I-TEC USB C adapter Metal Gigabit Ethernet 1x USB-C RJ-45 LED C31METALGLAN-ra

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: I-TEC Katalógus száma: 1221737

I-TEC USB C adapter Metal Gigabit Ethernet 1x USB-C RJ-45 LED C31METALGLAN-ra

USB-C Metal Gigabit Ethernet adapter, 1× USB-C RJ-45-re 10/100/1000 Mbps, LED. USB-C csatlakozóval rendelkező eszközökhöz tervezve, kompatibilis a Thunderbolt 3, Windows Mac Linux Android, Space Grey. További információ

5790
5 1

5 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1221737

Leírás

Termékleírás

Nem igényel külön tápellátást

Az adapter nem igényel külső tápellátást és operációs rendszerek széles skáláját támogatja a Windowstól kezdve a Mac OS keresztül a Linuxig. Az Ethernet hálózati kapcsolat használata lehetséges Android rendszerben is. Ezt a funkciót azonban a gyártónak közvetlenül az Android készüléken kell támogatnia. Könnyen ellenőrizheti a támogatást a "hálózati csatlakozás → további hálózatok” beállításoknál, ahol fel kell hogy legyen tüntetve az "Ethernet” elem.

I-Tec USB C adapter Metal Gigabit Ethernet 1× USB-C

A hálózathoz való Wi-fi csatlakozás igazán kényelmes, de őszintén, ha igazán kompromisszum nélküli teljesítményt szeretnének, akkor a Gigabit Ethernet porton keresztüli kábeles csatlakozásnál nincs jobb. Ez azonban a modern eszközökből gyakran hiányzik. Ez az adapter kibővíti notebookját, tabletjét vagy számítógépét egy új USB-C vagy Thunderbolt 3 csatlakozó segítségével egy Gigabit Ethernet porttal, hogy könnyen hozzáférhessen a 10/100/1000 Mbps hálózathoz. Ezért megszakítás nélkül nyugodtan élvezheti a nagyon gyors internetkapcsolatot.

Nem igényel speciális tápellátást Az adapter nem igényel külső tápellátást és operációs rendszerek széles skáláját támogatja a Windowstól kezdve a Mac OS keresztül a Linuxig. Az Ethernet hálózati kapcsolat használata lehetséges Android rendszerben is. Ezt a funkciót azonban a gyártónak közvetlenül az Android készüléken kell támogatnia. Könnyen ellenőrizheti a támogatást a "hálózati csatlakozás → további hálózatok” beállításoknál, ahol fel kell hogy legyen tüntetve az "Ethernet” elem.

Ezeket tudja:

A készülék támogatja a Wake-on-LAN funkciót, a Jumbo frame-t 9k bytes-ig és érzékeli az MDI / MDIX kábelek keresztezését. Támogatja az IEEE 802.3az-t (Energy Efficient Ethernet) és a Checksum funkcióval ellátott IPv4/IPv6 I-t. Az eszköz Offload Engine (COE) technológiát alkalmaz a CPU terhelés csökkentése miatt.

Főbb jellemzők

Elég az USB-C interfészbe beszúrni az adaptert és a másik végén (28 cm távolság) már bátran használhatja a klasszikus Ethernet interfészt 10/100/1000 Mbps átviteli gyorsasággal. A modell kompatibilis Thunderbolt 3 interfésszel és a Windows, Mac OS X, Linux, Android operációs rendszerekkel.

A csomagolás tartalma

  • i-tec USB 3.0 Gigabit Ethernet adapter kábellel (28cm)
  • Quick Start

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Kiegészítő típusa USB központ
Utazó nem
Energiaforrás usb + adapter
Szín

Szín

szürke

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.