 9 5900HX mobil processzor és a profi szintű NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 Ti grafikus vezérlő a leggyorsabb teljesítményt nyújtja egy ultravékony laptopban.

Akár AMD R9 5900HX mobil processzorral, 32 GB memóriával és 1 TB PCIe® SSD-vel bármire készen állsz, legyen az energiaigényes többfeladatos munkavégzés, bonyolult médiaszerkesztés vagy egy laza játék. A GeForce RTX GPU-k hardveresen gyorsított sugákövetést és AI képességeket kínálnak a magasabb szintű teljesítményre áhítozó profi alkotóknak.

Renderelj gyorsabban, közvetíts világosabban és szerkessz videókat jobban az NVIDIA GPU-kkal a Studio laptopokban és asztali gépekben.

 

 Képernyő

Varázsold el szemeidet

Ilyet még nem láttál, mint a Vivobook Pro 16X OLED 4K NanoEdge OLED kijelzője. Egyedülálló látványélmény, szuper fényes 550 nites panellel, ultramagas kontraszt-aránnyal és ultravékony kávákkal, amelyek 86%-os képernyő-készülékház aránnyal kényeztetnek.

Az ultraszéles 100% DCI-P3 színskála gondoskodik az élénk színekről, a profi szintű színhelyességet pedig PANTONE® tanúsítvány igazolja.

Az alacsony kékfény-kibocsátást garantáló TÜV Rheinland tanúsítványnak köszönhetően a szemednek is könnyebb dolga van. A Vivobook Pro 16X OLED gépen minden tisztább és fényesebb.

 Tökéletes, professzionális színek

Mozi-szintű, 100% DCI-P3 színskálával az ASUS OLED laptopok kivételesen részletes és realisztikus látványt nyújtanak.

Ez azt jelenti, hogy a kijelzőn visszaadott színek gazdagabbak és élénkebbek: ideális intenzív színeket használó projektekhez, de bármilyen vizuális tartalmat magasabb szintre emel.

 Az ASUS OLED laptopok alacsony és magas fényerő szinteken is megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát, míg egy átlagos LCD laptopon alacsony fényerő esetén a színskála drasztikusan csökken. A 16 G-s szürke szintű fényerőnél az LCD laptopok csupán 11%-os DCI-P3 színskálát tudnak felmutatni, míg az ASUS OLED laptopok megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát.

 Eye care

70%-kal alacsonyabb kékfény-kibocsátás a szem védelméért

A kékfényről tudjuk, hogy látási kellemetlenségeket okoz és rontja az alvás minőségét. Ugyanakkor, az OLED kijelzők speciális organikus fénykibocsátó anyagainak köszönhetően az ASUS OLED laptopok 70%-kal kevesebb káros kékfényt bocsátanak ki, illetve TÜV Rheinland és SGS tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Ami ennél is fontosabb, hogy a spektrumváltás azt jelenti, hogy nem kell megalkudni a színhelyesség tekintetében, nem úgy, mint a hagyományos kékfény szűrők esetében.

  Érzékelt fényerő

Az OLED magasabb fokú érzékelt fényerősséggel rendelkezik

A hagyományos LCD képernyőkön a fényerő csökkenésével általában drasztikusan csökken a részletesség és a színek minősége. Az ASUS OLED laptopok azonban alacsony fényerő beállítás mellett is részletgazdag képet tudnak megjeleníteni, a nagyfokú kontrasztnak és annak köszönhetően, hogy alacsony fényerő mellett is meg tudják őrizni a széles színskálát.

Az ASUS OLED laptopok bármilyen fényerő beállítás mellett megfelelően tudják visszaadni a színeket, így szabadon igazíthatod a kijelző fényerejét a munkavégzési környezetedhez, miközben élénk színeket élvezhetsz.

Például, egy nappaliban (amely általában 100 luxszal van megvilágítva), egy OLED kijelző esetén csupán 177 nit-es fényerőre van szükség, hogy ugyanazt a tiszta képet érd el, mint egy LCD képernyőn 400 nit-es fényerő mellett. Egy OLED kijelző alacsonyabb fényereje kevesebb káros kékfényt bocsát ki.

 Kontraszt

Valódi fekete: Lásd a láthatatlant

Az ASUS OLED laptopok tökéletesen adják vissza a fekete színeket. Egy OLED pixel három alpixelből áll, melyek mindegyike saját fényt generál: a 4K (3840 × 2400) kijelző 9,216,000 pixelből áll, ami azt jelenti, hogy 27,648,000 saját fényű alpixellel rendelkezik.

Ezzel szemben a legtöbb LCD kijelző csupán néhány tucat LED-es háttérvilágítást tud. A fekete szín OLED kijelző való megjelenítése esetén a pixel egyszerűen kikapcsol, hogy a lehető legsötétebb feketét hozza létre. Ez rendkívül tiszta és éles képeket tesz lehetővé, még a legsötétebb jelenetekben is. Meg fogsz lepődni, mennyi új részletet fedezhetsz fel kedvenc filmjeidben!

 Válaszidő

A laptopon elérhető leggyorsabb válaszidő a gördülékeny akcióért

Az ASUS OLED kijelzők 0,2 milliszekundumos válaszidővel rendelkeznek — laptopon a leggyorsabb, és 50-szer6 gyorsabb az átlagos LCD laptop kijelzőnél.

A legtöbb LCD laptop kijelző válaszideje 10 és 25 milliszekundum közé tehető. Ez gördülékenyebb gyorsütemű akciójeleneteket, alacsony késleltetésű játékmenetet és finom részleteket, azaz elmosódásmentes szöveggörgetést tesz lehetővé.

 Szín

  Formaterv

Legyenek üdvözölve a felfedezők

Az egyedi ASUS logó már azelőtt izgalommal tölt el, mielőtt a fedelet felnyitnád. Menj tovább, fedezd fel, hogyan folytatódik a kifejező dizájn belül, ahol a neoncsíkos Enter billentyű veszi át a főszerepet.

A neon-narancs színnel kiemelt ESC billentyű továbbviszi az indusztriális stílust, szép új világod úttörő filozófiáját visszhangozva. Az újratervezett billentyűzet egy profi stúdiópult vagy egy mechanikus billentyűzet külsejét idézi, útbaigazítva a lehetőségek felszabadítása felé.

Akkumulátor

Végtelen kreativitás

A Vivobook Pro 16X OLED-et arra terveztük, hogy útközben is megkönnyítse életedet, ezért egy erős, 96 Wh akkumulátort kapott. A Vivobook Pro 16X OLED állandó mozgásban van, pont úgy, ahogyan a képzeleted.

 Dialpad

Vedd át az irányítást a DialPaddel

A világ gyorsan változik, a Vivobook Pro 16X OLED géppel azonban ennél is gyorsabb lehetsz, miközben elmerülsz kreatív felfedezéseidben. Az ASUS DialPad egy olyan virtuális felület az érintőpadon, amely a kompatibilis Adobe® kreatív szoftver beállításai felett teljes irányítást tesz lehetővé, hogy semmi se zavarja az összpontosítást az adott feladat során.

 Wi-Fi Master Premium

  Zajszűrés

Továbbfejlesztett ASUS AI zajszűrési technológia

A távmunka és a videókonferenciák számának növekedése kapcsán bevezettük az ASUS AI zajszűrési technológiát, hogy a legjobb kommunikációs élményt biztosíthassuk. A technológia gépi tanulást alkalmaz az emberi beszédet zavaró, nem kívánt zajok elkülönítéséhez.

A MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és a többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A ClearVoice hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így tisztán hallhatsz mindent, amit mások mondanak.

Próbáld ki a demót, hogy megtapasztald a hihetetlen különbséget, amit az AI zajszűrési technológia el tud érni különböző környezetekben.

 Webkamera takaró

Biztonság mindenütt

A Vivobook Pro 16X OLED beépített webkamera takarója egyszerűen elcsúsztatható a személyes tér azonnali megteremtése érdekében, hogy szükség esetén zavartalanul és a kíváncsi szemektől távol dolgozhass.

 Hatékonyság kompromisszumok nélkül

Hogy egyszerűbb legyen az élet

A Vivobook Pro 16X OLED a megállás nélküli alkotásra készült, rendkívül hasznos funkciókkal, amelyek megkönnyítik az életedet útközben. Ezek között felsorolhatjuk a nagyméretű, finom tapintású érintőpadot, a beépített ujjlenyomat-érzékelőt a bekapcsoló gombon és a háttérvilágítással rendelkező billentyűzetet.

Mindezt a pörgős és sokoldalú útközbeni élethez szükséges I/O portok, nagyméretű HDMI, A típusú USB portok és USB-C® port egészítik ki. A microSD kártyaolvasó a mobileszközeiddel történő egyszerű adatcserét könnyíti meg.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.