TCL 55C815

TCL 55C815

Száma: 2661005
QLED televízió 4K Ultra HD (3840 × 2160) felbontással 139 cm (55 ") átmérővel, Edge LED, helyi fényerő-szabályozás, HDR10 / HDR10+ / HLG / Dolby Vision, DVB -T2/S2/C, H.265/HEVC, OS Android 9, WiFi, Bluetooth, LAN, DLNA, Chromecast, T-Cast, HbbTV, hangvezérlés, Netflix, Amazon Prime, HBO GO, Google Asszisztens, szállodai mód, Dolby Atmos, beépített Onkyo soundbar. Interfész: 3× HDMI 2.0 (ARC, CEC), 2× USB, LAN, fülhallgató kimenet, optikai audio kimenet. Két távirányító. További információ
250 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2661005

Leírás

A C815 QLED – nyertes TV a Best Buy TV 2020–2021 kategóriában

A Best Buy TV 2020–2021 vagy a legjobb ár/teljesítmény aránnyal rendelkező tévé ebben a szezonban éppen a C815. Pontosabban, a 65C815 készüléket az EISA, a tekintélyes video- és audio-szakemberek szövetsége értékelte ebben a kategóriában nyertes tévéként.

A győzelmet a több tekintetben elért siker hozta:
Kép – QLED 10bit VA 100Hz panel Dolby Vision támogatással
Hangzás – dinamikus beépített hangzás a TV alján lévő Onkyo hangsávból, a TV hátulján található mélyhangsugárzóból és a Dolby Atmos támogatás által
Felszereltség – Android TV számos lehetőséghez okos környezetben
Dizájn – luxus keret nélküli kivitelezés, prémium fémanyagok felhasználásával

Kép- és hangminőség kiváló szinten és prémium kivitelben

Reális, színekkel teli kép, éles mozgásban és nagy dinamikatartománnyal. Ennek a kiváló minõségnek az alapja a QLED technológia, amely a C815-ben továbbra is a legújabb HDR technológiákra támaszkodik a Dolby Vision és HDR10+ formájában. Hangzásban a beépített Onkyo hangsáv dinamikájával nyeri el tetszésedet, amelyet a TV hátulján található basszus mélynyomó is segíti. Mindezt a térbeliséget tovább hangsúlyozza a Dolby Atmos és a DTS-HD. Az Android TV rengeteg lehetőséget és szórakozást kínál a Play Áruház számos alkalmazása, a beépített Chromecast és a Google Asszisztens által, amely tökéletesen illeszkedik a TCL C815 kihangosító funkciójához. Az EISA szerint a stílus és a vékony fém keret nélküli kialakítás képzeletbeli hab a tévé tortáján, a legjobb ár/teljesítmény arány mellett a 2020–2021-es évre.

Android TV a korlátlan szórakozásért és a jövő támogatásáért

Az Android TV rendszer valóban nagyszabású a lehetőségei tekintetében. A Play Áruház a hivatalos alkalmazásforrás, és rengeteget találsz itt. Az alkalmazások apk fájlokból is telepíthetők. A Play Áruházban sokféle alkalmazást találsz, így nagyon hasznosak lesznek például az IPTV alkalmazások a tévéműsorok közvetítéséhez, a játékok és a népszerű multimédia lejátszók, például a VLC vagy a KODI. A Play Áruház játékait mind a mellékelt TV távirányítóval, mind például egy Android támogatással rendelkező játékvezérlővel játszhatod, amelyeket Bluetooth-kapcsolaton keresztül vezeték nélkül csatlakoztathatsz a TV-hez. A beépített Chromecast funkció vagy a MagiConnect mobilalkalmazás segítségével megoszthatod más okoseszközök tartalmát a tévével. A hangod segítségével hozzáférhetsz a tartalomhoz és a szórakozáshoz. Ebben segít a Google Asszisztens, a mellékelt okos távirányító mikrofonnal vagy a kihangosító funkció a C815-ben.
TCL TCL

A Google Asszisztens asszisztál és segít az okos Android világban

A hangod a szórakozás és az információ világának kulcsa lehet. Használhatod a hangodat, amikor feladatot adsz a tévének, ha szeretnél kikeresni vagy lejátszani valamit, vagy a Google Home segítségével irányítani az otthonod egyéb okoseszközét.

*A Google Asszisztens nem érhető el bizonyos nyelveken és országokban. A Google Asszisztens-hez internet/mobil adatkapcsolat szükséges. További adatdíjak is felmerülhetnek. Bizonyos funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és nem biztos, hogy minden területen elérhető.
TCL TCL

A hang a szórakozás kulcsa. Kihangosítás lehetőségével

A TCL C815 QLED a hangod segítségével lehetővé teszi a szórakozáshoz és az információkhoz való könnyebb hozzáférést. Rendkívül népszerű a cseh vagy szlovák nyelvű hangalapú keresés a Youtube-on. A legkisebb nézők, akiknek még nem kötelező iskolába járniuk, és nem ismerik az ábécé betűit, hangjuknak köszönhetően lejátszhatják kedvenc meséjüket a Youtube-ról. Elegendő a mese címét kimondani. Lehet ez például „A Kisvakond és a játékautó“. Mindez egyszerűbb és gyorsabb, mint betűnként beírni a virtuális billentyűzet segítségével. Csehországban nyugodtan tehetsz fel kérdéseket más dolgokról is cseh nyelven. Például „Hány méter magas a Kékes?”, "Milyen időjárás lesz holnap Szegeden?” Mindezt egyszerűen az okos távírányító Google Asszisztens gombjának köszönhetően, amely közvetlenül a C815 csomagjában található. Gyöngyszemnek tekinhető a Kihangosító funkció, ahol a hangvezérlés aktiválásához a kiválasztott nyelven egyszerűen azt kell mondani "OK Google“. Ebben az esetben nem is kell a távirányító, így például átkapcsolhatsz a kívánt tévécsatornára, még akkor is, ha főzés közben tele van a kezed, és a távirányítót nem foghatod meg. A készülék hangvezérlése a MagiConnect mobilalkalmazáson keresztül is lehetséges, vagy az alap Android TV bal felső sarkában található mikrofon ikon megnyomásával. A kihangosító vagy az okos távirányító módszerek azonban sokkal kényelmesebbek.

*A kihangosított hangvezérlés és az „OK Google” csak bizonyos országokban és nyelveken érhető el. Internetkapcsolatot igényel. Az internetkapcsolat további díjakat vonhat maga után. Elérhetősége és teljesítménye az eszköztől, szolgáltatástól és hálózattól függ, és nem biztos, hogy minden országban elérhető.

A beépített Chromecast és a MagiConnect segítségével vezeték nélkül oszthatsz meg tartalmat a tévével

A Chromecast és a MagiConnect közvetlenül a C815 készülékbe van beépítve. A Chromecast a legtöbb mobileszközön támogatott, beleértve az iPhone®, iPad®, Android telefonokat és táblagépeket, a Mac®, a Windows® és a Chromebookokat. A MagiConnect alkalmazást ingyenesen letöltheted mobilodra vagy táblagépedre is. Ez egy olyan alkalmazás, amely hálózati TV vezérlést és megosztást kínál.
TCL TCL

A C815 beépített Onkyo hangsávval rendelkezik, mélynyomóval és Dolby Atmos támogatással

Hangszintjével és teljesítményével a C815 a mai televíziózás világában jóval meghaladja a szabványt. A beépített Onkyo hangsáv hangszórói olyan beállításokkal rendelkeznek, hogy a belőlük érkező hang közvetlenül a nézőre irányuljon, és minden jobban érthető legyen. Az alacsony mélyhangok minden irányban elterjednek, és a C815 esetében a TV hátulján található mélynyomó gondoskodik róluk. Összességében jobb hangteret és dinamikát varázsol, amelyek egyébként nem jellemzőek a kapcsolódó árkategóriában, ahol a C815 található. Ezért nyűgözte le az EISA szakértőit, akik a 65C815 készüléket úgy értékelték, mint a legjobb teljesítmény-ár arányú televíziót a 2020–2021-es szezonban.
TCL TCL

A Quantum Dot vagy a QLED technológia gondoskodik a gyönyörű és valósághű színekről

A QLED TV azt jelenti, hogy a Quantum Dot technológiát használja, amely biztosítja a tisztaságukat, valósághűségüket és a színspektrum széles lefedettségét több mint 1 milliárd színnel és árnyalattal. A C815 QLED támogatja a legfejlettebb formátumokat, például a HDR10±t és különösen a Dolby Vision-t. A Dolby Vision-t a néző arra használja, hogy a jövőben a lehető legjobb minőségű tartalmat érje el, például a Netflix filmjeit és sorozatait, iTunes filmeket, Xbox-ot vagy sok más szolgáltatást. A Dolby Vision által a HDR soha nem látott szépségben fog kivirágozni.
TCL TCL

Tiszta szórakozás tiszta mozgásban és részletességgel a C815 QLED-en

A C815 QLED 100/120Hz panellel rendelkezik, amely nagyobb élességgel és simasággal jeleníti meg a mozgást. Különösen alkalmas, ha a forrás nagyobb frekvencián képes működni, így például 120 FPS (képkocka / másodperc) sebességgel.

*A 100Hz-es panel a C815 sorozat 65” és 75" átlójával rendelkező készülékeire vonatkozik.
TCL TCL

Technikai leírás

Képernyő/kijelző

  • Képátló: 139 cm (55 ")
  • Felbontás: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
  • Háttérvilágítás típusa: Edge LED + helyi sötétítés
  • További tulajdonságok: Nagy dinamikatartomány HDR (HDR10 / HDR10+ / HLG / Dolby Vision), UHD Super Resolution Upscaling, Quantum Dot

TV tuner

  • Digitális földfelszíni DVB-T (MPEG-2/4), DVB-T2 (H.265 / HEVC)
  • Digitális kábeles DVB-C (MPEG-2/4)
  • Digitális műholdas DVB-S és DVB-S2

Általános paraméterek

  • Menü: cseh és további 26 európai nyelv
  • Falra szerelhető: igen (a konzolnak támogatnia kell a VESA 400 × 200 mm-t)

Multimédia és érdekes funkciók

  • Smart TV Android 9 operációs rendszerrel
  • Hibrid műsorszórás HbbTV 2.0
  • Az adatok lejátszása az otthoni hálózatról DLNA
  • Elektronikus műsorfüzet EPG
  • USB lejátszó
    • Fotó, videó, hang
  • Netflix, YouTube, HBO GO, Voyo, Amazon Prime, SledovaniTV.cz, Lepší TV, Steam Link, Google Play (a csomagolás az előfizetést nem tartalmazza)
  • WiFi
  • Bluetooth
  • LAN
  • Hangvezérlés
  • Beépített Google Assistant
  • Internet böngésző
  • Chromecast és T-Cast
  • Játék mód
  • Felirat támogatás
  • Automatikus csatornakeresés
  • Teletext

Hang

  • Teljesítmény: 35 W
  • Beépített Onkyo soundbar
  • Dolby AC4, Dolby TrueHD
  • Dolby Atmos

A csomagolás tartalma és méretei

  • Mellékelt kiegészítők:
    • Távirányító elemekkel együtt
  • Tápkábel
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • A csomag mérete (Szé × Ma × Mé): 139,5 × 86,5 × 14,5 cm (24 kg)
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.