LEGO Star Wars 75218 X-szárnyú vadászgép

Márka: LEGO Katalógus száma: 1256489

LEGO Star Wars 75218 X-szárnyú vadászgép

Szárnyalj az akció felé a lenyűgöző LEGO® Star Wars 75218 X-szárnyú vadászgéppel! Ültesd be Luke Skywalkert a pilótafülkébe, R2-D2-t pedig helyezd mögé! Emeld meg a futóművet és repülj a világűrbe! Nyomd meg a kart, hogy támadó módba helyezd a szárnyakat és tüzelj a korongvetőkkel és a rugós kilövőkkel! Még a lapokat is le tudod cserélni, így Luke Vörös Ötösét átalakíthatod Biggs Darklighter Vörös Hármas X-szárnyú hajójává! További információ

25570

25 570 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 35 990 Ft, Megtakarítás: 10 420 Ft (28 %)

Leírás

Termékleírás

Specifikációk:

  • csomagban megtalálod Luke Skywalker és Biggs Darklighter LEGO® minifigura pilótákat, illetve R2-D2 és R2-Q2 droidokat is.
  • A LEGO® vadászgép behúzható futóművel, egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, 2 korongvetővel, 4 rugós kilövővel és egy droidnak szánt hellyel rendelkezik, továbbá 2018. augusztusában megjelenik a karral állítható utazó és támadó mód funkció is.
  • Nyomd le a modellt támadó módba, így lezárhatod a szárnyakat.
  • Minden droid belefér oldalirányú helyzetben (2018. augusztusi újdonságként).
  • Az extra matricáknak és lapoknak köszönhetően Luke Vörös Ötösét át tudod alakítani Biggs Vörös Hármas X-szárnyú hajójává.
  • A fegyverek között megtalálod Luke fénykardját és pisztolyát, valamint Biggs pisztolyát is.
  • készlet továbbá tartalmaz egy poroltó kiegészítő elemet is.
  • A támadó módba állított X-szárnyú méretei: több mint 11 cm magas, 34 cm hosszú és 30 cm széles.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás fiúknak
Lego sorozat Star Wars
Ajánlott korosztály 8-14 éves korig

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.