Olimpia Splendid AQUARIA Thermo

Márka: Olimpia Splendid Katalógus száma: 100017014624

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

Olimpia Splendid AQUARIA Thermo

Az Aquaria Thermo egy új páramentesítő, fűtéssel és légtisztítással, az olasz Olimpia Splendid márkától. Szokatlanul alacsony zajszintjének és nagy kompresszorteljesítményének köszönhetően különösen lakásokba és irodákba alkalmas. További információ

117990

117 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100017014624

Leírás

Termékleírás

Olimpia Splendid Aquaria Thermo

Az Aquaria Thermo egy új páramentesítő, fűtéssel és légtisztítással, az olasz Olimpia Splendid márkától. Szokatlanul alacsony zajszintjének és nagy kompresszorteljesítményének köszönhetően különösen lakásokba és irodákba alkalmas. Az 1000 W-os fűtés növeli a kompresszor páramentesítő hatékonyságát, és nagyban segíti például a ruhaneműk szárítását hideg helyiségekben. Az IP21 védettséggel az Aquaria Thermo fürdőszobákba is alkalmas. A készülék akár 22 l vizet is elvon a levegőnől 24 óra alatt. Normál üzemmódban körülbelül 12 l/nap teljesítményre számíthatunk.

 

A páramentesítő nemcsak a kialakítása miatt, hanem a három további légszűrőnek köszönhetően is lenyűgöző: a TiO2 fotokatalitikus szűrő megsemmisíti a baktériumokat, a szénszűrő a kellemetlen szagokat, a HEPA szűrő pedig a legtöbb allergént. Két szűrő használható egyszerre. A kondenzvíz egy 3,5 literes tartályban gyűlik össze, vagy a mellékelt tömlőn keresztül, gravitációs módszerrel elvezethető. A használatot a higrosztáttal ellátott digitális kijelző könnyíti meg, amely automatikusan fenntartja a beállított relatív páratartalmat.

 

Kiegészítők: 1,5 m hosszúságú tömlő, speciális szűrőkészlet (HEPA, szén, fotokatalitikus)

Miben tűnik ki az Olimpia Splendid Aquaria Thermo?

Olimpia Splendid Aquaria Thermo

1. Osztályában a leggazdaságosabb

Az Olimpia Splendid AQUARIA Thermo egy kicsi és kompakt páramentesítő, méretének köszönhetően bárhol elfér.

2. Csendes rendszer

A mindössze 40 dB zajszinttel az Olimpia Splendid közepes teljesítményű szárítók lebontják a kompresszor-technológiával kapcsolatos előítéleteket. Az eszköz zajszintje legalább 10% -kal csökken a hagyományos szárítókhoz képest .

Olimpia Splendid Aquaria Thermo
Olimpia Splendid Aquaria Thermo

3. Digitális kijelző

A vezérlése nagyon egyszerű. A gombokkal válassza ki a kívánt páratartalmat. A készülék csak akkor kapcsol be, ha a páratartalom meghaladja a beállított szintet. A háttérvilágítású LCD kijelző a helyiség páratartalmáról és hőmérsékletéről is tájékoztat bennünket.

4. Pure 3 – levegőtisztító funkció

A páramentesítő lehetővé teszi egyúttal a levegő tisztítását is. Két speciális szűrőt helyezhet be az alap porszűrőbe. Választhat a HEPA szűrő (allergének és finom por ellen), a szénszűrő (a szag ellen) és a fotokatalikus szűrő (a baktériumok ellen) közül. Mindezeket már a készülékhez kapja.

Szűrők - illusztráció fotó
Olimpia Splendid Aquaria Thermo

5. A beszívott levegő felmelegítése

Az eszköz lehetővé teszi a páramentesítés hatékonyságának növelését az 1000 W teljesítményű fűtés révén. A hő megköti a nedvességet, amely így gyorsabban kicsapódik a kondenzációs lemezen. Ez a funkció például ruhaszárításhoz alkalmas.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Tartály kapacitása 3.5 l
Tanácsolt hely 45 m2
Időzítő nem
Ajánlott tér 150 m3
Kijelző igen
Ionizálás nem
Vezérlés automata
Automatikus kikapcsolás igen
Távirányító nem
Teljesítmény 295 W
Súly 17 kg
Mélység 38.5 cm
Szélesség 28 cm
Magasság 54.5 cm
Szín

Szín

fehér/zöld
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.