LEGO DUPLO® Disney™ 10881 Miki csónakja

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1220348

LEGO DUPLO® Disney™ 10881 Miki csónakja

A kis Disney rajongók imádni fogják a mólóról induló LEGO® DUPLO® 10881 Miki csónakja készletet, mellyel egy szuper vidám, hajós parádéban lehet részük a vízen! Segítsd gyermeked finom kézmozgásának fejlődését, miközben megépíti a mólót és a hajót, melyek klasszikus, Disney-féle megjelenést és érzetet nyújtanak. Játssz együtt gyermekeddel, miközben segít Miki egérnek irányítani a gőzhajót, és használjátok az emelőcsiga funkciót is, mellyel a kis evezős csónakban fel tudjátok húzni Minnie egeret a napernyőjével. Majd folytassátok a bulit a mólón ezzel a szórakoztató LEGO DUPLO szettel! A csomagban 2 DUPLO figurát találtok: Miki egeret és Minnie egeret. További információ

7590
5 3

9 990 Ft
7 590 Ft
-24%

Katalógus száma: 1220348

Leírás

Termékleírás

Szálljon fel mindenki a klasszikus gőzhajó fedélzetére, amely egy ablakkal és egy működő emelőcsigával van ellátva, de van még itt egy ablakkal, székkel és ünnepi hangulatú fénydekorációval ellátott móló, egy evezős csónak és 2 LEGO® DUPLO® figura is.

  • A csomagban 2 LEGO® DUPLO® figurát találtok: a Disney Miki és Minnie egerét.
  • A csomag tartalmaz egy gőzhajót, amelyben egy kormánykeréknek dekorált kocka és emelőcsiga funkció is található, valamint egy nyitható ablakkal, székkel és ünnepi hangulatú fénydekorációval felszerelt móló is.
  • Kiegészítő elemeket is találtok a csomagban, például egy evezős csónakot, egy fényképezőgépet és egy napernyőt is.
  • Induljatok útnak Miki egérrel a bámulatos gőzhajóján, majd segíts gyermekednek használni a fényképezőgépet és játsszátok el, hogy képeket készítetek a hajós parádéról!
  • Használjátok az emelőcsigát, és vontassátok Minnie egeret az evezős csónakban!
  • Építsétek meg az ünnepi hangulatú fényekben pompázó mólót, hogy fokozzátok a buli hangulatát!
  • Segíts gyermekednek elsajátítani az alapvető építési készségeket ezzel a könnyen megépíthető LEGO® DUPLO® Disney játékkal!
  • A LEGO® DUPLO® termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek az apró kezekben.
  • A gőzhajó méretei: több mint 16 cm magas, 17 cm hosszú és 12 cm széles.
  • A móló méretei: több mint 13 cm magas, 9 cm széles, és 6 cm mély.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Duplo
Ajánlott korosztály 2-5 éves korig

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.