Olimpia Splendid Aquaria 18P

Márka: Olimpia Splendid Katalógus száma: 100048863445

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Olimpia Splendid Aquaria 18P

A halk Aquaria 18P design páramentesítő a legjobb, amit csak az olasz Olimpia Splendid kínálhat az otthoni páramentesítők terén. A páramentesítő mód maximális fogyasztása 254 W, így a legtakarékosabb eszköznek nevezhetjük ebben az árkategóriában. További információ

99990

99 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100048863445

Leírás

Termékleírás

Aquaria 18P páramentesítő

A halk Aquaria 18P design páramentesítő a legjobb, amit csak az olasz Olimpia Splendid kínálhat az otthoni páramentesítők terén. A páramentesítő mód maximális fogyasztása 254 W, így a legtakarékosabb eszköznek nevezhetjük ebben az árkategóriában.

A kondenzvíz az 5,5 l űrtartalmú tartályba kerül, vagy gravitáció útján a mellékelt tömlővel elvezethető. A vezérlést a higrosztáttal ellátott digitális kijelző könnyíti meg, amely automatikusan fenntartja a beállított relatív páratartalmat.

A gravitációs leeresztő tömlő nem része a készletnek, de külön megvásárolható. A szükséges méretű tömlőt nálunk is megvásárolhatja.

Mit teszi az Aquaria 18P készüléket különlegessé?

 

Aquaria Silent 22P

1. Silent system

A mindössze max. 45 dB zajszinttel a közepes teljesítményű Olimpia Splendid páramentesítők legyőzik a kompresszoros technológiához kötődő előítéleteket. A készülék zajszintjét legalább 10%-kal csökkentették a klasszikus páramentesítőkhöz képest.

 

2. Digitális kijelző

A készülék vezérlése nagyon egyszerű. A gombok segítségével kiválaszthatjuk a páratartalom kívánt értékét. A készülék csak akkor kapcsol be, ha a páratartalom meghaladja a beállított szintet. A háttérvilágítású LED kijelző a páratartalmon kívül a szoba hőmérsékletéről is tájékoztat bennünket.

Aquaria Silent 15P


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Tartály kapacitása 5.5 l
Páramentesítési kapacitás 0.75 Liter/óra
Tanácsolt hely 25 m2
Időzítő nem
Ajánlott tér 80 m3
Kijelző igen
Ionizálás nem
Automatikus kikapcsolás igen
Távirányító nem
Maximális zaj 45 dBel
Teljesítmény 240 W
Súly 15 kg
Mélység 24 cm
Szélesség 33.5 cm
Magasság 58.7 cm
Szín

Szín

fehér
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.