Lena Lighting Sterilon Flow EKO72W UV-C, PREMIUM, baktériumölő, időzítő, fekete / arany

Márka: Lena Lighting Katalógus száma: 100049496671

Közvetlenül partnerünktől

Lena Lighting Sterilon Flow EKO72W UV-C, PREMIUM, baktériumölő, időzítő, fekete / arany

A STERILON FLOW 72W UV-C ultraibolya fényt (UV-C) használó germicid áramlású sugárzók az egyik leghatékonyabb eszköz, amely képes eltávolítani a vírusokat, baktériumokat, gombákat a környezetből, vagy megsemmisíteni a sugárzásnak kitett mikroorganizmusok DNS-ét vagy RNS-ét. Kettős célú termékek, További információ

170400

170 400 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100049496671

Leírás

Termékleírás

Sokoldalú használatra ajánlott. Szolgáltató létesítményekben (fodrászszalonokban, szépségszalonokban, manikűrben), orvosi létesítményekben, szállodákban, éttermekben, közigazgatási egységekben, oktatási és gondozási létesítményekben, valamint magáncélú használatra ajánlott lámpatestek . ECO mód. ECO módban az állítható ventilátor lehetővé teszi a radiátor áramlásának csökkentését & nbsp; 110 m3 / h, így a radiátor csendesebb. Ne feledje, hogy ebben a módban a kellően magas fertőtlenítési hatékonyság elérése érdekében a radiátornak & nbsp; fusson legalább két órával tovább. Jellemzők. – Légfertőtlenítés áramlási funkció -EKO mód -A közvetlen felületfertőtlenítés egyirányú funkciója -A fertőtlenített helyiség maximális területe áramlásfertőtlenítéssel: & nbsp; 75 m3 -Világítási terület közvetlen fertőtlenítéssel 1 m távolságban: 7 m2 (egy irányban) -Fénytípus: ultraibolya UV-C -UV-C hullámhossz: 253,7 nm – Védelmi osztály: I. -Légáram 160m3 / h, 110m3 / h (ECO mód) & nbsp; -Porszűrő -HEPA szűrőtartó -Fényforrás élettartama: 9000 h -A lámpa munkaidő-számlálóval van ellátva, hogy jelezze az UV-C fogyasztást -Tápfeszültség: 220 –240V -Védelmi fokozat: IP20 -Tápkábel: 3m -Kapcsoló -Fekete / arany színű Légfertőtlenítő áramlás funkció. A kényszerkeringés miatt a levegő áthalad a radiátor belső részén, ahol megvilágítják és fertőtlenítik, majd kiszorítják. Az árnyékolt UV-C fény nem megy ki az emitterből, ezért beltérben használható, ahol szükséges a levegő biztonságos és hatékony fertőtlenítése emberek jelenlétében. Közvetlen felületfertőtlenítési funkció. A fényforrás fedelének kinyitása után egyszerűen irányítsa a lámpát közvetlenül a felületre egy meghatározott ideig, hogy hatékonyan fertőtlenítse. Ne feledje azonban, hogy az UV-C fény káros a bőrre és a szemre. Ha ebben a formában használja a lámpát, akkor nem lehet a fénysugár hatósugarán belül, és használat előtt el kell olvasnia a termékhez mellékelt használati utasítást. A csíraölő fűtőberendezés kerekekkel felszerelhető a kényelmes szállítás érdekében.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.