LEDVANCE LinearLED Mobile Battery 200
5 890 Ft

A Ledvance LinearLED Mobile Battery 200 konyhai lámpa mozgásérzékelővel és vonzó dizájnnal. A lámpatest alumíniumból készült, könnyen felszerelhető, AA elemekkel működik. Rendkívül alkalmas szekrényekbe és polcokba.

LEDVANCE LinearLED Mobile Battery 300
7 090 Ft

A Ledvance LinearLED Mobile Battery 300 konyhai lámpa mozgásérzékelővel és vonzó dizájnnal. A lámpatest alumíniumból készült, könnyen felszerelhető, AA elemekkel működik. Rendkívül alkalmas szekrényekbe és polcokba.

LEDVANCE DOT-it CLASSIC CLASSIC SI
2 990 Ft

A Ledvance DOT-it CLASSIC CLASSIC SI egy fali lámpa, amelyet az elem tápellátásának köszönhetően gyakorlatilag bárhol elhelyezhetsz.

LEDVANCE LINEAR LED TURN 557 10 W 3000 K
7 490 Ft

Adj új érzetet a fénynek a LINEAR LED TURN 557 10 W 3000 K állítható szögű konyhai világítással a LEDVANCE gyártótól. A lámpatest alumínium házban van elhelyezve, és soros csatlakozási rendszere van a könnyű telepítéshez. Lehetőség akár 10 lámpatest egymáshoz csatlakoztatására. Fényesítsd meg az otthoni életed.

LEDVANCE DOT-it TOUCH Slim White
3 990 Ft

A Ledvance DOT-it TOUCH Slim White egy tompítható lámpatest, amelyet az elem tápellátásának köszönhetően gyakorlatilag bárhol elhelyezhetsz. A hagyományos lámpákhoz képest 50% -kal gazdaságosabb. Az integrált újratölthető lítium akkumulátor USB-kábellel tölthető.