LEGO TECHNIC 42069 Extrém kaland

Értékelés: 4,5 2 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1060519

Ingyen szállítás

LEGO TECHNIC 42069 Extrém kaland

Az Extrém kaland jármű tartozékai a független off road szalagok, felfüggesztés, csörlő, vezérlés és sok más funkció. Nyisd ki és figyeld az emelő mozgását, majd fordítsd el a kart, ezzel felemeled a beépített tető sátort, zárd ki a koffert és nyisd ki a fiókot a lapáttal, vagy emeld fel a motorházat, és fedd fel a a V8-as motort mozgó dugattyúkkal. További információ

37990
4.5 2

37 990 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 46 090 Ft, Megtakarítás: 8 100 Ft (17 %)

Mikor kapom meg a terméket?

A termék budapesti MALL.HU raktárunkban van készleten, így készen áll az azonnali szállításra az Ön részére.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2019.01.22.
Személyes átvétel Budapesten várhatóan :2019.01.21.
Prémium szállítással vidékre várhatóan :2019.01.22.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 16:30 óráig elküldött, utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Leírás

Termékleírás

 • Ez lenyűgöző modell 2 az 1-ben LEGO® Technic tartalmaz még oldalsó nyitható dobozt elsősegélykészlettel és két tűzoltó készülékkel és tetőcsomagtartót két naftakannával.
 • A jármű négy tapadó szalaggal van ellátva, működő felfüggesztéssel, dönthető ajtóval, mozgó lábtartó funkcióval, tetőtéri sátorral, zárható csomagtérrel, működő csörlővel, elülső vezérléssel, nyitható motorházzal, részletesen kidolgozott V8-as motorral mozgó dugattyúkkal, mozgó fiókkal lapáttal, egy dobozzal elsősegélykészlettel és két tűzoltó készülékkel, tetőcsomagtartóval és két sötétzöld kannával.
 • Élvezd a sárga, fekete és lila színösszeállítást dekorációs matricával.
 • Manőverezz a járművel, és mozgasd a szalagokat.
 • Fordítsd el a kart, és emeld fel az integrált tető sátort.
 • Nyissa ki az ajtót, és nézd az emelő mozgását, amíg bekattan a helyére.
 • Helyezd a kannákat a tetőcsomagtartóra, a nyisd ki az oldalsó tárhelyet, hogy elérd az elsősegélykészletet és a két tűzoltó készülékhez, told ki a fiókot, és vedd ki a lapátot.
 • A modell része egy egyedileg díszített LEGO® Technic kocka – a 40. évforduló alkalmából.
 • Ezt a LEGO® Technic modellt úgy hozták létre, hogy nagyszerű építési élményt nyújtson.
 • Csak belső használatra tervezték.
 • Modell 2 az 1-ben átalakítható Mobiljárműre.
 • Az Extrém kaland jármű (felemelt tetőtéri sátorral és nyitott ajtóval) több mint 30 cm magas, 44 centiméter hosszú, 25 cm széles, lehajtott sátorral és csukott ajtóval 26 cm magas és 24 cm széles.
 • A mobiljármű méretei: több mint 19 cm magas, 47 cm hosszú és 20 cm széles.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás fiúknak
Lego sorozat Technic
Ajánlott korosztály 11-16 éves korig

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.