LEGO NINJAGO 70618 Sors jutalma

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1060582

LEGO NINJAGO 70618 Sors jutalma

Csatlakozz Kaihoz, Lloydhoz, Zanehez, Nyehez, Jayhez és Coleha a nindzsa képzés alatt a Sors jutalmán – Wu mester repülő hajóján! Építsd meg ezt a hajót díszes vitorlákkal, kiegészítőkkel Wu mester hálószobájával és rejtett fegyverekkel. Fedezd fel a legerősebb fegyvert – lézerbotot – és gyakorold a nindzsa mozdulatokat Wu mester dojojában. További információ

66830
5 3

66 830 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1060582

Leírás

Termékleírás

  • 7 minifigurát tartalmaz: Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay és Cole.
  • A sors jutalma tartalmaz három moduláris szakaszt (felső fedélzet, Wu parancsnok dojoja, középső szakasz/törzs), kettős sárkányfejet az orron, három díszes vitorlát, fényláncot, két behúzható horgonyt, koponyaformájú fogantyút, két hordót és három dobozt, Wu mester hálószobáját franciaággyal minifigurára és tartozékokat a törzsben, dojot, edzőfigurát és három edzőfegyvert, ás a fedélzet alatt elrejtett fegyvereket.
  • A fegyverek között a Sors jutalma fedélzetén megtalálod a lézerbotot, 4 arany sait, 2 arany katanát, 2 ezüst katanát, íjat, harcos kardját fekete kőből, 2 arany tengeri csillagot és Légpengőt arany pengékkel.
  • A készletben lévő fegyverek: Wu mester botja, Kai két katanája, Lloyd díszes kardja, Zane íja és nyila, Nya dekoratív lándzsája, Jay cséphadarója és Cole kalapácsa.
  • A tartozékok között találsz 3 könyvet, seprűt, lapátot, egy nagy teleszkópot, kézi távcsövet, 2 horgászbotot, páncélt, Garmadon koponyás sisakját, sisakot Anacondrai koponyájával, Misakonak szóló levelet, 4 halat, 2 gyűjtőkártyát, NINJAGO® világtérképet és szeksztánst.
  • Játszd le az izgalmas jelenetek a LEGO NINJAGO® FILM filmből.
  • A Sors jutalma méretei: több mint 45 cm magas, 55 cm hosszú és 17 cm széles.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás fiúknak
Lego sorozat Ninjago
Ajánlott korosztály 9-14 éves korig
Darabszám 2295 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.