LEGO Classic 11717 Elemek, elemek, lapok
24 090 Ft

Az elemek és részek inspiráló LEGO® készlete megnyitja a fiatal építők előtt a kreatív építés világát.különböző színeknek és részeknek köszönhetően, beleértve a kerekeket, ablakokat, ajtókat, 4 db 16 × 16 fejes alaplapokat a gyerekek úgy rakhatják össze, ahogy az csak az eszükbe jut. Függetlenül attól, hogy úgy döntesz, hogy a javasolt modellekhez a kézikönyveket használod, vagy elkészíted saját alkotásaidat, a játék lehetőségei korlátlanok.

LEGO Classic 10698 Nagy méretű kreatív építőkészlet
14 590 Ft

Lego Classic 10698 Nagy méretű kreatív építőkészlete ideális minden korosztály számára. A csomagban 790 db elem található, 33 különböző színben, így az építésnek csak a kreativitás szabhat határt. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGO Classic 10715 Kockák kerekeken
7 390 Ft

Hozz létre bármilyen típusú járművet – a kerekes karosszéktől a lovaskocsin át egészen az autós pótkocsiig – ezzel a különleges LEGO® Classic készlettel, amely számos kereket és gumiabroncsot tartalmaz, különböző színben és méretben. A készlet LEGO kockákat tartalmaz, beleértve a szemeket és számos egyéb különböző formájú kiegészítőt.

LEGO Classic 10696 Közepes méretű kreatív építőkészlet
9 290 Ft

Lego Classic 10696 Közepes méretű kreatív készlete ideális minden korosztály számára. A csomagban 484 db elem található, 35 különböző színben, így az építésnek csak a kreativitás szabhat határt. 4 éves kortól ajánlott.

LEGO Classic 10713 Kreatív bőrönd
5 690 Ft

Építs és játssz a LEGO® kocka kollekcióval bárhol ennek az elegáns és praktikus bőröndnek hála a LEGO® Classic-tól. A bőrönd színes LEGO® kockákat tartalmaz, beleértve a szemeket, a kerekeket és sok egyéb különböző formájú kiegészítőt, amelyeknek hála autókat, házakat, lényeket és egyéb modelleket készíthetsz.

LEGO Classic 6250767 Kockák és szemek
8 590 Ft

Ez a különleges LEGO® Classic Kockák és szemek készlet LEGO kockák és elemek színpompás válogatását tartalmazza, emellett rengeteg szemet is találsz benne különböző színekben, méretekben és kifejezésekkel, melyek az összes LEGO alkotásodat életre keltik!

LEGO Classic 11004 Kreatív ablakok
8 790 Ft

Fedezz fel új ötletes módszereket, az ablakok és ajtók felhasználására az építkezés közben a LEGO® Classic Kreatív ablakok szettel. Válassz a LEGO kockák széles választékából és alkoss szórakoztató játékokat. Építs egy robotot szekrénnyel a hasában, rakétaházat földönkívüli pilótával vagy egy méhecskét ablak szárnyakkal. Vagy építs egy szép házat garázzsal és hibátlan piros autóval, élj át titkos összejövetelt a kísértetházban vagy építs egy cipő formájú otthonos házat!

LEGO Classic 10701 Szürke alaplap
5 290 Ft

Akár várost, kastélyt építesz vagy saját elgondolásaid alapján alkotsz, a Lego Classic szürke alaplap tökéletes kiindulópontja lehet a játéknak és alkotásaidnak. A 38 × 38 cm-es méreten bátran elengedheted a képzelőerődet. Gyermekek számára 4 éves kortól ajánljuk.

LEGO Classic 11006 Kék kreatív kockák
2 090 Ft

Inspiráld a gyerekeket építésre, alkotásra és kreatív játszásra ezzel az izgalmas kék LEGO® kocka készlettel 3 szórakoztató játékot építhetsz fel: egy bálnát, egy négykerekű vonatot és egy robotot mozgó karokkal. A gyerekek a játékot bármigé átépíthetik, ami eszükbe jut. Ezzel a sokoldalú LEGO készlettel mnden lehetséges a kiváló ötletek felépítésétől kezdve egészen a fantasztikus kalandokig fantasztikus világokban.

LEGO Classic 10692 Kreatív kockák
4 590 Ft

Lego Classic 10692 Kreatív kockák kiválóan alkalmasak a kreativítás fejlesztésre. A csomagban 221 db elem található, 29 különböző színben. Az elemek között nemcsak kockákat, hanem különböző egyedi darabokat is találunk pl. ablakok, ajtók, légcsavarok. 4 éves kortól ajánlott.

LEGO Classic 11011 Kockák és állatok
22 490 Ft

Ebben a Lego készletben 10 állat összeállításához szükséges kockát kapsz, amelyekből az állatokon felül minden egyebet is kirakhatsz, ami eszedbe jut. Lepd meg állatkedvelő gyermekedet határtalan kreatív játszással, amely során olyan életre szóló ügyességre tehet szert, amely hasznára lesz.

LEGO Classic 625076 Kockák és ötletek
3 290 Ft

Építs klasszikus gőzmozdonyt, otthonos házat, klassz billentyűs hangszert, aranyos piros dinoszauruszt vagy bármilyen játékot, amit csak el tudsz képzelni az élénk színű LEGO® Classic Kockák és ötletek szettel — a lehetőségek száma végtelen!

LEGO Classic 10714 - Kék alaplap
2 790 Ft

Építs fel egy meghitt tengerparti várost, egy napsütötte uszodát, egy hajót a távoli tengereken, vagy bármi mást, amit csak el tudsz képzelni erre a gyönyörű kék színű alaplapra, ami tökéletes kiindulópontja lehet a LEGO® alkotásaidnak!

LEGO Classic 11010 Fehér alátét az építéshez
2 790 Ft

Ez a 32 × 32 építőalátét megnyitja a kreatív lehetőségek világát. A havas téli tájaktól a napfényes strandokig, és mivel a kockákat bármilyen irányban (akár fejjel lefelé is) rögzíthetjük, az alátét hegyek meredek lejtőként vagy úszó űrhajóként is használható.

LEGO Classic 11007 Zöld kreatív kockák
2 090 Ft

Gyújtsd meg a gyermekek fantáziájának szikráját a LEGO® Classic Zöld kreatív kockáival. Három szórakoztató modellt építhetsz fel: kutyát, helikoptert forgó propellerrel és almafát finom almákkal. A gyermekek azonban bármit építhetnek, amit akarnak. A képzelet nem ismer határokat! Amint az építésbe bevonják a kimeríthetetlen képzeletüket, minden lehetségessé válik!

LEGO Classic 11008 Kockák és házak
5 690 Ft

Mutasd meg a kezdő építészeknek a kreatív alkotás világát. A gyermekek ezeket a LEGO® kockákat és részeket 6 nagyszerű otthoni házzá változtathatják. A LEGO® Classic Kockák és házak nagyméretű családi házat, élénk színű világítótornyot, jégfehér igót, robusztus kastélyt, szélmalmot forgó vitorlákkal kínál fel.

LEGO Classic 6250765 Alap kockakészlet
5 790 Ft

Építsd meg álmaidat és játssz a LEGO Classic építőkészlettel. Fedezd fel a modern kreatív szórakozást ezzel a varázslatos kockakészlettel. Válassz a színpompás kockákból, kerekekből és szemekből, és építsd meg a sok-sok klasszikus modellt, a lóháton ülő lovagtól kezdve egészen a klassz óriás-teherautóig.