LEGO Architecture 21042 Sszabadság - szobor

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1219670

Ingyen szállítás

LEGO Architecture 21042 Sszabadság - szobor

Álítsd ki otthon vagy az irodádban ezt az ikonikus szabadság szimbólumot a LEGO® Architecture- tól, mely az építészet és a szobrászat tökéletes összekapcsolását mutatja be. További információ

25090
5 2

25 090 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 30 790 Ft, Megtakarítás: 5 700 Ft (18 %)

Katalógus száma: 1219670

Leírás

Termékleírás

Ünnepeld meg az építészet és a szobrászat monumentális összekapcsolását ezzel a 21042 Szabadság – szobor készlettel a LEGO® Architecture- től. Az amerikai szabadság szimbólum több, mint 90 méteres magasságot ér el a Liberty Islandon New Yorkban, ahol fogadja a tengerészeket a világ minden tájáról. Ez az impozáns LEGO interpretáció hűen reprodukálja a harmonikus kapcsolatot a szobrászat és építészet között lenyűgöző talapzattal és alaposan kidolgozott erkéllyel. A szobornak van köpenye, lánca, koronája 7 ággal, táblája és felemelt keze, melyben a fáklyát tartja.Az autentikus feldolgozással homokos zöld és bézs színben és a díszített feliratos táblával ez a modell nagyon gazdag építészeti élményt nyújt mindenkinek, aki érdeklődik az építészet, utazás, történelem és dizájn iránt. Kiállíthatod otthon vagy az irodádban is.

Jellemzői:

  • LEGO® Architecture Szabadság – szobor igazi interpretációja.
  • Tartalmaz részletesen kidolgozott talapzatot erkéllyel és szobrot köpenyben, koronával 7 ággal, táblával és fáklyával.
  • Részét képezi egy prospektus, mely információkat tartalmaz a szobor dizájnjáról, építészetérő és történelméről (csak angol és francia nyelven. Más nyelveken a LEGO.com/architecture oldalon elérhető).
  • LEGO® Architecture ünnepli az építészetet és LEGO kockákat használ eszközként. Ez a készlet azoknak lett készítve, akik érdeklődnek az utazás, dizájn, építészet és történelem iránt.
  • készlet több, mint 1 685 LEGO® darabot tartalmaz.
  • Élvezd ki az enyhén nehéz és gazdagító építés élményt a LEGO® Architecture készletével.
  • 44 cm magas, 14 cm széles éd 14 cm mély.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás fiúknak
Lego sorozat Architecture
Ajánlott korosztály 16 éves kortól
Darabszám 1685 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.