EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI - rose gold/black 9915112300003

Márka: EPICO Katalógus száma: 1284558

EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI - rose gold/black 9915112300003

Bővítsd ki a berendezésed az EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI porttal, szilárd alumínium és TPE rózsaszín kivitelben, a legjobb minőségű 4K video átvitelekre. További információ

21290

21 290 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1284558

Leírás

Termékleírás

EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI & Ethernet

Ha a laptopon lévő kimenetek nem elegendőek, ez az elegáns HUB ideális megoldás számodra. Ez egy ideális kiegészítés minden olyan laptop tulajdonos számára, aki meg akarja őrizni a kompatibilitást az összes régebbi eszközeikkel.

Sok csatlakozó

Bővítsd ki eszközöd, amelyen csak C típusú USB bemenet van! Vásárold meg ezt az Epico USB hubot, amely 4K HDMI portot tartalmaz. Összesen 5 csatlakozó.

4K maximális minőség

Ezzel a multi-hub megoldással csatlakoztathatod a készülékedet a perifériák széles köréhez, például monitorokhoz, laptopokhoz, tévékészülékekhez és egyéb eszközökhöz. Óriási előnye a lehető legmagasabb 4K minőségű videolejátszás támogatása , HDMI bemenet, elegáns design és kompakt méret.

Kompakt méretek

Az adapter könnyen elcsomagolható bármilyen csomagba vagy táskába, így nem sérül meg az út alatt. Az alumínium és a TPE kombinációja nagy tartósságot garantál. A készülék két szabványos USB portot is tartalmaz.

Főbb jellemzők

Bővítsd ki a berendezésed az EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI porttal, szilárd alumínium és TPE rózsaszín kivitelben, a legjobb minőségű 4K video átvitelekre. HDMI, USB 3.0, USB Type-C csatlakozásokkal.


Paraméterek

%2% paraméterei

Kiegészítő típusa USB központ
Utazó nem
Szín pink / lila

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.