PHILIPS LED szalag LIGHTSTRIPS 70101/31/P6, 2m
13 490 Ft 12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LED szalag Philips a leguniverzálisabb lehetőséget kínálja eredeti beltéri világítás terén. Rövidebb, 2 méteres változat használható például egy polcon, TV vagy ágy mellett, ahol kellemes hangulatot teremt.

LEDVANCE SMART FLEX 2P RGBW EXT
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

LED szalag rugalmas öntapadós kivitelben, beépített intelligens világítás funkcióval. A SMART FLEX 2P RGBW EXT LEDVANCE intelligens otthoni rendszerrel vagy a SMART + kapcsolóval egyszerűen vezérelhető. A hangolható fehér segítségével állítható a színhőmérséklet.

LEDVANCE SMART+ Flex 3P Multicolour EU
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Öntapadó LED szalag A, ami beépített intelligens világítás funkcióval és Bluetooth technológiával van felszerelve. Vezérelhető a LEDVANCE SMART+ alkalmazás segítségével Android-on vagy iOS-en az Apple HomeKit-tel. Az intelligens LED technológiának köszönhetően jelentősen megtakaríthatsz az energiafogyasztáson és a költségeiden. A világítás színének megváltoztatása.

LEDVANCE SMART+ Flex RGBW 3P RGBW
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

A LED-es szalag a ZigBee rendszeren keresztül vezérelhető. Legfeljebb 700 lumen fényáramot kínál, élettartama 20 000 óra. A LEDVANCE SMART + Flex RGBW 3P RGBW az otthon tökéletes megvilágításhoz használható.

MiPOW Playbulb Comet+ intelligens LED Bluetooth strip
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Újgenerációs intelligens LED Bluetooth strip Playbulb™ Comet+ színes életet varázsol öreg bútoraidnak, bároknak, konyhabútorodnak, fürdőszobádnak vagy hangulatos megvilágítást ad mennyezeteidnek, kirakatoknak vagy sarkaknak.