I-TEC USB-C Metal Docking Station for Apple MacBook Pro + Power Delivery C31MBPADA

Értékelés: 4,3 3 értékelés Márka: I-TEC Katalógus száma: 1260067

Ingyen szállítás2 év garancia

I-TEC USB-C Metal Docking Station for Apple MacBook Pro + Power Delivery C31MBPADA

Bővítsd a lehetőségeidet és ne hagyd magad korlátozni a hiányzó portokkal a notebookodon. Csak pár USB-C (Thunderbolt 3) portod van, azonban szükséged lenne csatlakoztatni a kedvenc USB készülékedet, külső kijelzőt vagy kivetítőt, esetleg átvinni az adataidat egy USB kulcsra? Semmi gond! Bár ez a dokkoló állomás méreteiben kicsi, olyan kapcsolatot biztosít, amilyenre szükséged lehet a munka asztalon vagy az utazások során. További információ

12990
4.3 3

15 203 Ft Piaci ár ÁFA-val
12 990 Ft

Katalógus száma: 1260067

Leírás

Termékleírás

A HDMI port csatlakoztat a külső kijelzőhöz, televízióhoz, vagy kivetítőhöz akár 4K felbontásban.(3840 × 2160 / 30Hz). Az SD és MicroSD kártyaolvasó jól jön abban az esetben, ha szeretnéd lemásolni az adatokat vagy fényképeket a fényképezőképből, okos telefonból, vagy más készülékből. A szabad USB – C és a két USB 3.1 (kompatibilis az USB 2.0) csatlakoztatja a kedvenc USB készülékedet. A töltés szintén nem probléma: csatlakoztasd a töltődet a szabad USB – C portba, amely a töltéshez szolgál és már kész is.

A dokkoló állomás tervezésénél az volt a célunk, hogy minél kisebb állomást alkossunk meg, amely rendkívül sokoldalú és könnyen hordozható legyen. Összehasonlítva más termékkel ebben az osztályban az állomást úgy tervezték meg, hogy a magasságának köszönhetően pontosan megfeleljen a notebookok és USB – C portjaik magasságának, ezáltal csatlakoztatás után rendkívül stabil, nincs jelvesztés és az notebookod USB – C portjai nincsenek leterhelve.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Kiegészítő típusa DOCKING STATION
Utazó igen
Energiaforrás USB-ről
Típus USB-C mulitport adapter

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.