LEGO Batman Movie 70904 Agyagpofa támadása
11 390 Ft

Agyagpofa™ tönkretette Gordon rendőrtiszt nyugdíjazási ünnepségét és agyagot lövöldöz mindenfelé. Siess a helyszínre Batman™-nel és győzd le az erős szupergonosztevőt! De légy óvatos — Agyagpofa hatkorongos, gyors kilövőkkel és egy agyagkalapáccsal van felszerelve. Ugorj el a lövedékek és az agyagbecsapódások elől és vágj vissza a bataranggal! Utána szabadítsd ki McCaskill polgármestert az agyagbörtönből és segíts neki biztonságba jutni!

LEGO Minecraft 21159 Pillager erőd
10 990 Ft

Újdonság

A Pillager erődben a Vasgólemet egy ketrecben tartják fogva. Meg tudja-e menteni a bátor lovag a falusiakat az ellenséges mobtól? Nyisd ki a ketrecet dinamittal, majd fogd meg a fejszét, és készülj fel a harcra a Pillagers-szel. De hová bújsz el? Sátorban vagy íjász gyakorlóterepen? Védd meg a juhokat! Amikor legyőzted a Pillagereket, újjáépítheted a három darabból álló modellt egy új kalandba vághatsz bele!

LEGO Creator 31104 Hamburger Monster truck
17 790 Ft

Újdonság

Mássz fel a lépcsőn a hamburgeres monster truck -re, és szolgáld fel a LEGO® polgároknak a kedvenc finomságukkal! A nagy kerekeknek és a funkcionális felfüggesztésnek köszönhetően a tengerparton is árulhatsz. Készíts elő ülőhelyet az ügyfeleknek, ugrálj be az autóba és kezdje el főzni. Ezután alakítsd át a teherautót egy erős terepjáróvá vagy egy traktoros hatalmas teherautóvá.

LEGO Friends 41375 Vidámpark a mólón-23%
44 090 Ft 33 790 Ft

Kiárusítás

Látogasd meg a szórakoztató mólót Heartlake városában, és élj át egy szórakoztató napot. Először tedd a hátizsákodat a megőrzőbe, hogy ne veszítsd el, majd ülj fel a körhintára. Mérd meg a bátor Emma magasságát, mielőtt felül a szellem kalózhajóra, ahol csontvázak, denevérek és ijesztő pókok várnak rá. Igyekezz ne nagyon kiabálni, amikor a sellőruhába beöltözött Chloe fényképez. Reméljük, hogy sikerül a kép, különben a barátnőd bajban van!

LEGO Minecraft 21143 Az Alvilág kapu-33%
17 990 Ft 11 890 Ft

Kiárusítás

Ezzel a Minecraft készlettel átjárót építhetsz, összeállíthatsz egy tökéletesen kifinomult vasúti rendszert, és leutazhatsz az Alvilágba, hogy fénykibocsátó izzóköveket bányássz. Az ellenséget csak megfelelően felfegyverkezve győzheted le, ezért vedd fel a sisakot és a páncélt, és markold meg a gyémánt kardod! Ülj be egy csillébe, és már indulhat is a kaland. Kerüld el a zombi malacembert, a kis magmakockát és a 9 csápú kísértetet, amely egyszerre akár két tűzgolyót is képes kilőni. Az izzókövek valóban világítanak a sötétben, a leeső láva pedig nagy meglepetést okozhat. A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

LEGO Star Wars™ 75249 Vadászrepülőgép Y-Wing Ellenállás™
24 990 Ft

Készülj fel a bombázásra a Y-Wing Ellenállás vadászgéppel a Star Wars: Skywalker kora filmből! Repülj át a radar alatt, húzd fel a kiengedő karokat és Zorii Bliss-el engedd ki a bombákat. Támadd meg az Első Rend katonáit, így nekik el fog kelleni bújniuk és ments meg Poea Dameront, D-O-t és az astro-droidát. Ezzel a Y-Wing vadászgéppel sosincs messze a LEGO® Star Wars™ kaland!

LEGO Creator 31081 Görkorcsolyázók háza
13 990 Ft 11 490 Ft

Készíts egy klassz görkorcsolya házat, ahol kellemesen lehet együtt tölteni az időt, és ahol egy sor lenyűgöző tevékenységet végezhetsz! Vedd fel a védősisakot, ragadd meg a gördeszkádat és mutass be óriási ugrásokat a rámpán, vagy próbálj meg felmászni a falon a tetőre! Versenyezz a robogón, lengj a mászókán vagy dobálj egy kicsit kosárra! Könnyen kombinálhatod az összeállítható modulokat, és alakíthatod át a korcsolyapályát: cseréld meg az ablakokat és az ajtót vagy alakíts ki egy gördeszkapályát a tetőn – csak rajtad múlik! Ezt a készletet is átépítheted és alkothatsz egy klassz játéktermet játékgépekkel és a sarokban egy kávézóval, vagy egy izgalmas görkorcsolyaparkot egy teljes szuper gördeszkapályával és TV kamerával.

LEGO Ninjago 70669 Cole földfúrója
17 990 Ft 15 390 Ft

Szállj szembe a Kőhadsereggel Cole LEGO NINJAGO® földfúrójával! Óvakodj az Óriás Kőharcos hatalmas kardjaitól, és támadd meg a korongvetőkkel! Képes vagy megnyerni a csatát és visszaszerezni Cole ellopott arany fegyverét?

LEGO Minecraft 6251779 A kalózhajós kaland
17 990 Ft 14 790 Ft

Csatlakozz Alexhez az izgalmas kalózos kalandokban a Minecraft™ koponya-szigeten. Építs egy kalózhajót aranyszínű részekkel, kalóz zászlóval, hajóhíddal, ágyúkkal és egy aranyos papagájjal.

LEGO JurassicWorld 75930 Dühöngő indoraptor a Lockwood birtokon-22%
43 290 Ft 33 590 Ft

Kiárusítás

Rajtakapták! Keress egy biztonságos búvóhelyet a birtokon és őrizd meg a nyugalmad, amint a halálos indoraptor áttöri az ablakot! Várd meg, hogy megérkezzen Owen, Claire és Blue segítsége, és használj bármilyen eszközt, amit csak találsz, hogy megküzdj a dühöngő dinoszaurusszal!

LEGO Star Wars 75240 Vonreg vadászgépe TIE
24 590 Ft 22 090 Ft

Rengeteg szórakozás a LEGO® Star Wars™ építőkockákkal 75240 Vonreg vadászgépe TIE, amelyet a híres sága sorozata ihletett. Éld át újra a feszültséget és a szórakozást a Star Wars: Ellenállás sorozatból.

LEGO Star Wars 75241 Echo bázis védelem-19%
20 890 Ft 16 790 Ft

Kiárusítás

Élj át egy egészen új építési és játék kalandot a LEGO® Star Wars™ 75241 Echo bázis védelemmel. A gyerekek szó szerint imádják barátaikkal felépíteni az Echo bázist a Star Wars: A birodalom visszavág. Ez az építőkocka e szórakozás egy egész galaxisát és a kreatív játszás világát nyitja meg bármilyen korú gyermek előtt.

LEGO Star Wars™ 75200 Ahch-To Island™ tréning
9 990 Ft 8 990 Ft

Gyakorolj Rey-jel az Ahch-to sziget hegyoldalra épült kunyhónál! Tökéletesítsd a fénykard forgatást, és vágd át a sziklát! Ülj le a tábortűz mellé, hogy tanulj a Jedi életről, majd hajtsd le az ágyat egy kiadós alváshoz! Másnap újra edzés következik! Csatlakozz Luke mesterhez, aki Rey-t oktatja a hegyoldalra épült lakóhelynél! Ezt a LEGO® Star Wars játékot egy kunyhó jellemzi, amelynek részletesen kidolgozott belső tere, levehető tetőrésze van, így könnyebb vele a játék. Találsz benne egy kis tűzhelyet és forgó gyakorlási funkciót is felnyitható sziklával és elütő funkcióval.

LEGO Star Wars™ 75171 - Csata a Scarifon
19 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj egy vakmerő küldetésre, hogy megkeresd a Halálcsillag szupertitkos terveit a tengerparti bunkerben! Leplezd le a rejtett fegyverraktárat, hajolj el a felrobbanó padlóelemek elől és döntsd le a tornyot, hogy ki tudd nyitni a bunker ajtaját! Vajon magadhoz tudod majd ragadni a terveket és el tudod majd hagyni a Scarif bolygót mielőtt elkapnának? Rajtad múlik.

LEGO Star Wars ™ 75210 Moloch föld feletti speederje
17 156 Ft 13 990 Ft

Kövesd a zsákmányod Moloch-al a bandavezérrel, a föld feletti speederjével! Fegyvert fel, csőre tölts és indul az akció. Amint a zsákmány látótávban van, segíts Reboltnak kiengedni a kutyákat, mielőtt elmenekülne. Senki nem játszadozhat a hatalmas Moloch-al!

LEGO Star Wars 75253 Droid parancsnok
76 190 Ft 65 390 Ft

Légy a LEGO® Star Wars™ BOOST Droidok parancsnoka és építs, programozz és játssz az igényes küldetésekben a remek droidokkal! Töltsd le a LEGO BOOST Star Wars ingyenes alkalmazást és rakd össze a szimpatikus R2-D2, Gonk droidot és egy Keresődroidot. Építs és csatlakoztasd a rakéta motorokat, torta kilövőt, katapultot és még sok egyebet.

LEGO Star Wars™ 75148 Encounter on Jakku™
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Légy részese az univerzum legnagyobb kalandjainak a Lego Star Wars 75148 Encounter on Jakku készlettel! Csatlakozz Reyhez és társához, BB-8-hoz, amint Unkar Plutt piacának pultján kereskedik a begyűjtött alkatrészekkel. Teedo a kofferállatán megprobálja elrabolni BB-8-at! Segítesz Reynek megakadályozni hogy sikerlüljön Teedo terve? Csak rajtad múlik.

LEGO Star Wars™ 75176 - Ellenállás oldali teherszállító gondola
13 990 Ft

Menekülj biztonságos helyre az Ellenállás oldali Teherszállító gondolával! Nyisd fel a pilótafülkét, ültesd be Finnt és Rose-t, és indulás! Ha a hőseink bajba kerülnek, indítsd el a motort, és célozz a korongvetővel, vagy fordítsd el a kormányt, és lőj a rugós ágyúkkal! Nem látta valaki BB-8-et?

LEGO Star Wars 75215 Cloud-Rider Swoop Bikes
9 990 Ft 8 990 Ft

Segíts Tobias Beckettnek megévdeni az értékes coaxiumot Enfysem Nestem és Weazelem szupergyors motorkerékpárjaik elől a LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider harci motorkerékpárok készletből! Mindegyik speeder nagy motorral rendelkezik a maximális sebesség érdekében, kilövőkkel vannak felszerelve. Sikerül Tobiasnak megszöknie még mielőtt a kapzsi gengsztereknek sikerül ellopni a coaxiumot? Ez attól függ, hogy hogy játszol ezzel a szórakoztató LEGO Star Wars sorozattal!

LEGO Star Wars™ 75250 Speeder hajsza
20 190 Ft 16 290 Ft

Versenyezz Rey-el és BB-8-al a távoli bolygók közt az öt speederrel. Hasonlóképpen, mint a Star Wars™: Skywalkera kora filmben, a speeder azt a benyomást kelti, hogy lebeg! De vigyázat, az Első Rend a sarkadban van saját speederjén -a türkiz csapat kész támadni Itt az idő elővenni a lézerkardot és Rey segítségével úgy megleckéztetni a katonákat, hogy azok azt sose felejtsék el.

LEGO Star Wars ™ 75209 Han Solo föld feletti speeder™
10 411 Ft 9 190 Ft

Utazz Han Soloval és Qi’ra-val Han szupergyors földfeletti speederjén. Nyisd fel a tetőt és a kulcs segítségével irányítsd a motort. Nyisd fel a hátsó részt és rejtsd el a titkos rakományt. Vedd ki a muníciót és töltsd fel a blastereket. Pattanj fel a speederre és indulj el egy vonzó kalandra… csak vigyázz az éhes corelliáni vadászebre!

LEGO Star Wars 75203 Luke felépülése a Hoth bolygón.
12 712 Ft 10 890 Ft

Játssz el jeleneteket a Hoth jeges bolygóról ezzel a LEGO® Star Wars 75203 Luke felépülésével a Hoth™ felépüléséhez. Ez az összecsukható modell rendelkezik mindazzal, amit egy ígéretes orvosnak szüksége van a lázadós katonák kezelésére, beleértve Luke Skywalker számára szolgáló helyet, a forgószékeket, az ágyakat, a mosóállomásokat és a kiválasztott orvosi eszközöket.

LEGO Minecraft 21140 Tyúkól
6 990 Ft 5 790 Ft

Válj farmerré és állíts fel saját magasított tyúkólat kerítéssel. A tyúk a tojást egyenesen a ládába tojhatja. Csontok segítségével szelídítsd meg a farkast, aki ha nem vagy jelen megőrzi tyúkjaidat.

LEGO Hidden Side 70423 Paranormális busz 3000
21 590 Ft 18 890 Ft

Épp ideje belépned a Hidden Side világába! Van elég bátorságod? Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont az iskolabuszra és tárd fel a szellemek világát. Játssz a modellel, és nézd meg, mi történik az alkalmazásban. Kutasd át a Hidden Side világot, oldjál meg új rejtélyeket, találj érdekes tárgyakat, kapd el a szellemeket, és add hozzá őket a gyűjteményedhez, és végül győzd le a szellemek főnökét, Spewert – természetesen, ha van hozza merszed.

LEGO Friends 41324 Sífelvonó a havas üdülőhelyen
26 990 Ft

Ugorj fel a síliftre Miával és Oliviával, és élvezzétek az utat a havas üdülőhely tetejére! Csodáld meg a kilátást a hegytetőn lévő étteremből egy pite és egy forró csoki mellett, utána pedig csatold fel a síléceidet és csússz le a lejtőn! Látogasd meg a medvebocsot a barlangjában – neki is van egy lejtője, amin lecsúszhat! Ellenőrizd a túratérképet, nehogy elmulassz valamit! Lehet, hogy jó móka lenne egy kis sziklamászás?

LEGO Creator 31085 Mobil kaszkadőr bemutató-19%
14 790 Ft 11 890 Ft

Kiárusítás

Pattanj fel a klassz járműszállítóra és irány a város, a bámulatos LEGO® Creator 3 az 1-ben 31085 Mobil kaszkadőr bemutatóra! Pakold ki az óriás-teherautót, kapcsold be a reflektorokat, majd hajtsd le a raklapot és a leszállórámpát! Utána használd az ékeket, hogy blokkold a járműszállító kerekeit és hozd lázba a tömeget! Indítsd be a nagyszerű óriás-teherautót, hajts fel a rámpára a legnagyobb sebességgel, ugrass a levegőbe és mutasd meg, milyen a tökéletes landolás! Majd alakítsd át és folytasd a műsort az erőteljes Hot Rod furgonnal vagy a 2 szupergyors kaszkadőr Dragster versenyautóval!

LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4
16 190 Ft 15 690 Ft

A NINJAGO® Kai nindzsa járművével, a Katana 4×4-el izgalmas élményben lehet részed! Tüzelj a rugós kilövőkkel! Támadd meg ellenségeidet a nindzsa autó csillag pengék használatával. Merülj el a Spinjutzu csatában mint a tornádó a LEGO NINJAGO Nyo FS hőssel. Le kell győznöd a veszélyes kígyókat!

LEGO Harry Potter 75958 Hintó a Beauxbatons-ból: Érkezés a Roxfortba-23%
16 490 Ft 12 590 Ft

Kiárusítás

Emelkedj fel a felhők közé a szárnyas hintóval a Beauxbatons-ból, és indulj el a Roxfortba. Landolj ezzel a Hintóval a Hagrid navigációja szerint. Változtasd át a modellt kétszintes szobára, és egy csésze teánál kezdj bele a mágikus kalandok tervezésébe Madame Maximmal és a Fleur és Gabrielle Delacourral.

LEGO Minecraft 21154 Tűzmadarak hídja
13 990 Ft 12 490 Ft

Vedd fel a gyémánt páncélruhádat, ragad meg a gyémánt kardot és a csákányt, és indulj el a Tűzmadarak hídjára. A tüzes föld alatt található, tele van lávával, potyogó kövekkel és ellenséges csőcselékkel. Bányássz glowstont, kavicsot és netherit kvarcot, szedjél gombát és nether wart a lélek homokjából, és készíts gyógyító bájitalokat és ugrálást a főzőasztalnál. Ezután harcolj az ijesztő wither csontvázzal, akinek van egy kő kardja, kerüld el a rettegett tűzmadarakat a forgó tűzrudakkal, kelj át a hídon és szerezd meg a kincsesládát tele arannyal és gyémántokkal.

LEGO Creator 31080 Téli vakáció
11 490 Ft

Élvezd az aktív üdülést a Téli vakáció készlettel! Vásárolj magadnak sífelszerelést a barátságos síkabinnál, vagy kényeztesd magad egy bögre kakaóval és indulj a piknik padhoz vagy a tetőn lévő erkélyre! Élvezd a tűz melegét, mielőtt felveszed a síléceket, száguldj végig a sípályán és repülj a levegőben, hogy utána tökéletes tartásban érkezz a talajra! Ezt a készletet át is alakíthatod és készíthetsz belőle egy lenyűgöző Bobpályát, bobot, vagy egy Jeti meglepetést ahol egy jeti egy WC fülke közelében ólálkodik!

LEGO Friends 41352 A nagy verseny
18 490 Ft 16 890 Ft

Vigyázz… Kész… Rajt! Ma van LEGO® Friends 41352 A nagy verseny napja és mindegyik lány nagyon elszánt, hogy megnyerje a lenyűgöző autóversenyt Heartlake City körül! Irány az öltöző, hogy felkészülj, a kisállatokat pedig ültesd le a VIP teremben, hiszen ott vannak a legjobb ülések az egész házban. Ezután rakd bele a barátnőket a saját, személyre szabott versenyautójukba és indítsd el őket a startvonalról! Vajon ki fog a dobogón állni? Szedd össze a barátaidat, élvezzétek az ünnepséget és a korongvetők segítségével mutassatok be egy fantasztikus tűzijátékot!

LEGO Harry Potter 75947 Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése
22 290 Ft

hippogriff, Csikócsőr megmentése a gonosz miniszter és a kivégzés elől. Ezt a csodás LEGO® készletet a Harry Potter™ és az azkabani fogoly című film inspirálta, melyben Harry, Ron Weasly és Hermione Granger együtt mennek Hagrid kunyhójához, ami tele van érdekes dolgokkal és ahol ég a tűz. Rejtőzz el a sütőtök között a miniszter elől, majd kösd ki a láncot és vezesd biztonságos helyre Csikócsőrt.

LEGO Harry Potter 75952 Göthe bőröndje teli mágikus lényekkel-22%
17 990 Ft 13 990 Ft

Kiárusítás

Kelj útra egy varázs világba a 75952 Göthe bőröndjével teli mágikus lényekkel. Van elég hely az mindenkinek! Segítsen Göthet átvezetni Jacobot, Tinát és Queeniet azokon a helyeken, ahol különböző mágikus lények élnek, tanítsd meg őket, hogyan kell gondoskodni a Randalórról, okkamikról, Viharmadárról és a bólintéről . Élvezd ki a sok mókát a Fantasztikus lényekkel , miközben vizsgálod őket, lekvárokat keversz nekik és gondozod őket.

LEGO City 60194 Sarkvidéki felderítő teherautó
14 790 Ft 12 790 Ft

Pakold meg a LEGO® City 60194 Sarkvidéki felderítő teherautót eszközökkel és készülj a jég vizsgálatára! Gyűjtsd össze a vizsgálati mintákat a teherautó laboratóriumában, miközben felfedezed a terepet motoros szánodon! Ó, nézd csak ezt a klassz jégfalat és azt a rejtélyes barlangot… vajon mi lehet odabent? Vigyázz a jegesmedvével! Füttyents a huskynak, mert ideje visszamenni a táborba!

LEGO Ninjago 70684 Spinjutsu kiképzés – Kai vs. Szamuráj
6 290 Ft 5 690 Ft

Készülj fel Kai és Szamuráj veszedelmes forgó küzdelmére a LEGO® NINJAGO®-tól! Szereld fel a tűz nindzsát a tiltott Spinjitsu csuklyájával. Helyezd be őt a hószamurájjal együtt a megfelelő LEGO NINJAGO spinnerekbe, és lődd ki őket hatalmas sebességgel a csatába. Töltsd fel a kilövőt az örök lánggal vagy Kai FS tűzgömbjével vagy a hőszamuráj jégkristályával és jégpajzsával, és élj át extrémen izgalmas akciójeleneteket!

LEGO NINJAGO™ 70638 Katana V11
6 990 Ft

Luke Cunningham a csatorna mentén száguld motorkerékpárján, és már csaknem eltűnik a szem elől … de te el tudod őt kapni Kai és tökéletesen felszerelt Katana V11 csónakja segítségével! Csak állítsd a csónakot gyors módba, majd amikor Luke mellé értek, hajtsd ki a gyorsítókat és aktiváld a támadó módot. Így azonnal elérhetővé válik a rugós működtetésű kilövő, amellyel megállíthatod Luke-ot. A teljes győzelemhez fogd Kai katanáját, és készülj fel egy kegyetlen párbajra. Vajon ki nyer majd? A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

LEGO Harry Potter 75950 Aragóg odúja
6 990 Ft 5 990 Ft

Ki mer belépni a LEGO® Harry Potter™ által gyártott 75950 Aragóg barlangjába? Segíts Harrynek és Ronnak elmenekülni a pók és hadserege elől a Tiltott Rengetegben. Menekülj meg a varázspálca és a lámpás használatával a repülő pókhálótól és Aragóg félelmetes állkapcsaitól – és menekülj el a félelmetes szurdokról.

LEGO NINJAGO® 70644 Arany Sárkánymester
4 690 Ft 4 090 Ft

Repülj egy nindzsa akcióba a LEGO® NINJAGO® 70644 Arany Sárkánymester készlettel! Kezdj bele a kiképzésbe a LEGO kar megépítésével! Ezután rakd bele az Arany Sárkánymestert a kapszulába, csatold hozzá a pengét és a sárkányszárnyakat, majd húzd meg a kioldózsinórt! Mutass be olyan klassz légi trükköket, mint a Sárkányszaltó, és versenyezz barátaiddal olyan kihívásokban, mint például a Sárkányvadász! Vajon te leszel a felülmúlhatatlan Sárkánymester?

LEGO Movie 70820 LEGO® Movie Maker-26%
17 990 Ft 13 290 Ft

Kiárusítás

Forgass saját filmet a LEGO® Movie Maker! készlettel. Készíts jelenetet és válassz hátteret. Forgatás előtt minden Emmet, Lucy és Rex jelenetet és további szereplők jeleneteit próbáld is ki. Helyezd el okostelefonodat egy állványra és hozz létra saját LEGO TÖRTÉTNET 2 filmverziót!

LEGO NINJAGO™ 70639 A Jaguárkígyó utcai verseny
9 990 Ft 9 190 Ft

Mr. E legyőzéséhez a lehető leggyorsabban utol kell érned őt, és el kell venned tőle a Bosszúmaszkot. Ha nem szerzed meg időben, a démontorzónak köszönhetően legyőzhetetlen lesz! Az egyetlen esélyed az, hogy Zane szuper motorjával utolérjétek őt – menet közben aktiválhatjátok a korongvetőket, egy gyilkos drónt küldhettek utána, vagy használhatjátok a kihajtható aranyszínű pengéket. Az ellenség azonban nem fogja egykönnyen feladni – ügyelj a tüskés vágópengékre és a kardokra! Hamarosan kiderül, hogy ki nyer a harcban… A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

LEGO Creator 31074 Rakétás raliautó
6 590 Ft

A LEGO Creator ezen nagyszerű darabja az idősebb gyermekeknek készült rakétás raliautó formájában, gyönyörű zöld, fekete és kék részletekkel. Első pillantásra felhívják magukra a figyelmet a kék alufelnikre szerelt alacsony profilú gumiabroncsok és egy nagy sötét szélvédőüveg. A raliautó rengeteg szuper elemet és funkciót is kínál – ott a nyitható ajtókkal ellátott kokpit, a tetőszellőző nyomógombja, a felhajtható motorháztető és a pozicionálható rakétamotor. Ha kiversenyezted magad a verseny után a LEGO Creator rakétás raliautó erős teherautóvá vagy trendi terepjáró négykerekűvé alakítható, hogy még több történetet és kalandot élhess át.

LEGO Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker
5 490 Ft 4 290 Ft

Most kultikus műholdas drónt építhetsz meg ellenőrző alappal a LEGO® kockákból! A készletben megtalálod Tracert automata pisztolyaival, valamint esküdt ellenségét, Widowmakert. Ez a készlet kiválóan alkalmas a számítógép mellé, ahol szeretsz Overwatch®-ot játszani. Szuper!

LEGO NINJAGO® 70648 Zane Sárkánymester
4 690 Ft 4 090 Ft

Szárnyalj a nindzsa dicsőség felé a LEGO® NINJAGO® 70648 Zane Sárkánymester készlettel! Kezdj neki a kiképzésnek a LEGO kar megépítésével! Rakd bele Zane-t a kapszulába, csatold hozzá a pengét és a sárkányszárnyakat, majd húzd meg a kioldózsinórt! Mutass be olyan őrült trükköket, mint a Sárkányszaltó, és versenyezz barátaiddal olyan kihívásokban, mint például a Sárkánycsere! Megvannak a képességeid ahhoz, hogy igazi Sárkánymester váljon belőled?

LEGO NINJAGO® 70645 Cole Sárkánymester
4 690 Ft 4 090 Ft

Légy te is nindzsa ezzel a klassz LEGO® NINJAGO® 70645 Cole Sárkánymester készlettel! Kezdj bele a kiképzésbe a LEGO kar megépítésével! Ezután rakd bele Cole-t a kapszulába, csatold hozzá a pengét és a sárkányszárnyakat, majd húzd meg a kioldózsinórt! Hajts végre olyan lenyűgöző légi mutatványokat, mint a Sárkánytámadás, és mérkőzz meg barátaiddal olyan kihívásokban, mint például a Sárkánypárbaj! Képes vagy arra, hogy legendás Sárkánymesterré válj?

LEGO Technic 42105 Vitorlás
14 990 Ft

Újdonság

Teszteld a tudásod ezzel a LEGO® Technic katamaránnal, amely valóban a vízen úszik. Ez a gyors modell olyan funkciókkal teli, amely előnyt biztosít másokkal szemben a versenynapon. Állítsd be a vitorlákat és biztosítsa a hajó stabilitását két kulccsal az út során. Építsd át a modelled egy versenyhajóvá, és kényeztesd magad újabb adag kalanddal.

LEGO Creator 31105 Játékbolt a városközpontban
13 690 Ft

Újdonság

Irány a játékbolt! Ne hagyd otthon a zsebpénzt, és irány a városközpont. Nézd, katona és rágógumi gép! Nézzük meg az összes játékot. De még előtte tegyél egy kört a rakétával. És lám rakj össze egy cukrászda vagy virágbolt modellt. Természetesen mindig van lehetőség arra, hogy elengedd fantáziád, és építs valamit, ami teljesen különbözik a 3 az 1-ben építőelemektől.

LEGO Super Heroes 76107 Thanos: Utolsó csata
28 193 Ft 24 190 Ft

Kezdj bele a harcba a Végtelen kesztyűért az Avengersszel a 76107 szetből a LEGO® Marvel Super Heroes sorozatból. Lövöldözz a Thanosra a kilövőkből a Védő hajóról. Nyisd ki a pilótafülkét, és lendülj támadásba az űrrobogón a Star-Lordemmal és Gamorounnal. Ragadd meg a Végtelen kesztyűt, és repülj el, mint egy győztes!

LEGO Hidden Side 70431 Sötét világítótorony
19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vágj bele a kalandba egyedül, vagy csatlakozz barátaidhoz online és élvezd a közös játék élményét a sötét világítótoronyban, a kibővített valóságban! Építsd meg a világítótorony digitális interaktív modelljét Jack, Parker, csontváz, Jennie Napo és Clause Stormward minifiguráival. Ezután töltsd le a kibővített valóság LEGO® Hidden Side ingyenes alkalmazását és szkenneld be a modellt okoseszközöd segítségével. Ezáltal feltárul előtted az ellenséges szellemek, rejtett nyomok és a főnök, Joe Ishmael digitális világa.