LEGO City Great Vehicles 60252 Buldózer az építkezésen
6 790 Ft

Újdonság

munkás csapat a LEGO® City-ben nagyon elfoglalt, és a segítségedre van szükségük. Helyezd el a kúpokat és a figyelmeztető táblákat, amelyek figyelmeztetni fogják a járókelőket, másszál fel a toronyba, és indítsd el a romboló golyót neki a falnak. Most ugorj be a nagy teljesítményű buldózer kabinjába, és szedjél fel a nagy markólójával egy rakás törmelék. Ha ezzel kész leszel, akkor tedd ki a betonkeverőt a pótkocsiból, és dolgozzál az új faladon. A munkás csapat a LEGO® City-ben ma nagyon el van elfoglalva!

LEGO City Great Vehicles 60220 Szemetes autó
6 590 Ft 5 790 Ft

Kesztyűt fel, ideje megtisztítani LEGO® City utcáit! Ragadj seprűt, míg társad az ásót veszi magához, és seperjétek a szemetet egy kupacba! Lapátold a szemetesbe és öntsd a Szemeteskocsiba, mielőtt elindulnál a következő takarítanivalóhoz!

LEGO DUPLO® Town 10840 Nagy vidámpark-20%
26 990 Ft 21 590 Ft

Kiárusítás

Játsszátok el a világos és színes Nagy Vidámpark modern LEGO® DUPLO® figuráival, hogyan szórakozott a család a hétvégén! A kisgyermekek nagy örömmel építik fel az óriáskereket és forgatják meg, hogy figyelhessék a körben járó autókat, pörgetik meg a körhintát a fogaskerék funkcióval és a négy lóval, amiken lovagolni lehet, és csúsznak le újra meg újra a nagy, hullámos csúszdán. Vezethetnek egy kisvonatot is, és ellátogathatnak a fagylaltoshoz, levehetik az óriási fagyit és átadhatják anyunak vagy apunak. A csomagban öt DUPLO figurát találsz.

LEGO DUPLO® Town 10875 Tehervonat-20%
39 590 Ft 31 670 Ft

Kiárusítás

LEGO® DUPLO® Tehervonatot kisgyermeked most még könnyebben tudja irányítani, és többféle módon is tud játszani vele. A Told és Indul motorral gyermekedből akár mozdonyvezető is lehet – elég egy enyhe lökés előre vagy hátra és a vonat máris útnak indul, megállításához pedig elég megfogni, vagy leemelni a sínekről. Segíts nekik elhelyezni az 5 színes interaktív elemet a vasúti pályán úgy, hogy megszólaljon a vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák, megálljon a vonat és pótolja az üzemanyagot, irányt változtasson, és megálljon ott, ahol csak szeretné! A kikötővel, hajóval, kávézóval, rakodóállomással, 2 daruval, 3 DUPLO figurával és egy állatfigurával, melyet ez a LEGO DUPLO készlet tartalmaz, a kisgyermekeknek egy igazi, klasszikus, vonatos játékélményben lehet részük. Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást, hogy még több játéklehetőséget oldjatok fel, többek között például a távirányító funkciót, vagy fedezzétek fel a szórakoztató kihívásokat, melyeket kisgyermekeddel együtt teljesít

LEGO DUPLO 10869 Kalandok a farmon-20%
19 990 Ft 15 990 Ft

Akció

Élj át kiváló kalandokat kisgyermekeiddel a farmon, és segíts nekik megetetni a barátságos állatkákat. A kisgyermekek megszeretik a farmot. Csengess be a harangon és csússz le a csúszdán. Kívánj jó éjszakát állatkáidnak az istállóban, vacsorázz gofrit és irány az ágy!

LEGO Star Wars 75247 Vadászgép A-Wing
4 990 Ft 4 490 Ft

Készülj fel egy következő misszióra a szupergyors A-Wing vadászrepülőgéppel. Segíts ellenőrizni a barátságos C-3PO droidot a szervizállomáson. Aztán ülj a pilóta kabinba, indítsd el a motort és készülj fel a startra!

LEGO Star Wars 75237 Vadászgép támadás TIE
6 990 Ft 5 790 Ft

Keresse meg a lázadót ebben a félelmetes TIE harcosban! Észrevesz egy lázadó flottát, mielőtt segítséget kérnél a parancsnokságon? A válasz rajtad áll!

LEGO Juniors 10763 Stephanie tóparti háza
11 990 Ft

Kapd magadra szabadtéri felszerelésedet és irány a LEGO® Juniors 10763 Stephanie tóparti háza egy nyári partira! Kapj be néhány falatot a konyhában, miközben megtervezed a napi kalandokat, majd sétálj le a tópartra és érezd jól magad! Versenyezz a hullámokon Andreával és Oliviával a jetskiken, utána pihenj egy kicsit a kerti tűzhelynél és süss néhány pillecukrot! Nézz meg egy meccset a TV szobában, mielőtt lefekszel aludni. Másnap kosarazz egy kicsit reggeli előtt, majd vágj bele egy újabb izgalmas napba a vízen!

LEGO Juniors 10761 A nagy szökés-35%
12 390 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Szuper-öltözéket fel, a házat megtámadta Tégla, a gonosz bűnöző! Segíts Illanának használni az erőpajzsát, miközben Will elrohan a gördeszkájáért, hogy segítő kezet nyújthasson! Figyelj azokra a téglákra, amik annak az autónak a hátuljából repülnek ki! Töltsd be Furit a tűzgolyójába és helyezd el a katapultszékben, majd lődd ki Tégla felé! Nyúlj a tűzhely mögötti kezelőpanel felé, majd csald Téglát a vízesésbe a titkos csapdával! Zárd be a gonosztevőt, majd indulj a medence melletti partira!

LEGO Classic 10698 Nagy méretű kreatív építőkészlet
14 990 Ft 14 590 Ft

Lego Classic 10698 Nagy méretű kreatív építőkészlete ideális minden korosztály számára. A csomagban 790 db elem található, 33 különböző színben, így az építésnek csak a kreativitás szabhat határt. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGO Classic 10715 Kockák kerekeken
8 990 Ft 7 390 Ft

Hozz létre bármilyen típusú járművet – a kerekes karosszéktől a lovaskocsin át egészen az autós pótkocsiig – ezzel a különleges LEGO® Classic készlettel, amely számos kereket és gumiabroncsot tartalmaz, különböző színben és méretben. A készlet LEGO kockákat tartalmaz, beleértve a szemeket és számos egyéb különböző formájú kiegészítőt.

LEGO DUPLO® Cars TM 10856 Matuka fészere-20%
6 990 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Disney•Pixar Verdák 3 apró rajongói nagy örömmel építenek majd, és töltik az időt Matukával, a segélykocsival a garázsában, ahol kerülgethetik a kúpokat és használhatják a csavarkulcsot. Segítsd gyermeked finommotorikus mozgásának fejlődését, és gyakorolni a szerepjátékot. Játsszátok el, hogy videóhívást kaptok Villám McQueentől, Matuka számítógépéről! A barátság e között a két szereplő között végtelen szórakozást jelent, még akkor is, ha Villám mérföldekkel távolabb versenyez!

LEGO DUPLO® Disney Mickey & Minnie születésnapi felvonulása-22%
8 990 Ft 6 990 Ft

Kiárusítás

Duplo Disney Mickey & Minnie születésnapi felvonulásán mindenki felszáll a szülinapi vonatra. Itt mindent megtalálsz ami egy igazán különleges szülinapon van: összerakható torta, lufikat és díszes építőelemeket. Gyermekek garantáltan imádni fogják ezt a vidám születésnapi játékot. Ajánlott korosztály: 2–5 éves korig.

LEGO DUPLO 10864 Nagy doboz kockákkal játszótér-20%
15 856 Ft 12 680 Ft

Kiárusítás

A nagy doboz kockákkal játszótér sok szórakoztató kalandot rejteget. Ez a színes készlet forgó szélmalmot, funkcionális hintát, 2 csúszdát, tartós autót és 2 DUPLO figurát tartalmaz, amelyekkel a gyermekek csodás szórakozást élhetnek át. A csomagolás mint praktikus doboz is használható.

LEGO DUPLO® Disney™ 10873 Minnie születésnapi zsúrja-20%
6 190 Ft 4 950 Ft

Akció

A kis Disney rajongók nagy örömmel fognak segíteni Minnie egérnek, hogy stílusosan ünnepeljen a LEGO® DUPLO® 10873 Minnie születésnapi zsúrja készlettel! Játsszatok velük, miközben elviszitek Minnie-t az aranyos, rózsaszín autójában a buli helyszínére, ahol Figaro, a cica már csak arra vár, hogy a mulatság elkezdődjön. Ez a LEGO DUPLO készlet tökéletes egy véget nem érő, szülinapi ünnepség témájú szerepjátékhoz, ráadásul egy hatalmas, megépíthető szülinapi tortát, és 2 ajándékkal díszített kockát is tartalmaz. A csomagban egy LEGO DUPLO figurát találtok: Minnie egeret és egy cica figurát.

LEGO Classic 10693 - Kreatív készlet
7 990 Ft

Lego Classic 10693 Kreatív készlet fejleszti a kreativitásodat és a kézügyességedet, miközben kiválóan szórakozol! A csomagban 303 db elem található, 20 különböző színben. Ha hirtelen nincs ötleted, mit is építhetnél a mellékelt kézikönyv kiváló ötleteket adhat. Engedd te is szabadjára a fantáziádat, és alkoss bármit, ami eszedbe jut! 4 éves kortól ajánlott.

LEGO DUPLO® Town 10872 Vasúti híd és sínek-20%
8 090 Ft 6 470 Ft

Akció

Egészítsétek ki bármelyik új vagy már meglévő DUPLO Vonat készleteteket a LEGO® DUPLO® 10872 Vasúti híd és sínek szettel, és figyeld, hogyan fejlődnek gyermeked korai építési készségei, ahogy megépíti a hidat és úgy rendezi el a sínpályát, ahogy szeretné! Segíts kisgyermekednek elhelyezni a sárga interaktív elemet a sínen úgy, hogy illeszkedjen a DUPLO vonatokhoz, így ha áthalad rajta a vonat, megszólal a vonatkürt. A készletben egy LEGO DUPLO építőmunkás figurát, 2 kockát, egy ásót és egy bőröndöt is találtok, melyekkel elkezdhetitek a szerepjátékot és a történetmesélést.

LEGO DUPLO 10870 Állatok a farmról-20%
3 290 Ft 2 630 Ft

Akció

Az állatok kis szerelmesei szeretettel fogják gondját viselni a farmon élő állatoknak. Segíts nekik bezárni a tyúkot a tyúkólba, megetetni és megitatni a malackát és a tehenet, valamint megsimogatni az aranyos cicát. A tyúkól egyszerű szerkezetű így az óvodások egyszerűen gyakorolhatják építési készségeiket.

LEGO Classic 10713 Kreatív bőrönd
6 990 Ft 5 590 Ft

Építs és játssz a LEGO® kocka kollekcióval bárhol ennek az elegáns és praktikus bőröndnek hála a LEGO® Classic-tól. A bőrönd színes LEGO® kockákat tartalmaz, beleértve a szemeket, a kerekeket és sok egyéb különböző formájú kiegészítőt, amelyeknek hála autókat, házakat, lényeket és egyéb modelleket készíthetsz.

LEGO Classic 10696 Közepes méretű kreatív építőkészlet
9 990 Ft 8 790 Ft

Kiárusítás

Lego Classic 10696 Közepes méretű kreatív készlete ideális minden korosztály számára. A csomagban 484 db elem található, 35 különböző színben, így az építésnek csak a kreativitás szabhat határt. 4 éves kortól ajánlott.

LEGO Friends 41396 Kiskutyák játszótere
3 390 Ft

Újdonság

Csatlakozz Miához a Heartlake városkabeli kedvencek játszóterén és kiskutyáival, Cookie-val és Coco-val együtt élvezd a rengeteg szórakozást és játékot. Fésüld ki a kutyusok szőrét és adj rájuk bájos masnikat. Ma ráadásul az idő is napos, tehát ne feledkezz meg Mia klassz napszemüvegéről sem! Ahogy a kiskutyák elfáradnak, adj nekik egy tál vizet. Ha jól viselkedtek, jutalmazd meg őket csontokkal és más kutyafinomságokkal!

LEGO Friends 41361 Mia és istállója-16%
6 590 Ft 5 490 Ft

Kiárusítás

Segíts LEGO® Friends Miának gondoskodni a lovairól és a nyulairól az istállóban. A szett tartalma állatka figurák, melyek szerepjátékra ösztönöznek, valamint egy traktor LEGO Friends Mia számára, helyiség felszereléssel az istállóban, elkerített kifutóval.

LEGO Classic 10692 Kreatív kockák
4 990 Ft 4 490 Ft

Lego Classic 10692 Kreatív kockák kiválóan alkalmasak a kreativítás fejlesztésre. A csomagban 221 db elem található, 29 különböző színben. Az elemek között nemcsak kockákat, hanem különböző egyedi darabokat is találunk pl. ablakok, ajtók, légcsavarok. 4 éves kortól ajánlott.

LEGO Classic 11008 Kockák és házak
6 790 Ft

Újdonság

Mutasd meg a kezdő építészeknek a kreatív alkotás világát. A gyermekek ezeket a LEGO® kockákat és részeket 6 nagyszerű otthoni házzá változtathatják. A LEGO® Classic Kockák és házak nagyméretű családi házat, élénk színű világítótornyot, jégfehér igót, robusztus kastélyt, szélmalmot forgó vitorlákkal kínál fel.

LEGO Classic 6250765 Alap kockakészlet
6 990 Ft 5 890 Ft

Építsd meg álmaidat és játssz a LEGO Classic építőkészlettel. Fedezd fel a modern kreatív szórakozást ezzel a varázslatos kockakészlettel. Válassz a színpompás kockákból, kerekekből és szemekből, és építsd meg a sok-sok klasszikus modellt, a lóháton ülő lovagtól kezdve egészen a klassz óriás-teherautóig.

LEGO City Police 60206 Légi rendőrségi járőröző repülőgép
3 290 Ft 2 990 Ft

Élj meg egy újabb felkavaró napot a rendőrségnéla LEGO® City városában! Pattanj be a Légi rendőrségi repülőgépbe és járőrözz LEGO® City utcáin a magasból! Várj csak, mit csinál az a gazfickó a páncélszekrénnyel? Forgasd körbe a keresőfényt, világíts a gonosztevőre, csapj le rá és tartóztasd le, mielőtt elmenekül!

LEGO Classic 11010 Fehér alátét az építéshez
2 790 Ft

Újdonság

Ez a 32 × 32 építőalátét megnyitja a kreatív lehetőségek világát. A havas téli tájaktól a napfényes strandokig, és mivel a kockákat bármilyen irányban (akár fejjel lefelé is) rögzíthetjük, az alátét hegyek meredek lejtőként vagy úszó űrhajóként is használható.

LEGO DUPLO® 10871 Repülőtér-20%
8 490 Ft 6 790 Ft

Kiárusítás

Gyermeked imád utazni, és fellelkesül, amikor egy repülőt lát a levegőben? Akkor a LEGO DUPLO Repülőtér készletnek biztosan örülni fog. A kis pilóta már készülhet is a felszállásra. A készletben a valódi repülőterek nélkülözhetetlen fontos alkotóelemeit találod, a beszállókaput, a poggyászt szállító futószalagot és a repülésirányító tornyot. A kisgyermekek felkísérhetik az utasokat az összerakható repülőgépre, és már emelkdhetnek is a levegőbe.

LEGO City 60212 Barbecue és tűz
3 290 Ft 2 890 Ft

Itt az ideje, hogy LEGO® City hősé válj! Fogja meg a sisakot és a tűzoltó berendezést. Vigyázz ég a fa! Vedd ki a részed a tűzoltásból, húzd ki a tűzoltótömlőt és állj neki a munkának!

LEGO Movie 70821 Emmet és Benny műhelye „Építs és javítsd meg“!
6 990 Ft 5 290 Ft

Kiárusítás

Repülj át az űrön a LEGO® TÖRTÉNET 2 Emmet és Benny műhelyével „Építs és javítsd meg“! Használj bármilyen szerszámot és javítsd meg Benny űrhajóját és Emmet homokfutóját. Tankolj üzemanyagot és indulj el az úton. Az új bolygók felfedezésekor a járművel felfedezőútra indulhatsz!

LEGO Classic 11004 Kreatív ablakok
9 990 Ft 8 490 Ft

Fedezz fel új ötletes módszereket, az ablakok és ajtók felhasználására az építkezés közben a LEGO® Classic Kreatív ablakok szettel. Válassz a LEGO kockák széles választékából és alkoss szórakoztató játékokat. Építs egy robotot szekrénnyel a hasában, rakétaházat földönkívüli pilótával vagy egy méhecskét ablak szárnyakkal. Vagy építs egy szép házat garázzsal és hibátlan piros autóval, élj át titkos összejövetelt a kísértetházban vagy építs egy cipő formájú otthonos házat!

LEGO Star Wars™ 75268 Hósikló
6 790 Ft

Újdonság

Hívom az Ellenállás összes hősét. Segítsen a Wedge Antilles pilótainak, hogy megvédjék az Echo bázist a gonosz birodalom támadásaitól. Találd meg a hósiklót a radarvédelmi állomás segítségével. Lőj a lézeres kilövőből a betolakodókra. Ezt követően ugorj be Wedge csodás hósiklójába és menj a rosszfiú után.

LEGO Friends 41397 Mozgó dzsúsz bár
6 790 Ft

Újdonság

Frissülj fel és tölts egy kis időt Emma mozgó dzsúsz bárjánál. Emma épp a friss gyümölcs és a jókedv csodás keverékét készíti Heartlake város tengerpartján. Segíts neki elkészíteni a gyümölcsöt és felszolgálni a vendégeknek. Vagy inkább pihenj Andreával a napozóágyon és közben kortyolgass finom smoothie-t. Mi az ott a vízben? Egy delfinpár szeretne megismerkedni veled. Ugorj fel Andreával a szörfdeszkára és induljatok utánuk.

LEGO Friends 41362 Supermarket Heartlake városban
9 390 Ft 8 490 Ft

Menj be a szupermarketbe és vásárolj szuper dolgokat a LEGO® Friends barátnőiddel Oliviával és Stephanie-val. Szállj be a hibátlan autóba és menj el vásárolni. Segíts Stephanie-nak vezetni és megvásárolni a kedvenc dolgait. Ne felejtsd el az egészséges gyümölcsöket és zöldségeket. Tedd az autóba a bevásárlást és jutalmazd meg magad valamivel! Egyél meg egy finom pohár fagylaltot.

LEGO Classic 625076 Kockák és ötletek
3 290 Ft 2 890 Ft

Építs klasszikus gőzmozdonyt, otthonos házat, klassz billentyűs hangszert, aranyos piros dinoszauruszt vagy bármilyen játékot, amit csak el tudsz képzelni az élénk színű LEGO® Classic Kockák és ötletek szettel — a lehetőségek száma végtelen!

LEGO Disney Princess 43178 Hamupipőke ünnepe a kastélyban
10 990 Ft

Újdonság

Csatlakozz Hamupipőke Disney hercegnőhöz és az állatbarátaihoz egy estére a gyönyörű kastélyban. Frissülj fel a fürdőszobában a ragyogó arany toalettel és segíts Hamupipőkének a torta készítésével a konyhában. Amikor a buli véget ért, pihenj egyet Hamupipőke hálószobájában, amíg Lucifer és Bruno a toronyban bújnak be a paplan alá.

LEGO Juniors 10739 Cápatámadás
6 990 Ft

A szórakozás a ninjákkal sose elég, így találkozzon Lloyd-dal és Kai-jal és fogjatok össze, hogy legyőzzétek az ellenséget, Nagy Fehért, a cápaautójában. Először is különböző fegyvereket vehetsz le a tartóról és alkalmazhatod a gyakorlott harcosoktól tanult készségeidet, hogy ténylegesen elkezdődjön a verseny. A cápaautónak veszélyes rakétái és szigonyágyúja van, de Kai lángoló motorkerékpárja van fölényben.

LEGO Ninjago 71706 Cole gyors autója
3 690 Ft

Újdonság

Ülj be Cole gyors autójának a kormánya mögé és segíts neki a veszélyes Prime Empire videójátékból való menekülésben. De vigyázz! A gonosz Hausner üldözi Cole digitális változatát a légpárnás hajóján, és el akarja kapni a lánc és a fő vezérlő segítségével. Le kell őt győznötök és megszereznetek az értékes és speciális key-tana kardot. Ezt a csatát digitális Cole meg kell, hogy nyerje!

LEGO Classic 11006 Kék kreatív kockák
1 790 Ft

Újdonság

Inspiráld a gyerekeket építésre, alkotásra és kreatív játszásra ezzel az izgalmas kék LEGO® kocka készlettel 3 szórakoztató játékot építhetsz fel: egy bálnát, egy négykerekű vonatot és egy robotot mozgó karokkal. A gyerekek a játékot bármigé átépíthetik, ami eszükbe jut. Ezzel a sokoldalú LEGO készlettel mnden lehetséges a kiváló ötletek felépítésétől kezdve egészen a fantasztikus kalandokig fantasztikus világokban.

LEGO Classic 11007 Zöld kreatív kockák
1 790 Ft

Újdonság

Gyújtsd meg a gyermekek fantáziájának szikráját a LEGO® Classic Zöld kreatív kockáival. Három szórakoztató modellt építhetsz fel: kutyát, helikoptert forgó propellerrel és almafát finom almákkal. A gyermekek azonban bármit építhetnek, amit akarnak. A képzelet nem ismer határokat! Amint az építésbe bevonják a kimeríthetetlen képzeletüket, minden lehetségessé válik!

LEGO Classic 6250767 Kockák és szemek
9 990 Ft 8 490 Ft

Ez a különleges LEGO® Classic Kockák és szemek készlet LEGO kockák és elemek színpompás válogatását tartalmazza, emellett rengeteg szemet is találsz benne különböző színekben, méretekben és kifejezésekkel, melyek az összes LEGO alkotásodat életre keltik!

LEGO Super Heroes 76147 Vulture és a kamionrablás
8 890 Ft

Újdonság

Vulture el akarja rabolni az ékszereket a bankból jövő teherautóból! Lecsap az égből, felrobbantja a teherautó hátulját, lánccal elkapja az ékszerdobozokat és elrepül a zsákmánnyal. De már közeledik Pókember a motorján, hogy megmentse a helyzetet. Vigyázz, Pókember! Vulture mindenfelé elszórja az ékszereket! Sikerül Pókembernek elfognia Vulturet a pókhálójával, vagy sikerül elmenekülnie?

LEGO Super Heroes 76149 Mysterio fenyegetése
12 290 Ft

Újdonság

Mysterio épp bankot rabol! Ehhez hatalmas robotját használja. A robot karjaival a bank széfébe jutott. Pókember az akcióhoz rohan helikopterével. Ghost Spider gördeszkáján rohan segítségére. Vajon sikerül Pókembernek elfognia Mysterio-t? Vajon Ghost Spider pókhálójában fog Mysterio kikötni?

LEGO DUPLO® 10572 Mindent egy csomagban játék-20%
9 990 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

A LEGO® DUPLO Minden egy csomagban játék dobozában hatalmas mennyiségű DUPLO elemet találunk, amelyek örömteli építést és kreatív játékélményt kínálnak. A készlet lelke egy felépíthető jármű, amelynek lekerekített peremei és forgó kerekei vannak. Ebben a nagyméretű készletben találunk 2 nyitható ablak elemet, egy aranyos kutyust és számozott építőelemeket, amelyek kapcsolódnak a díszített elemekhez, és segítik gyermekünk számolási készségének fejlődését.

LEGO DUPLO® Town 10874 Gőzmozdony-20%
18 590 Ft 14 870 Ft

Akció

LEGO® DUPLO® 10874 Gőzmozdonyt kisgyermeked most még könnyebben tudja irányítani, ráadásul többféle módon is tud játszani vele. A Told és Indul motorral gyermekedből akár mozdonyvezető is lehet – elég egy enyhe lökés előre vagy hátra és a vonat máris útnak indul, megállításához pedig elég megfogni, vagy leemelni a sínekről. Segíts gyermekednek elhelyezni az 5 színes interaktív elemet a vasúti pályán úgy, hogy megszólaljon a vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák, megálljon a vonat és pótolja az üzemanyagot, irányt változtasson, és megálljon ott, ahol csak szeretné! Egy vasútállomást, egy szenes billenőkocsit, 2 DUPLO figurát és egy állatfigurát, valamint egy egyszerű játék vasúti pályát is találtok ebben a LEGO DUPLO készletben, amellyel a kisgyermekek felfedezhetik a klasszikus vonatos játékokban rejlő szórakozást. Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást, hogy még több játéklehetőséget oldjatok fel, többek között például a távirányító funkciót, vagy fedezzétek fel a szórakoztató ki

LEGO DUPLO® 10835 - Családi ház-20%
13 990 Ft 11 190 Ft

Akció

Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO® DUPLO® Az én városom készlettel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Véget nem érő játéklehetőségeket találtok ebben a könnyen megépíthető házban – az apróságok örömmel gyakorolhatják a tevékenységeket és napi elfoglaltságokat a reggeli felkeléstől kezdve, az étel elkészítésén és elfogyasztásán át az autómosásig. Figyeld, hogyan fejlődik a gyermek szerepjátszó készsége, miközben eljátssza a napi eseményeket a három DUPLO figurával!

LEGO Duplo® 10868 Póni istálló-20%
9 990 Ft 7 990 Ft

Akció

Játsszatok el valós élethelyzeteket a felismerhető világot alkotó LEGO® DUPLO® Városi kalandok készletekkel, amelyben modern DUPLO figurákat is találtok! Az óvodáskorúak örömmel fogják megtanulni a pónik gondozását az istállóban: a kefélést és az etetést a szénaetetőnél. Az istállók könnyen megépíthetők és többféleképpen átalakíthatók, ami korlátlan szerepjáték lehetőségeket kínál a kis pónikedvelők számára. A csomagban 2 DUPLO figura és 2 pónifigura található.