Lena Lighting Sterilon Flow 72W UV-C, baktériumölő sugárzó, számláló és biztonság

Márka: Lena Lighting Katalógus száma: 100049492215

Közvetlenül partnerünktől

Lena Lighting Sterilon Flow 72W UV-C, baktériumölő sugárzó, számláló és biztonság

A STERILON FLOW 72W UV-C ultraibolya fényt (UV-C) használó germicid áramlású sugárzók az egyik leghatékonyabb eszköz, amely képes eltávolítani a vírusokat, baktériumokat, gombákat a környezetből, vagy megsemmisíteni a sugárzásnak kitett mikroorganizmusok DNS-ét vagy RNS-ét. Kettős célú termékek, További információ

135550

135 550 Ft Piaci ár ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100049492215

Leírás

Termékleírás

Sokoldalú használatra ajánlott Szolgáltató létesítményekben (fodrászszalonokban, szépségszalonokban, manikűrben), orvosi létesítményekben, szállodákban, éttermekben ajánlott világítótestek , közigazgatási egységek, oktatási és gondozási intézmények, valamint magánhasználatra. Biztonság. Az UV-C sugárzásnak való nagyobb biztonság érdekében további védelmet kínálunk az izzófedél kinyitása ellen. Ez egy speciális imbuszcsavar, amely a mellékelt csavarkulccsal együtt kapható. Munkaidő számláló. Az UV-C fénycsövek fogyasztásának jelzésére szolgál. Az UV-C izzók beprogramozott óraszáma (9000) után ki kell cserélni az izzókat és vissza kell állítani a számlálót. A radiátor verziójától függően az érzékelő a készülék elejére vagy oldalára van felszerelve. Jellemzők. – Levegőt fertőtlenítő áramlás funkció. – Egyirányú közvetlen felületfertőtlenítési funkció – A fertőtlenített helyiség maximális területe áramlásfertőtlenítéssel: 75 m3 -Világítási terület közvetlen fertőtlenítéssel 1 m távolságban: 7 m2 -Fény típus: ultraibolya UV-C -UV-C hullámhossz: 253,7 nm -Védelmi osztály: I. -Légáram 160 m3 / h -A fényforrás hossza: 9000 h -Tápfeszültség: 220–240V -Védelmi fokozat: IP20 -Tápkábel: 3m -Kapcsoló -Működési számláló -Porszűrő -HEPA szűrőtartó -Méretek: 160/160 / 724mm & nbsp; -Fehér Légfertőtlenítő áramlás funkció. A kényszerkeringés miatt a levegő áthalad a radiátor belső részén, ahol megvilágítják és fertőtlenítik, majd kiszorítják. Az árnyékolt UV-C fény nem megy ki az emitterből, ezért beltéren használható, ahol szükség van a levegő biztonságos és hatékony fertőtlenítésére emberek jelenlétében. > A fényforrás burkolatának kinyitása után egyszerűen irányítsa a lámpát közvetlenül a felületre egy meghatározott ideig, hogy hatékonyan fertőtlenítse. Ne feledje azonban, hogy az UV-C fény káros a bőrre és a szemre. Ha ebben a formában használja a lámpát, akkor nem lehet a fénysugár hatósugarán belül, és használat előtt el kell olvasnia a termékhez mellékelt használati utasítást. A csíraölő radiátor utólag felszerelhető kerekekkel a kényelmes szállítás érdekében.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.