I-TEC USB C Metal, 3 port HUB, Gigabit Ethernet, 1x USB C RJ-45-re, 3x USB 3.0, LED, C31METALG3HUB

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: I-TEC Katalógus száma: 1221727

I-TEC USB C Metal, 3 port HUB, Gigabit Ethernet, 1x USB C RJ-45-re, 3x USB 3.0, LED, C31METALG3HUB

USB-C Metal 3-portos HUB Gigabit Ethernet adapterrel. – Interfész: 1 x USB-C RJ-45-re (10/100/1000 Mbps), 3 x USB 3.0 port. További információ

8290
5 1

8 290 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1221727

Leírás

Termékleírás

i-tec USB C Metal 3 port passzív HUB

Passzív HUB kombinációja a Gigabit Ethernet adapterrel a gyors USB csatlakozásra mobilhoz, táblagéphez vagy PC-hez az új USB-C ill. Thunderbolt 3 segítségével, továbbá a szintén gyors internetcsatlakozáshoz a Gigabit Ethernet segítségével. A HUB három USB 3.0 porttal van ellátva.

A rajta található USB 3.0 csatlakozó Plug & Play funkciót vagy egyszerű töltést kínál – automatikusan csatlakozáskor felismeri, hogy kompatibilis-e az adott eszköz . Az USB 3.0 felület különösen fontos USB-memóriakártyákról és flash meghajtókról történő adatátvitelnél, ahol a legmagasabb sávszélesség használatos.

Túlfeszültség-védelemmel

A HUB tápellátásáról USB busz gondoskodik, és beépített túlfeszültség-védelemmel rendelkezik a számítógépe számára a perifériaeszközökön fennálló rövidzárlatok esetére. A Windows és a Mac OS-től kezdve egészen a Linux-ig az operációs rendszerek széles skáláját támogatja. Az Ethernet hálózati kapcsolat használata lehetséges Android rendszerben is. Ezt a funkciót azonban a gyártónak közvetlenül az Android készüléken kell támogatnia. A támogatottságot könnyedén ellenőrizheti a „hálózati beállítások → egyéb hálózatok“ menüpontban, ahol szerepelnie kell au „Ethernet“ lehetőségnek.

Főbb jellemzők

A passzív HUB kombinációja Gigabit Ethernet adapterrel, a kedvenc USB-eszközök könnyű és gyors csatlakoztatásához laptophoz és tablethez, PC-hez új USB-C vagy Thunderbolt 3 felülettel, és a nagysebességű hálózati és internet-hozzáférésért a Gigabit Ethernet porton keresztül. Kompatibilis Thunderbolt 3 és OS operációs rendszerekkel: Windows 7 32/64bit, Windows 8 32/64bit, Windows 8.1 32/64bit, Windows 10 32/64bit, Mac OS, Linux a Android.

A csomagolás tartalma

  • i-tec USB-C Metal HUB 3 Port + Gigabit Ethernet Adapter kábellel (28 cm)
  • Quick Start

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Kiegészítő típusa USB központ
Utazó nem
Energiaforrás usb + adapter
Szín

Szín

szürke

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.