TCL 50P815

TCL 50P815

Száma: 2662311
ANDROID SMART televízió 4K Ultra HD (3840 × 2160) felbontással 126 cm (50 ") képátmérővel, Direct LED, HDR10 / HLG / Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Skylink FastScan, WiFi, Bluetooth, LAN, DLNA, Chromecast, T-Cast, HbbTV, hangvezérlés, Netflix, Amazon Prime, HBO GO, Google Asszisztens, szállodai mód, Dolby Atmos. Interfész: 3× HDMI 2.1 (eARC, CEC), 2× USB, LAN, fülhallgató kimenet, optikai audio kimenet. További információ
189 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2662311

Leírás

P815 – Képminőség és dizájn prémium szinten

A képi szépség és az elegáns dizájn ötvözete

A TCL P815 egy okos televízió, amely nagy hangsúlyt fektet a HDR-re a kiváló képminőség elérésének érdekében. Nem csak az által vonzó, amit tud, hanem küllemével is. A képminőség szempontjából 4K UltraHD TV HDR PRO-ról van szó, ami azt jelenti, hogy az alapvető HDR formátumok, például a HDR10 és a HLG mellett a legfejlettebb HDR formátumot is kínálja – a Dolby Vision-t. A Netflix, az iTunes filmek, az Xbox vagy az UHD Blu-Ray lemezek nézői találnak kedvükre valót, és röviden mindenütt, ahol a Dolby Vision jelenléte fontos a kép csodálatos részleteinek eléréséhez. A kiváló hangzás a Dolby Atmos és a DTS-HD támogatásnak köszönhető. Az Android TV gondoskodik a gyors működésről, különös tekintettel az alkalmazások és tartalmak hatalmas változatosságáról a Play Áruháznak köszönhetően. Számos alkalmazást kínál, például IPTV vagy multimédiás lejátszót (például KODI vagy VLC), valamint sok játékot, amelyeket a TV távirányítójával vagy a P815-hez csatlakoztatható Bluetooth játékvezérlővel játszhatsz. A Google Asszisztens és a Chromecast beépítettek, így az intelligens világban mindig segítséget nyújtanak neked, és vezeték nélkül is megoszthatod tartalmaidat mobileszközökről vagy számítógépekről. Újdonságként megtalálható az AV1 kódek a jövő video streamingjéhez és a HDMI 2.1 ALLM funkció a játékosok számára, ahol a TV automatikusan felismeri a játékeszközt és a legkényelmesebb lejátszásra állítódik, vagy az eARC funkcióra a legjobb minőségű hangzás továbbításához. Az AI_IN mesterséges intelligenciával rendelkező P815 egyszerűen okos választás a mai okos világban.

Az SDR-tartalmat HDR-re konvertálja, és a HDR-tartalmat tovább javítja a SMART HDR által.

Az Ultra HD minőség és a HDR a lehető legmagasabb képminőséget képviseli. A SMART HDR ezt még tovább fokozza a jelenetek elemzésével és az egyes jelenetek fényerejének, kontrasztjának és színeinek optimalizálásával, hogy a lehető legtöbb részletet kiemelje a legjobb élmény érdekében. Azonban nem minden forrás van HDR-ben rögzítve. A SMART HDR használatával ez nem akadály. Ez a szolgáltatás gondoskodik az SDR-ben (Standard Dynamic Range) rögzített tartalom HDR formátumba konvertálásáról is, lehetővé téve a színtartalom szélesebb körének kibontását, valamint a fényerő és kontraszt jobb optimalizálását, amely egyébként csak a HDR-tartalom előjoga lenne. Mindent az AI – a mesterséges intelligencia teljesítménye vezérel, amely biztosítja, hogy a néző ne veszítsen el egyetlen részletet sem.
TCL TCL

A Motion Clarity Pro folyamatosabb és tisztább mozgóképet nyújt

A Motion Clarity Pro egy speciális algoritmus a képek kiszámítására, valamint a mozgás folyamatosságának és élességének növelésére. Ennek eredményeként a panorámás kamera felvételein a remegés megszűnik, és a leggyorsabb akciójeleneteknél is simán mozog. Ennek a funkciónak az intenzitását a néző az ízlése szerint a képmenüben teljesen beállíthatja.
TCL TCL

A Dolby Vision HDR kép és a Dolby Atmos hangzás a mozizás csúcspontját jelenti

A Dolby Vision HDR a HDR-rel végzett munka csúcspontja a mozizásban. Minden képkocka vagy jelenet külön-külön optimalizálva van a legjobb részletesség fenntartása érdekében, valamint annak érdekében, hogy az eredményül kapott képet a képernyőn a lehető legközelebb hozzák a mű szerzőjének elképzeléseihez. Azok számára, akik Netflix, iTunes filmeket, Xbox vagy UltraHD Blu-Ray lemezeket terveznek nézni, a Dolby Vision jelenléte fontos tényező a tévé kiválasztásakor, mert a Dolby Vision segítségével a maximális minőséget élvezhetik. A Dolby Atmos pedig a legmagasabb mércét képviseli a hangzás terén. A P815 az eARC funkciót a HDMI 2.1-vel együtt is hozza, így a legjobb minőségű hangot továbbíthatja egy AV-vevőre vagy soundbar-ra. Élvezd az igazi házimozit a Dolby Vision képtechnológiával és a Dolby Atmos audiotechnológiával.
TCL TCL

Rengeteg szórakozás az Android TV-vel

A Play Áruház az Android TV alkalmazásainak fő forrása, és valóban sok mindent kínál. Alkalmazásokat, játékokat és sok videotartalmat találsz benne. A mellékelt TV távirányítóval játszhatsz játékokat a Play Áruházból, vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatsz egy gamepad-et a TV-hez, és így nagyobb kényelmet élvezhetsz. Az Android TV kiválóan alkalmas multimédia lejátszására is, mivel a Play Áruházban különféle fejlett és nagyon népszerű lejátszókat találsz, mint például a KODI és a VLC. A haladó felhasználók az apk fájlokból is telepíthetnek alkalmazásokat. Az Android TV tartalmaz egy beépített Chromecast-ot a mobil eszközökkel és számítógépekkel történő vezeték nélküli kommunikációhoz, és tartalmaz egy beépített Google Asszisztenst is, egy hangsegítő szolgáltatást, amely sok mindenben segít a hangod által, és sokféle lehetőséget kínál. Cseh vagy szlovák nyelven is megkeresheted kedvenc videóidat a Youtube-on. Egyszerű és kényelmes. A TCL P815 beépített mikrofonnal rendelkezik – a kihangosító funkciót és az intelligens Bluetooth-vezérlőt nem szükséges megvásárolni a hangfunkciókhoz.

*A Google Asszisztens bizonyos országokban és nyelveken nem érhető el. A Google Asszisztenshez internetkapcsolat szükséges. Adatdíjak merülhetnek fel a kapcsolattal tekintetben. Egyes szolgáltatások és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.
TCL TCL

A P815 kihangosított hangvezérlést és keresést kínál

A TCL P815 nagyon kényelmes funkcióval rendelkezik – hangvezérléssel – Kihangosítóval. A TV készülék közvetlenül beépített mikrofonnal rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy a hangodat használd a kezed helyett. A TV nyelvbeállítása alapján két lehetőség áll rendelkezésre. Azoknál a nyelveknél, amelyek támogatják az „OK Google“ parancsot, a TV elkezd hallgatni téged, miután kimondtad ezt a parancsot, majd ezután csak azt mondd, amit szeretnél. Ha a TV nyelvbeállítása nem támogatja a hallgatás aktiválásához szükséges parancsot, kattints az Android TV kezdőképernyőjének bal felső sarkában található mikrofon ikonra, ami felébreszti a tévét, hogy az elkezdhesse hallgatni a hangodat. A hangalapú keresés nagyon népszerű például a gyermekes családok körében, akik gyorsan és egyszerűen elsajátítsák ezt. A gyerekeknek nem is kell ismerniük az ábécé betűit, ahhoz hogy kedvenc videóikat vagy meséiket kikeressék – csupán annyit kell tenniük, hogy kimondják, például „Maja, a méhecske Youtube“, és elkezdik nézni. Szépen csehül vagy szlovákul. Kérdezheted a tévét az időjárás-előrejelzésről – "Milyen idő lesz holnap Budapesten?”
TCL TCL

A Google bemelegít, a Google ASSZISZTÁL, a Google gólt lő és nyer

Kérdezz, a TV válaszol a kérdéseidre. Elfogadja és végrehajtja a parancsokat és az általad megadott feladatokat. A Google Asszisztens a hangoddal működik, és rengeteg kérdésre válaszol, és végrehajtja a parancsaidat. Ezen funkció mellett a TCL P815 kihangosító funkcióval rendelkezik, beépített mikrofonnal a funkció még könnyebb vezérlése érdekében.

Kérdezz a tévétől bármit. Adj neki parancsokat és feladatokat. Irányíts okos otthonod elemeit a Google Home szolgáltatás segítségével.

*A Google Asszisztens nem érhető el bizonyos nyelveken és országokban. A Google Asszisztens-hez internet/mobil adatkapcsolat szükséges. További adatdíjak is felmerülhetnek. Bizonyos funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és nem biztos, hogy minden területen érhető el.

Amazon Alexa Hangasszisztens*

Az Amazon Alexa Hangasszisztens készen áll arra, hogy segítsen neked az okos világban. A parancsaidra lejátszhatja a tartalmat, bekapcsolhatja a híreket vagy az időjárás-előrejelzést, vagy kommunikálhat az okos otthonodban lévő okos készülékekkel és még sok minden mást.

*Az Amazon Alexa kompatibilitás lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközök, köztük az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) használatát a TV vezérléséhez. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás nem minden országban vagy régióban érhető el.
TCL TCL

NETFLIX 4K Dolby Vision HDR-ben

A Netflix globális jelenség a video streaming területén. Kulcsfontosságú szereplő a videotartalom-kínálat terén, és forradalmat képvisel a mozizásban és a filmforgalmazásban. Területünkön egyre népszerűbb a helyi nézők igényeinek köszönhetően – kiterjedt kínálatához lokalizált feliratokat vagy szinkronokat is ad. Az új TCL P815 készülékeddel kiváló minőségű 4K Ultra HD minőségben élvezheted a Dolby Vision HDR* támogatásával, és a műveket a szerző szándéka szerint jelenítheti meg. Próbáld ki a Netflixet egy hónapig ingyen.
TCL TCL

Élvezd a YOUTUBE-ot díjmentesen magas 4K HDR minőségben

A TCL P815 segítségével kiváló minőségű 4K HDR formátumú videókat élvezhetsz a Youtube-on. Ingyenes, és mindenki megtalálja kedvenc műfaját a Youtube-on. Ráadásul a P815 beépített mikrofonja által megkeresheted kedvenc videóidat. Még csehül vagy szlovákul is. Esetleg mobiltelefonról, táblagépről és számítógépről megoszthatod a Youtube-videókat a TV-re a Chromecast / T-Cast segítségével.
TCL TCL

Nyomd le az ellenfeleket a Game Mode segítségével

A P815 játékmódjával (Game mode) könnyedén lenyomhatod ellenfeleidet, és ugyanakkor élvezheted a kiváló minőségű 4K HDR felbontású játékokat még a Dolby Vision segítségével is. A bemeneti késés (input lag) itt valóban minimális. A kijelző azonnal és hosszú válaszok nélkül reagál a játékvezérlő parancsaira, ami által a P815 nagyszerű választás a leggyorsabb érzékelést és választ igénylő játékosok számára. A HDR és különösen a Dolby Vision HDR még szebb vizuális megjelenést kölcsönöz a játéknak. A P815 egyben az első TCL televízió, amely az ALLM játék funkciót kínálja, HDMI 2.1 (Auto Low Latency Mode) képességekkel kombinálva. Ez a funkció felismeri a játékkonzol csatlakozását, és automatikusan átkapcsolja a tévét az alacsony válasz üzemmódba, így nem kell semmiről sem gondoskodnod, és csak a játék kényelmére és a győzelemre kell összpontosítanod.
TCL TCL

A P815 a prémium és a luxus képviselője

TCL – A cseh labdarúgó-válogatott prémium partnere a TV-portfólióban prémium dizájn darabokkal is rendelkezik. A P815 az igazán fényűző megjelenésű termékek egyik képviselője. A koksz elemekkel ellátott vékony kialakításával és keret nélküli kivitelével bármilyen belső tér ékköve lehet. Központi állványa lehetővé teszi a készülék elhelyezését kisebb és keskenyebb bútorokra, vagy a falra akasztható szokványos konzolok segítségével.
TCL TCL

Technikai leírás

Képernyő/kijelző

  • Képátló: 126 cm (50 ")
  • Felbontás: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
  • Háttérvilágítás típusa: Direct LED
  • Egyéb jellemzők: Nagy dinamikatartomány HDR (HDR10 / HLG / Dolby Vision), UHD AI Super Resolution Upscaling

TV tuner

  • Digitális földfelszíni DVB-T (MPEG-2/4), DVB-T2 (H.265/HEVC)
  • Digitális kábeles DVB-C (MPEG-2/4)
  • Digitális műholdas DVB-S és DVB-S2

Általános paraméterek

  • Menü: cseh és további 26 európai nyelv
  • Falra szerelhető: igen (a konzolnak támogatnia kell a VESA 200 × 200 mm-t)

Multimédia és érdekes funkciók

  • Smart TV Android 9 operációs rendszerrel
  • Hibrid műsorszórás HbbTV 2.0
  • Az adatok lejátszása az otthoni hálózatról DLNA
  • Elektronikus műsorfüzet EPG
  • USB lejátszó
    • Fotó, videó, audio
  • Netflix, YouTube, HBO GO, Voyo, Amazon Prime, SledovaniTV.cz, Lepší TV, Steam Link, Google Play (a csomagolás az előfizetést nem tartalmazza)
  • WiFi
  • Bluetooth
  • LAN
  • Hangvezérlés
  • Beépített Google Assistant
  • Internet böngésző
  • Chromecast és T-Cast
  • Játék mód
  • Felirat támogatás
  • Automatikus csatornakeresés
  • Teletext

Hang

  • Teljesítmény: 2× 10 W
  • Dolby AC4, Dolby TrueHD
  • Dolby Atmos

A csomagolás tartalma és méretei

  • Mellékelt kiegészítők:
    • Távirányító elemekkel együtt
  • Tápkábel
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • A csomag mérete (Szé × Ma × Mé): 126 × 76,5 × 14,3 cm (14 kg)
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.