LEGO Classic 10715 Kockák kerekeken

Értékelés: 5 8 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1108051

LEGO Classic 10715 Kockák kerekeken

Hozz létre bármilyen típusú járművet – a kerekes karosszéktől a lovaskocsin át egészen az autós pótkocsiig – ezzel a különleges LEGO® Classic készlettel, amely számos kereket és gumiabroncsot tartalmaz, különböző színben és méretben. A készlet LEGO kockákat tartalmaz, beleértve a szemeket és számos egyéb különböző formájú kiegészítőt. További információ

6590
5 8

6 590 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 8 990 Ft, Megtakarítás: 2 400 Ft (26 %)

Katalógus száma: 1108051

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Ezzel az építőkészlettel különböző típusú járműveket és kocsikat építhetsz.
  • Számos kereket és gumiabroncsot tartalmaz különböző színekben és formákban, valamint színes LEGO® kockákat tartalmaz, beleértve a szemeket és egyéb különböző formákat.
  • Egyszerű útmutatókkal kiegészített, három korosztályra osztva, így a gyermekek folyamatosan fejleszthetik kreativitásukat.
  • Ez a készlet kiváló kiegészítő minden LEGO® gyűjteményhez.
  • A LEGO készletekkel való játszás támogatja a finommotoros készségeket, a képzelőerőt és a térbeli érzékelést, valamint fejleszti akreativitást.
  • Darabszám: 442.
  • Sorozat: LEGO Classic.
  • Csomag méretei: 26×22×14 cm.
  • Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt alkalmas, 4 – 99 éves kor közt.

A legendás dán LEGO gyermekeknek alkalmas építőkészleteket tervez, a legkisebbektől egészen tizenéves korig. A felnőtt rajongók körében is népszerű. Az eredeti sorozat fő terméke az úgynevezett Lego bricks, kis lego kockák, amelyek tetszés szerint állíthatóak össze. Ezek aztán további, nagy mennyiségű, különböző színű darabbal, minifigurával (minifigurs-ként emlegetett), és egyéb, szintén kompatibilis tartozékokkal vannak kiegészítve, Legóból szinte bármi építhető – autó, repülőgép, vonat, ház, vár vagy kastély, szobor, űrhajó, de még funkcionális robot is.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Classic
Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Darabszám 442 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.