TCL 50P715

TCL 50P715

Száma: 2662221
ANDROID SMART televízió 4K Ultra HD (3840 × 2160) felbontással 126 cm (50 ") képátlóval, Direct LED Micro Dimming Pro, HDR10 / HLG, DVB -T2/S2/C, H.265/HEVC, WiFi, Bluetooth, LAN, DLNA, Chromecast, T-Cast, HbbTV, hangvezérlés, Netflix, Amazon Prime, HBO GO, Google Asszisztens, szállodai mód, Dolby AC-4. Interfész: 3× HDMI (ARC, CEC), 2× USB, LAN, fülhallgató kimenet, optikai audio kimenet. További információ
179 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
158 990 Ft
-11%
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2662221

Leírás

TCL P715: Prémium teljesítmény és megjelenés

A TCL P715 már első pillantásra kilóg a sorból. A felhasználások és alkalmazások nagyon széles skálája rejtőzik ultravékony testében, keret nélküli kivitelében, elegáns és fényűző megjelenésű fém elemekkel. Kategóriájában nagyon magasra teszi a mércét 4K HDR támogatással, nagy kontraszt, fényerő és a reprodukált színek széles skálájával. A SMART HDR-nek köszönhetően HDR-hatást vált ki még SDR-források mellett is, és dinamikusan tovább javítja a HDR-források minőségét. Az Android TV a Play Áruház alkalmazásainak köszönhetően nagyon szórakoztató. Megoszthatod a mobileszközök tartalmát a beépített Chromecast-tal, vagy használhatod az átfogó T-Cast alkalmazást. Az információk és tartalmak hanggal történő egyszerű keresése érdekében a P715 beépített kihangosító vezérlést kínál. A Google Asszisztens és a kihangosító funkciónak köszönhetően gondoskodik a kedvenc tartalmad könnyű és kényelmes hozzáféréséről, amelyből hihetetlenül nagy mennyiséget kínál fel a Play Áruházból. Tehát a 4K nem csak felbontást jelent, hanem a 4K itt: Kisugárzás, Kvalitás, Kényelem és rengeteg Kikapcsolódás.

4K HDR: a valósághoz közeli kép a jobb kontrasztnak, fényerőnek és gazdagabb színpalettának köszönhetően

A HDR vagy a High Dynamic Range kifejezéssel a közelmúltban nagyon gyakran találkozhattunk a kiváló minőségű tartalom és a mai modern képernyők világában. A HDR az Ultra HD minőség szabványa. A jobb képminőség nemcsak a nagyobb felbontásnak köszönhető, nagyobb képpontszám (4K vagy 8K) formájában, hanem elsősorban a magasabb minőségnek, a kontraszt és a fényerő nagyobb tartományával, valamint a több szín és árnyalat reprodukálásának képességével együtt. Ezután a kép mélyebbé válik, a sötét jelenetek jobban megrajzolódnak, a világos jeleneteknél pedig a világos háttér jobban felismerhető. Összességében a HDR kép jobb mélységet, élénkséget és több részletet nyújt.
TCL TCL

SMART HDR – konvertálja az SDR-t HDR-be, és magát a HDR-t magasabb szintre emeli

A HDR-tartalommal ma egyre többször találkozunk. Mindez nagy előrelépés a minőség terén. Megtaláljuk a Netflix-en, a Youtube-on, az Amazon-on, az UltraHD lemezeken és általában a mozizásban, de a játékokban is. Az SDR – Standard Dynamic Range azonban még mindig sok tartalomban megtalálható körülöttünk. Például Blu-Ray-n, DVD-n vagy a mindennapi TV-adásokban. A Smart HDR funkció gondoskodik az SDR átalakításáról HDR formátumra, lehetővé téve a nézők számára, hogy kihasználják a jobb kontraszt és fényerő tartományok, valamint az SDR-tartalom szélesebb színskálájának előnyeit, olyan elemeket, amelyeket egyébként csak a HDR-tartalmakban keresnének. A SMART HDR funkciónak köszönhetően maga a HDR tartalom is magasabb minőségre frissül, hogy még több részletet adjon hozzá. A mesterséges intelligencia (AI) felismeri az egyes jelenetek igényeit, és dinamikusan állítja be a kontrasztot, a fényerőt és a színszintet. Ennek köszönhetően a néző részletesebb sötét jeleneteket és jól körülhatárolható tárgyakat fog látni a világos jelenetekben.
TCL TCL

Micro Dimming: Pontosabb munka a kontraszttal és a fényerővel

A Micro Dimming beállítja a kontrasztot és jobban irányítja a kép fényerejét, ahol arra szükség van. A Micro Dimming esetében a kép körülbelül száz szektorra – zónára oszlik, amelyek a fényerőt és a kontrasztot úgy állítják be, hogy jobb képmélységet teremtsenek, és a feketét fekete színben tartsák, különösen sötét jeleneteknél, ugyanakkor jellegzetesek legyenek a jelenet világos részei. Ezt a funkciót különösen azok a filmnézők fogják értékelni, akik este gyenge fényben vagy sötétben nézik kedvenc filmjeiket.
TCL TCL

Android TV: szórakozás határok nélkül

A Play Áruház az Android TV alkalmazásainak fő forrása, és valóban sok alkalmazást kínál. A felhasználók nemcsak alkalmazásokat, játékokat, hanem rengeteg megtekinthető tartalmat is találnak. Ami a játékot illeti, élvezetesebbé teheted azt, ha csatlakoztatsz egy Bluetooth-os gamepad-et, vagy csak a mellékelt TV távirányítóval játszol. Az Android TV a multimédia lejátszását is nagyon jól tudja kezelni, különösen a KODI és a VLC alkalmazások kínálnak sokféle lehetőséget. A haladó felhasználók az apk fájlokból is telepíthetnek alkalmazásokat. Az Android TV tartalmaz egy beépített Chromecast-ot a mobileszközökről és a számítógépekről történő tartalom megosztására, valamint egy beépített Google Asszisztenst, amely a hangodnak köszönhetően sok mindenben segítséget nyújt neked, és hatalmas lehetőségeket mutat be. A hangod segítségével cseh vagy szlovák nyelven is megkeresheted kedvenc videóidat a Youtube-on. Kényelmes és egyszerű. A TCL P715 beépített mikrofonnal rendelkezik – a kihangosító funkciót és az okos Bluetooth távirányítót nem szükséges megvásárolni a hangfunkciókhoz.

*A Google Asszisztens bizonyos országokban és nyelveken nem érhető el. A Google Asszisztenshez internetkapcsolat szükséges. Adatdíjak merülhetnek fel a kapcsolattal tekintetben. Egyes szolgáltatások és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.
TCL TCL

A P715 úgy táncol, ahogy te fütyülsz

A TCL P715 nagyon kényelmes funkcióval rendelkezik – hangvezérléssel. Felmerült a kérdés: „Minden Android TV támogatja a hangvezérlést, akkor mi annyira különleges benne?” A TCL P715 mikrofonnal rendelkezik, amely közvetlenül a TV-be van építve, és lehetővé teszi a kezed számára a békét és a szabadságot, miközben hanggal keres. A TV beállításának nyelvétől függően különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Ha a kiválasztott nyelveken az mondod, hogy "OK Google“ a tévé elkezd hallgatni téged. Kérdezhetsz bármit, vagy különféle hangparancsokat adhatsz meg. Ha a beállítási nyelv nem támogatja az „OK Google” utasítást a hallgatás aktiválásához, kattints az Android TV kezdőképernyőjének bal felső sarkában található mikrofon ikonra, és a TV elkezd hallgatni. A hangalapú keresés nagyon népszerű, még a legfiatalabb nézők körében is, akik megkereshetik kedvenc videóikat és meséiket, és esetleg nem is ismerik az ábécét és a betűket, amelyeket egyébként egyenként kellene jóváhagyni a virtuális billentyűzeten. Mondhatják például azt, hogy „Bee Bears Youtube“ és megnézhetik azt. Szépen csehül vagy szlovákul. Kérdezhet az időjárás-előrejelzésről is: „Milyen idő lesz holnap Budapesten?“

*A kihangosított hangvezérlés és az "OK Google” csak bizonyos országokban és nyelveken érhető el. Internetkapcsolatot igényel. Az internetkapcsolat további díjakat vonhat maga után. Elérhetősége és teljesítménye az eszköztől, szolgáltatástól és hálózattól függ, és nem biztos, hogy minden országban elérhető.
TCL TCL

Ne tévedj el az intelligens világban a Google Asszisztens segítségével

Kérdezz a tévétől bármit. Adj neki parancsokat és feladatokat. A Google Asszisztens egy hangalapú szolgáltatás, amely rengeteg kérdésre válaszol és végrehajtja a parancsokat. Ezen funkció mellett a TCL P715 kihangosító funkcióval rendelkezik, beépített mikrofonnal a funkció még könnyebb vezérlése érdekében.

Kérdezz a tévétől bármit. Adj neki parancsokat és feladatokat. Irányíts okos otthonod elemeit a Google Home szolgáltatás segítségével.

*A Google Asszisztens nem érhető el bizonyos nyelveken és országokban. A Google Asszisztens-hez internet/mobil adatkapcsolat szükséges. További adatdíjak is felmerülhetnek. Bizonyos funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és nem biztos, hogy minden területen elérhető.

Amazon Alexa Hangasszisztens*

Az Amazon Alexa Hangasszisztens készen áll arra, hogy segítsen neked egy okos környezetben. A parancsodra képes tartalmat lejátszani, bekapcsolni a híreket vagy az időjárás-előrejelzést, vagy irányítani és kezelni az okos otthonod okos elemeit és még sok minden mást.

*Az Amazon Alexa kompatibilitás lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközök, köztük az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) használatát a TV vezérléséhez. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás nem minden országban vagy régióban érhető el.
TCL TCL

Élvezd a kiváló minőségű 4K HDR-t a NETFLIX-ről 

A Netflix globális jelenség a video streaming területén. Kulcsfontosságú szereplő a tartalomkínálat terén és új nézőpontot képvisel a filmművészetben. Területünkön egyre népszerűbb a helyi nézők igényeinek köszönhetően – kiterjedt kínálatához lokalizált feliratokat vagy szinkronokat is ad. Az új P715 készülékkel kiváló minőségű 4K Ultra HD formátumban élvezheted a HDR-támogatást*. Próbáld ki a Netflixet egy hónapig ingyen.
TCL TCL

YOUTUBE kiváló 4K HDR minőségben és ingyenesen

Élvezd a kiváló minőségű 4K HDR videók megtekintését a Youtube-on a TCL P715 segítségével. Ingyenes, így mindenki számara csodálatos élményt nyújt a részletekben gazdag élő HDR kép. A beépített mikrofonnak köszönhetően a P715 készüléken akár hanggal is kikeresheted kedvenc videóidat. Ezenkívül használhatod a cseh vagy a szlovák nyelvet a kereséshez. Esetleg mobiltelefonról vagy számítógépről oszthatod meg a Youtube-videókat a TV-n a Chromecast / T-Cast segítségével. Szeress bele a kiváló minőségű 4K HDR-be ingyen.
TCL TCL

Kiváló minőségű tartalom az Amazon Prime Video-on

A Prime Video szolgáltatásával az Amazon újabb nagy játékos a streaming és a tartalomszolgáltatás terén. Hazánkban tükrözi a nézők szükségleteit és keresleteit, és feliratokat és szinkronnal egészíti ki a filmeket. Valóban van mit nézni.
TCL TCL

A TCL P715 kialakítása igazán VÁLOGATott

Ahogy a TCL a cseh labdarúgó-válogatott kiemelkedő partnere, úgy a TCL műhely P715 modellje vékony dizájnjának, keret nélküli kialakításának és prémium fémanyagok használatának köszönhetően reprezentatív a tervezés szempontjából. Ez a kialakítás ötvözi az eleganciát és a praktikusságot, és egyszerűen mindenhova alkalmas, akár bútorokhoz, akár falra akasztáshoz, különféle kialakítású, általánosan kapható konzolok segítségével.
TCL TCL

Technikai leírás

Képernyő/kijelző

 • Képátló: 126 cm (50 ")
 • Felbontás: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
 • Háttérvilágítás típusa: Direct LED + Micro Dimming Pro
 • Egyéb jellemzők: Nagy dinamikatartomány HDR (HDR10 / HLG), UHD Super Resolution Upscaling

TV tuner

 • Digitális földfelszíni DVB-T (MPEG-2/4), DVB-T2 (H.265 / HEVC)
 • Digitális kábeles DVB-C (MPEG-2/4)
 • Digitális műholdas DVB-S és DVB-S2

Általános paraméterek

 • Menü: cseh és további 26 európai nyelv
 • Falra szerelhető: igen (a konzolnak támogatnia kell a VESA 200 × 200 mm-t)

Multimédia és érdekes funkciók

 • Smart TV Android 9 operációs rendszerrel
 • Hibrid műsorszórás HbbTV 2.0
 • Az adatok lejátszása az otthoni hálózatról DLNA
 • Elektronikus műsorfüzet EPG
 • USB lejátszó
  • Fotó, videó, hang
 • Netflix, YouTube, HBO GO, Voyo, Amazon Prime, SledovaniTV.cz, Lepší TV, Steam Link, Google Play (a csomagolás az előfizetést nem tartalmazza)
 • WiFi
 • Bluetooth
 • LAN
 • Hangvezérlés
 • Beépített Google Assistant
 • Internet böngésző
 • Chromecast és T-Cast
 • Játék mód
 • Felirat támogatás
 • Automatikus csatornakeresés
 • Teletext

Hang

 • Teljesítmény: 2× 10 W
 • Dolby AC4
 • Dolby Audio
 • Hangszínszabályozó

A csomagolás tartalma és méretek

 • Csatolt tartozékok:
  • Távirányító elemekkel együtt
 • Tápkábel
 • Magyar nyelvű használati útmutató
 • A csomag mérete (Szé × Ma × Mé): 126 × 76,5 × 14,3 cm (14 kg)
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.