MAX Képernyőtisztító SC2v1
1 190 Ft

2 az 1-ben képernyőtisztító készlet. Tisztító űrtartalma: 200 ml, törlő mérete: 300 × 300 mm. A képernyőtisztító nem mérgező, szagtalan, alkoholmentes, ammóniamentes – nem károsítja a képernyő felületét és az érzékeny felületeket. Nem hagy foltot. A csomag porlasztót is tartalmaz az egyszerű felvitelhez.

CLEAN IT Magic Cleaning Gum, CL-200
1 890 Ft

A Magic Cleaning Gum tisztítózselé ideális megoldás a por és különböző szennyeződések eltávolítására, főleg számítógépek és notebookok billentyűzetéből, emlyek használat után szinte csillogni fognak.

CLEAN IT Sűrített levegő

CLEAN IT Sűrített levegő

Értékelés: 4,4
1 190 Ft

A sűrített levegő segítségével, könnyen és egyszerűen szedheti ki a port és egyéb szennyeződéseket, a nehezen elérhető helyeken is. 400ml kiszerelésben kapható.

Hama Tisztító készlet LCD, Laptop
1 890 Ft

Hama tisztító készlet LCD képernyőkhöz és laptop klaviatúrákhoz. A puha sörtéjű kefével könnyedén eltávolíthatjuk a laptop billentyűzetéről a port, szennyeződéseket. A speciális tisztító folyadék és a mikroszálas törlőkendő gyengéden tisztítja és védi a a kijelző felületét, karcolásmentesen tisztít, nem hagy nyomot, antiszatatikus hatású.

CLEAN IT Univerzális antisztatikus tisztítóhab, 400 ml
1 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Clean IT univerzális antisztatikus tisztítóhab nagyszerű eszköz az elektronikai cikkek tisztitásához, ideális mind fém, mind műanyag felületekre. Az antisztatikus tulajdonság megakadályozza a por újbóli lerakódását a kezelt felületen. Űrtartalma 400 ml.

CLEAN IT Tisztítófolyadék + mikroszálas kendő, 200 ml
1 190 Ft

Clean IT tisztítófolyadék + mikroszálas kendő egy praktikus kis készlet az elektronikai eszközök kijelzőinek tisztán tartásához. Eltávolíthatja az ujjlenyomatokat és a lerakódott port az LCD, LED és plazma képernyőkről. A tisztítószer mennyisége 200 ml.

DICOTA Antibacterial Screen Cleaner
4 790 Ft

Antibakteriális képernyő tisztító garantálja, hogy minden képernyőd tökéletesen tiszta lesz. Dicota Antibacterial Screen Cleaner mikroszál réteggel van ellátva, amely tökéletesen eltávolítja a baktériumokat és az ujjlenyomatokat. A műanyag tartó telefonállványként is működik. A kicsi és könnyű kialakításnak köszönhetően ez lesz a kedvenc kiegészítőd.

Meliconi 621018

Meliconi 621018

Értékelés: 4,8
6 090 Ft 5 690 Ft

Vinyl lemezek tisztítására. Ez a készülék dupla kefeből áll, egyik oldalán a por eltávolítása és az elektrosztatikus töltések eltávolítása a másik oldalról szénoldat alkalmazásával. A Meliconi tisztító készlet segítségével a lehető legtisztább hangot kapja a lemezjátszótól.

PanzerGlass PanzerGlass Spray Twice és Day - fertőtlenítő antibakteriális spray (100 ml) 8952
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fertőtlenítő antibakteriális spray a mobiltelefon, a képernyők és a kijelzők fertőtlenítésére. PanzerGlass Spray Twice és Day – fertőtlenítő antibakteriális spray (100 ml) 8952 tartalmazza a legmagasabb fokú hatékonysággal a baktériumok és vírusok ellen, és megszabadítja a képernyőidet a zsírtól és a szennyeződésektől. Parfüm, ammónia, alkohol és parabének nélkül.

PanzerGlass Spray Twice és Day Bundle - fertőtlenítő antibakteriális spray (8 ml + 100 ml) B8950 + 8952
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fertőtlenítő antibakteriális spray a mobiltelefon, a képernyők és a kijelzők fertőtlenítésére. PanzerGlass Spray Twice és Day Bundle – fertőtlenítő antibakteriális spray (8 ml + 100 ml) B8950 + 8952 legnagyobb hatékonysággal a baktériumokkal és vírusokkal szemben, és a képernyőidet megszabadítja a zsíroktól és szennyeződésektől. Parfüm, ammónia, alkohol és parabének nélkül.

PanzerGlass Spray Twice és Day - fertőtlenítő antibakteriális spray (30 ml) 8951
3 590 Ft

Fertőtlenítő antibakteriális spray a mobiltelefon, a képernyők és a kijelzők fertőtlenítésére. PanzerGlass Spray Twice és Day – fertőtlenítő antibakteriális spray (30 ml) 8951 tartalmazza a legmagasabb fokú hatékonysággal a baktériumok és vírusok ellen, és megszabadítja a képernyőidet a zsírtól és a szennyeződésektől. Parfüm, ammónia, alkohol és parabének nélkül.

PanzerGlass Spray Twice és Day - fertőtlenítő antibakteriális spray (8 ml)
2 590 Ft

Fertőtlenítő antibakteriális spray a mobiltelefon, a képernyők és a kijelzők fertőtlenítésére. PanzerGlass Spray Twice és Day – fertőtlenítő antibakteriális spray (8 ml) 8950 tartalmazza a legmagasabb fokú hatékonysággal a baktériumok és vírusok ellen, és megszabadítja a képernyőidet a zsírtól és a szennyeződésektől. Parfüm, ammónia, alkohol és parabének nélkül.

UV Sterilizátor S1 (UV sterilizer S1), fehér
16 990 Ft

Újdonság

A praktikus UV-sterilizátor a mobiltelefon fertőtlenítésére szolgál. Az S1 UV-sterilizáló (S1 UV-sterilizáló) ideális 6 hüvelykes telefonokhoz, amelyek akár 6 perc alatt is képesek sterilizálni. Nem csak mobiltelefonokhoz használható, hanem maszkok, kulcsok és egyéb napi szükségletek fertőtlenítése számára is. A tápellátása microUSB -on keresztül történik.

Meliconi 621011
2 190 Ft

Lemez a CD lejátszó lézerlencséinek tisztításához. A kefe belülről tisztítja a lejátszóban lerakódott port és egyéb szennyeződést, a zenék és videók jobb minőségéért és a lejátszód magasabb élettartamáért. A Meliconi tisztító lemez biztosítja számodra a lehető legjobb minőségű lejátszást.

Meliconi 621012
2 390 Ft

Lemez a DVD lejátszó lézerlencséinek tisztításához. A kefe belülről tisztítja a lejátszóban lerakódott port és egyéb szennyeződést, a zenék és videók jobb minőségéért és a lejátszód magasabb élettartamáért. A Meliconi tisztító koronggal mindig maximális minőségben játszhatod le zenéidet, videóidat.