LEGO Friends 41381 Mentőcsónak
29 890 Ft 26 090 Ft

Amikor három barát megpróbál megmenteni egy sekély tengeröbölben ragadt bálnát Heartlake városában, minden másodperc számít. Rohanj a bálna segítségére a mentőhajóban Miával. Hűtsd le a bálnát a hajó jégmedencéjében és vidd mélyebb vizekre. Miután a tengerbe engedted a bálnát, elmehetsz a lányokkal búvárkodni és tengeri csillagot gyűjteni. Segíts Miának megtalálni a kincsesládát a kincsestérkép segítségével.

LEGO Friends 41380 Mentőközpont a világítótoronynál
20 190 Ft 16 690 Ft

Csatlakozz barátaidoz Miához és Emmához a mentőközpontban a világítótoronynál és figyeld a tengert. Valaki segítségért kiált! Ugorj Miával a vízi robogójára és kerüld menj a szigetre, ahol egy elhagyatott viskóba ragadt egy oroszlánfóka. Vidd el az oroszlánfókát a világítótoronyhoz, ahogy Mia állatorvosi felszerelésével gondját viseli. Amint jobban érzi magát, játszhatsz vele a medencében. Ha minden befejeződött, engedd vissza a tengerbe a csúszdán át.

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: A T. rex tombolása
91 490 Ft 69 090 Ft

Építsd meg és állítsd ki az eredeti Jurassic Park jellegzetes kapujának LEGO® modelljét és egy hatalmas, teljesen állítható, kockából épült T. rex dinoszauruszt! Indítsd be a kapunyitó funkciót, és lépj be a Jurassic Parkba, hogy felfedezd a részletesen kidolgozott, kockából épült és a film által inspirált helyszíneket. Egész biztosan elbűvöli a Jurassic Park és a Jurassic World rajongóit.

LEGO DUPLO 10907 A világ állatai
34 890 Ft 31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Mutasd meg a gyermekednek a világon található különböző állatokat és élőhelyüket! Indulj el egy szafarira az afrikai szavannába és játszatok arra, hogy épp az oroszlánokat és a zsiráfokat fényképezitek, figyeljétek meg az aranyos erdei állatokat az erdei folyón kenuzás közben, építsetek homokvárat egy trópusi strandon vagy figyeljétek meg a bálnákat a Déli-sarkon.

LEGO DUPLO 10906 Trópusi sziget
21 190 Ft 16 590 Ft

Támogatja kisgyerek az emocionális fejlődését, és a finom motorika fejlődését a szórakoztató elemek által, valamint az álllatvilág felfedezését a kalandok dzsungelben! A DUPLO nagy és színes építőkockáinak rengeteg színes állatkájával a kisgyerek több történetet játszhat el, új dolgokról tanulhat.

LEGO Friends 41367 Stephanie díjugrató pályája
13 990 Ft 10 790 Ft

Játszd el a parkúr mestert a LEGO® Friends 41567 Stephanie és díjugrató pályája szettel. A verseny előtt csutakold le és készítsd elő a lovakat az istállóban. Amint elkezdődik a verseny, lovagolj az egész lóversenypályán, végezz el nehezebb ugrásokat és próbáld meg nem leverni a léceket.

LEGO Friends 41335 Mia lombháza
9 990 Ft

Segíts Miának átalakítani testvére lombházát tökéletes parkbeli pihenőhellyé, ahol minden barátnőjét fogadhatja. Csomagold be Daniel használati tárgyait a tetőn lévő ládába, mielőtt elindul, hogy főiskolás legyen, majd segíts Miának a dekorálásban: tegyetek ki a barátait és a családját ábrázoló fényképeket! Mássz fel négykézláb a hálón az emeletre és a vízágyúval tartsd távol a nem kívánt látogatókat! Utána csússz le a kötélpályán és látogasd meg Mia nyusziját Mimìt az ő kis házikójában, és adj neki egy répát!

LEGO Jurassic World 75938 T. rex vs. Dinorobot
31 490 Ft 27 690 Ft

FIGYELEM: Danny Nedermeyer nagy dinorobotjában átkutatja a Jurassic parkot, célja az isla Nublar vulkán belsejében elrejtett kincs megszerzése. Először az erős T.Rex ellen kell szembeszállnia. Ugorj fel a hajóra Owen Gragyval, Clarie Dearinggel, Vice Hoskinsel – valamint a kis velociraptorral Blueval, Detlával, Echoval és Charlieval – indulj el a harc helyszínére. Lőj a hajó kilövőjéből a dínórobotra. Altasd el a T.Rexet altaltófegyverrel.

LEGO Friends 41392 Luxus kempingezés a természetben
10 890 Ft 9 890 Ft

Olília és Mia pihentető kirándulásra indulnak a természetbe, ahol szórakozni szeretnének. Segíts neki összeállítani a luxus kempingsátrat. Rendes ágyakkal és szépítő sarokkal rendelkezik. Olívia magával vitte a telefonját is. Segíts neki, hogy küldjön néhány képet a vadon élő állatokról, míg Mia pihenjen a pezsgőfürdőben. Majd a tábortűznél süssetek marshmallowt és Olíviával együtt vizsgáljátok meg az égboltot a távcső segítségével.

LEGO DUPLO® Disney™ 10873 Minnie születésnapi zsúrja
6 190 Ft 5 490 Ft

A kis Disney rajongók nagy örömmel fognak segíteni Minnie egérnek, hogy stílusosan ünnepeljen a LEGO® DUPLO® 10873 Minnie születésnapi zsúrja készlettel! Játsszatok velük, miközben elviszitek Minnie-t az aranyos, rózsaszín autójában a buli helyszínére, ahol Figaro, a cica már csak arra vár, hogy a mulatság elkezdődjön. Ez a LEGO DUPLO készlet tökéletes egy véget nem érő, szülinapi ünnepség témájú szerepjátékhoz, ráadásul egy hatalmas, megépíthető szülinapi tortát, és 2 ajándékkal díszített kockát is tartalmaz. A csomagban egy LEGO DUPLO figurát találtok: Minnie egeret és egy cica figurát.

LEGO Friends 41374 Andrea és buli a medencénél
16 190 Ft 14 590 Ft

A zenerajongó LEGO® Friends Andrea tudja, hogyan kell megszervezni egy LEGO Friends bulit. Csatlakozz hozzá és szórakozz a buliján a medencénél. DJ Andrea csak a legjobb slágereket játssza, miközben a sportoló LEGO Friends Stephanie szörföt oktat a hullámokon, melyeket egy speciális eszköz hoz létre. Vidd el Stephanie-t a csúszdához, hogy csússzon le a medence vízesése körül.

LEGO Friends 41396 Kiskutyák játszótere
3 390 Ft 2 790 Ft

Csatlakozz Miához a Heartlake városkabeli kedvencek játszóterén és kiskutyáival, Cookie-val és Coco-val együtt élvezd a rengeteg szórakozást és játékot. Fésüld ki a kutyusok szőrét és adj rájuk bájos masnikat. Ma ráadásul az idő is napos, tehát ne feledkezz meg Mia klassz napszemüvegéről sem! Ahogy a kiskutyák elfáradnak, adj nekik egy tál vizet. Ha jól viselkedtek, jutalmazd meg őket csontokkal és más kutyafinomságokkal!

LEGO Friends 41361 Mia és istállója
6 590 Ft 5 190 Ft

Segíts LEGO® Friends Miának gondoskodni a lovairól és a nyulairól az istállóban. A szett tartalma állatka figurák, melyek szerepjátékra ösztönöznek, valamint egy traktor LEGO Friends Mia számára, helyiség felszereléssel az istállóban, elkerített kifutóval.

LEGO DUPLO 10910 Kalandok a tengeralattjáróban
6 290 Ft 5 090 Ft

Élj át egy ötletes játékot és segíts gyermekednek fontos ismereteket fejleszteni a tengeralatti kalandok során! Ez a lebilincselő játék, amellyel a legkisebbek arra fognak játszani, hogy bálnát vagy halat játszanak fel, rengeteg lehetőséget kínál fel a mesélésre és a tanulásra. A tengeralattjáróval és a hallal, melyek a vízben buborékokat hoznak létre, és a szép bálnával a fürdés közben rengeteg szórakozást élhettek át.

LEGO DUPLO 10904 Állatok kicsinyei
3 190 Ft 2 790 Ft

Ez az állatok kicsinyeit tartalmazó LEGO® DUPLO® készlet megnyitja a kreatív játék világát és lehetővé teszi, hogy kisgyermeked minden egyes előrelépését vele együtt élhesd meg. A készletben található elbűvölő panda, amely bambuszt rágcsál, ritka fehér tigriskölyök, amely rózsaszín virágot csodál meg, falevelet legelő zsiráfkölyök, valamint az elbűvölő kis elefánt, aki a barátaival játszik.

LEGO Friends 41403 Játék tároló: Mia
3 390 Ft 3 090 Ft

Mia feladata, hogy gondoskodjon a beteg kedvenceket. A dobozka kinyitása után mindent megtalálsz, amire Mijának szüksége lesz, hogy a kisbeteget alaposan kivizsgálja! Segíts neki az állatklinikáján megvizsgálni a beteg állatkákat. A klinikát ezután becsukod és magaddal viszed a barátnőd vagy a barátod otthonába, hogy csatlakozhassanak a szórakozáshoz. A dobozka szétosztható és a felét odaadhatod nekik. Vagy gyűjtsd a dobozkákat, helyezd őket egymásra vagy csatlakotasd őket.

LEGO Friends 41401 Játék tároló: Stephanie
3 390 Ft 3 190 Ft

Stephanie a konyhában rengeteg ételt készít. Segíts neki valami finomat készíteni. Egy titkos állati segítsége is van. De ki ő? Nyisd fel a dobozt és éld át a meglepetést. Csukd be és vidd magaddal a barátnőd vagy a barátod házába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozást a Friends készlettel másokkal is megoszthatod. Majd csukd össze és kapcsold össze más dobozokkal, hogy egy remek kiállítást hozhass létre az asztalon.

LEGO Friends 41404 Játék tároló: Emma
3 390 Ft 2 990 Ft

Hagyd a képzeletedet egészen Franciaországig szárnyalni. Csatlakozz Emmához és lépj be a hibátlan párizsi műtermében, ahol éppen a titokzatos kedvencét készíti elő a fotózásra. Találsz ott fésűt a fotózás előtti előkészületre, fényképezőgépet és notebookot, amelyen megnézheted a képeket. Melyik titokzatos kedvenc lesz ma a modellje? Ezt egyedül a dobozka felnyitásával fedheted fel. Ezek a dobozkák egymsra helyezhető, összeilleszthetők és a szórakozás megosztható barátnőiddel és barátaiddal.

LEGO Classic 6250767 Kockák és szemek
9 990 Ft 8 190 Ft

Ez a különleges LEGO® Classic Kockák és szemek készlet LEGO kockák és elemek színpompás válogatását tartalmazza, emellett rengeteg szemet is találsz benne különböző színekben, méretekben és kifejezésekkel, melyek az összes LEGO alkotásodat életre keltik!

LEGO Friends 41360 Emma és a mozgó állatorvosi kórháza
3 290 Ft 2 790 Ft

Ez az egyszerű LEGO állatorvosi szett a részek és az állatorvosi közeg modelleket kínál fel, mint a beteg kedvenc gyógyítására szolgáló ágy, fecskendő, kefe, kutyacsont és gyereküveg a végtelen órákon át való játszásra, valamint LEGO Friends Emma és mini mopsz kutyafigurát.

LEGO DUPLO 10870 Állatok a farmról
3 290 Ft 2 590 Ft

Az állatok kis szerelmesei szeretettel fogják gondját viselni a farmon élő állatoknak. Segíts nekik bezárni a tyúkot a tyúkólba, megetetni és megitatni a malackát és a tehenet, valamint megsimogatni az aranyos cicát. A tyúkól egyszerű szerkezetű így az óvodások egyszerűen gyakorolhatják építési készségeiket.

LEGO Friends 41371 Mia és lószállító utánfutó
9 990 Ft 8 590 Ft

Ülj fel a lóra és indulj el felfedezni az erdőt. Mia a Emma a LEGO® Friends barátnők úgy döntöttek, hogy Biancaval erdei lovaglásra indulnak. Segíts nekik megtölteni az utánfutót a lóhoz szükséges dolgokkal, majd csatold Mia tökéletes buggy-jához és már indulhatsz is. Az erdőben vedd le Biancaról a pokrócot, hogy Mia kilovagolhasson.

LEGO Friends 41406 Játékdoboz: Stephanie és a divat
3 290 Ft 2 990 Ft

Eljött az idő egy kis változásra. Lépj be és nézd meg a klassz termékek kínálatát, amelyekkel még varázslatosabb külsőd lehet. Vegyél új masnit a hajadba. Próbáld ki Stephanieval az új színárnyalatú szempillaspirálját. Játssz a rejtélyes kis kedvenccel.

LEGO Creator 31093 Folyóparti lakóhajó
9 990 Ft

Élvezd az építés örömét ezzel a 3az1-ben LEGO® Creator építőkészlettel. Építs folyóparti lakóhajót, majd készíts belőle hidroplánt, amely kikötőt rákot tartalmaz, vagy mólóval, kávézóval és horgászcsónakkal ellátott halászfalut.

LEGO Friends 41402 Játék tároló: Olivia
3 390 Ft 3 190 Ft

Kezdj el összpontosítani! Olívia kémiaórája kezdődik. Segíts a titokzatos kedvenccel a laboratóriumban elkészíteni a ragacsot. Vigyázz arra a pillanatra, amikor felírja a táblára az egyenletet. Vidd magaddal bárhová is mész ezt a dobozt, vagy indul el vele a barátnőd a barátod otthonába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozásról pedig a LEGO® Friends fog gondoskodni! Gyűjtsd össze mind az 5-t, helyezd őket egymásra és csatlakoztasd őket úgy, ahogy fel akarod építeni.

LEGO Friends 41400 Játékdoboz: Andrea
3 390 Ft 2 690 Ft

Andrea készen áll, hogy elénekelje új dalát. Segíts neki felkészülni a fellépésre. A hangpróbát pedig egy titokzatos kisállat végzi. Nyisd ki a dobozt és élvezd a meglepetést! Zárd le és vidd magaddal barátnődhöz vagy barátodhoz, ahol két részre oszthatod, és így osztozhattok a Friends sorozat által jelentett szórakozáson is. Majd a doboz asztagolható vagy összekapcsolható további dobozokkal.

LEGO Friends 41383 Olivia hörcsögjátszótere
3 290 Ft 3 190 Ft

A LEGO® Friends 41383 Olivia hörcsögjátszótere készlet egy kis méretű, könnyen összerakható készlet LEGO Friends állatkákkal és forgó mókuskerékkel. A játszótér kerek alapon található, amely a LEGO Friends 41368 Andrea tehetségkutató showjához csatlakoztatható.

LEGO DUPLO 6250713 Az első fejtörőm
6 590 Ft 5 690 Ft

A LEGO® DUPLO® építőkockák Az első fejtörőm egy egyszerű és szórakoztató módja annak, hogyan tudják a legkisebbek megtanulni azt, hogy hogyan kell hozzárendelni a kockákat és egymásra építeni őket. A DUPLO kockák ebből a szórakoztató készletből a legkisebbek számára kifejezetten úgy voltak tervezve, hogy biztonságosak legyenek a kicsi kezek számára.

LEGO Duplo® 10863 Első állatos dobozom
9 990 Ft 8 190 Ft

Az apróságok nagy örömmel építik meg saját állatvonatukat az Első állatos dobozom készlettel! Segíts nekik elrendezni az elemeket színek szerint és a közös építés alatt mesélj minden egyes jellegzetes állatról: az elefántról, aminek csúszda az ormánya, a csuklós állkapcsú krokodilról, a tátott szájú oroszlánról, a hajlékony nyakú zsiráfról és egy fehér madárról! Az élénk színű és tömzsi LEGO® DUPLO® elemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és biztonságosak legyenek az apró kezekben és egy praktikus tároló dobozban kerülnek forgalomba.

LEGO Friends 41408 Játékdoboz: Mia és a mozi
3 290 Ft 2 990 Ft

Ez a kedves játékdoboz egy mini mozit rejt magában, és elég kompakt ahhoz, hogy utazás közben játszhasson. Készíts pattogatott kukoricát és élvezd a filmet. De először is segíts Mia-nak egy üres helyet találni. Ültesd le a titokzatos háziállatodat Mia mellé, mert a legújabb felvétel csak most kezdődik. Oszd meg a szórakozást a barátnőddel játszás közben, vagy szerezd meg mind az 5 dobozt a saját mini-áruház létrehozásához!

LEGO Friends 41405 Játékdoboz: Andrea és a kisállatok
3 290 Ft 3 090 Ft

Vidd el kis kedvencedet egy bevásárlásra. Látogassatok el az állateledel boltba és vegyél kedvencednek jutalomfalatokat. Segíts Andreának megtalálni az üzletben a megfelelő ajándékot kedvence számára. Vidd magaddal a dobozt, ahová csak szeretnéd, vagy oszd két részre és játssz a barátnőddel!

LEGO Friends 41407 Játékdoboz: Olivia és a sütik
3 290 Ft 2 990 Ft

Tölts el varázslatos időt Olíviával, és egyél egy kis édességet is ebben a kicsi, de mégis otthonos cukrászdában. Mártogasd a sütit a csokiszökőkútba. Válaszd ki finom nasit és fizesd ki a pénztárnál. Nyisd ki a dobozt és fedezd fel, milyen rejtélyes kis kedvenc rejtőzik a belsejében! Szerezd be a további 4 dobozt, kapcsold össze őket és hozzátok létre saját miniplázátokat.

LEGO DUPLO 6250711 Az első hintázó állatkáim
4 990 Ft 4 190 Ft

Építs színes állatkákat a dzsungelből egymásra a hintán addig, amíg át nem tudod őket fordítani. A nagy kockáknak köszönhetően a modellek könnyen átépíthetők. A DUPLO kockák kifejezetten kis kezekhez készültek.

LEGO Friends 41409 Játékdoboz: Emma és az állatkák fotózása
3 290 Ft 2 990 Ft

Indulj el Emmával az imádnivaló.kis játékboltba Melyik játékot vásárolod meg – repülőgépet, vonatot vagy játékautót? Melyiket választod végül? Nem tudod eldönteni? Talán Emma titokzatos kedvence segít a választásban. Nyisd ki a dobozt és derítsd ki, milyen állatka rejtőzik belül. Szerezd be mind az 5 készletet, és készítsd el saját LEGO® Friends bevásárlóközpontodat.

LEGO DUPLO® 10572 Mindent egy csomagban játék
9 990 Ft 8 690 Ft

A LEGO® DUPLO Minden egy csomagban játék dobozában hatalmas mennyiségű DUPLO elemet találunk, amelyek örömteli építést és kreatív játékélményt kínálnak. A készlet lelke egy felépíthető jármű, amelynek lekerekített peremei és forgó kerekei vannak. Ebben a nagyméretű készletben találunk 2 nyitható ablak elemet, egy aranyos kutyust és számozott építőelemeket, amelyek kapcsolódnak a díszített elemekhez, és segítik gyermekünk számolási készségének fejlődését.

LEGO Friends 41376 Teknős mentőakció
6 290 Ft 5 490 Ft

Segíts LEGO® Friends Olíviának és Zoba robotnak megmenteni a partra sodort teknősöket. A teknősök megmentésére egy kétéltű jármű áll rendelkezésre. Vidd őket a biztonságos mentőállomásra, ahol már várja őket a teknős anyuka. Segíts Oliviának a teknősök megmentésében, aztán adj nekik egy kis tejet és gyümölcsöt.

LEGO Creator 31097 Állatkereskedés kávézóval
25 190 Ft 21 290 Ft

Kezd el a kereskedésedet és nyiss egy állattenyésztő boltot vagy kávézót. Süss egy finom croassantot és varázsold el az éhes vevőket a kávézóban, vagy a kiülőn. Az állatkereskedésben gondoskodhatsz a halakról, tukánról, kedves kiskutyáról és az egérkéről. Pihenj a lakásod heverőjén a tévé előtt, vagy indulj el a legmagasabb emeletre a teraszos hálóba. Majd vedd ki a pénzedet az automatából és végy egy remek hot-dogot a közeli eladóhelyen.