ROWENTA Aqua Perfect HU5220F0

Értékelés: 3,6 5 értékelés Márka: ROWENTA Katalógus száma: 1117460

2 év garancia

ROWENTA Aqua Perfect HU5220F0

A lakásba való légnedvesítő hatékonyan és higienikusan kezeli a szobát antibakteriális oldattal és automatikusan beállítja a természetes páratartalmat. A Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 légnedvesítő tökéletes eredményt biztosít a hideg pára ultrahang rendszerének köszönhetően. A praktikus ergonomikus kivitel kényelmesen hordozható a lakásban és az eltávolítható víztartály megkönnyíti a karbantartást. További információ

44490
3.6 5

44 490 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1117460

Leírás

Termékleírás

Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 légnedvesítő legfontosabb tulajdonságai

 • Magas pára teljesítmény
 • 3 inteligens üzemmód
 • Gyorsaság beállítási lehetőség
 • Ergonomikus kivitel
 • Halk működés

Egészséges és tiszta háztartás

A Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 légnedvesítő hatékonyan megvédi a légutaidat teljesen természetes és főként egészséges módon. Gyakran találkozhatunk a fűtött épületekben a kedvezőtlen száraz levegővel, amely különféle krónikus megbetegedést okozhat. Főleg télen okozhat a száraz levegő léguti megbetegedéseket. Éppen e kellemetlenségek megelőzésére tökéletes segítség a légnedvesítő, amely nem csak hatékonyan, de higienikusan is kezeli a háztartásodat. Az egyszerű párásító folyamat bebiztosítja a kívánt páratartalom szintjét az automatikus Auto Comfort üzemmódnak köszönhetően, amely önállóan irányítja a páratartalom szintjét a helység hőmérsékletétől függően.

A Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 légnedvesítő kifinomult működése

A magas párateljesítményt amely eléri akár a 9,12 litert egy nap alatt 3 inteligens üzemmód kíséri a tökéletes teljesítményért, amelyet kiegészít az antibakteriális oldat is a még tisztább ködért. Ez a három gyorsasággal beállítható köd minden alkalommal garantálja a megfelelő eredményt egyenesen az adott helységre szabva. A Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 légnedvesítő két nedvesítő rendszert használ. A hideg pára rendszer az ultrahangos frekvenciának köszönhetően finom cseppeket hoz létre. Ezáltal lehetővé teszi a levegő nedvességének automatikus növelését és hibátlanul beállítja a relatív párataratalmat az elektromos higrosztat segítségével.

Tudtad, hogy…

A száraz levegő sok kellemetlenség forrása. Az ilyen levegőben nagyon nehezen kötődik meg a por, amely ezáltal állndóan repked a levegőben, lerakódik nem csak a bútorra, hanem épp a légzőrendszerünkbe is. Továbbá meggyorsítja a a nedvesség elpárolgását a bőrünkből, amely az ilyen levegővel körülvéve gyorsan vastagodik. A minőségi légnedvesítővel már nem fog kellened oldani a fa bútorodat sem teli repedésekkel.


A Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 legyőzi a baktériumokat

A megbízható minőséget garantálja az antibakteriális oldat is, amely elnyomja a mikróbák növekedését. Továbbá eltávolítja a száraz levegőben leggyakrabban előforduló baktériumok 91 % – át. A felhasználó biztosan értékeli majd a Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 működési idejét, amely kibír akár 30 órát is. Működése nem fog zavarni más tevékenységnél, mivel a 40 dB zajszintjével a nagyon csendes készülékek közé sorolhatjuk.

Felhasználóbarát

A könnyű manipulációt megkönnyíti a víztartály beépített fogantyúja, amelynek köszönhetően a készülék könnyen hordozható. Ez a tartály zárható rendszerrel is el van látva, hogy megakadályozza a víz nem kívánt szétöntését. A gondalan működést a praktikus időzítő is biztosítja, amellyel akár 12 órás ciklus is beállítható. A Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 légnedvesítő tökéletesen teljesíti az elvárásaidat még a nagy akár 53,6 m² méretű helységekben is.

Tulajdonságok

 • Vízkőoldó oldat – az egyszerű tisztításért és hosszantartó teljesítményért
 • Az eltávolítható víztartály nagy térfogata
 • Elektronikus verézlő
 • Lehajtható fogantyú
 • Megvilágítás
 • Ultrahang technológia
 • Éjszakai üzemmód
 • Vízszint mutató
 • Automatikus kikapcsolás

Fontos információk

Teljesítmény 110 W
Hatóterület 53,6 m²
Víztartály térfogata 5,9 l
Vízfogyasztás 380 ml/óra
Sebességek száma 3
Működési idő 30 óra

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Tartály kapacitása 5.9 l
Tanácsolt hely 53 m2
Működési idő 30 Óra
Ultrasound rendszer igen
Ionizálás nem
Kijelző igen
Távirányító nem
Időzítő igen
Automatikus kikapcsolás igen
Aroma funkció nem
Vezérlés elektronikus
Vízfelhasználás 0.38 Liter/óra
Zajszint 40 dBel
Mobil párásító nem
Szélesség 20.7 cm
Magasság 36.4 cm
Mélység 23.5 cm
Súly 2.5 kg
Szín

Szín

fekete
Teljesítmény 110 W

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.