LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: A T. rex tombolása
71 290 Ft
+ ingyen szállítás

Építsd meg és állítsd ki az eredeti Jurassic Park jellegzetes kapujának LEGO® modelljét és egy hatalmas, teljesen állítható, kockából épült T. rex dinoszauruszt! Indítsd be a kapunyitó funkciót, és lépj be a Jurassic Parkba, hogy felfedezd a részletesen kidolgozott, kockából épült és a film által inspirált helyszíneket. Egész biztosan elbűvöli a Jurassic Park és a Jurassic World rajongóit.

LEGO Creator 31058 Hatalmas dinoszaurusz
4 890 Ft

Remegtesd meg a földet ezzel az ijesztő T. Rexszel, aminek a bőre sötétzöld és bézs színű, a szeme pedig világos narancssárga. Nyisd ki a száját, hogy láthatóvá váljanak a pengeéles fogai, állítsd be a hatalmas karmokat, és mozgasd a fejét és a farkát! Ebben a szettben megtalálod a T. Rex legutóbbi áldozatának maradványait is. Átépítheted másik hatalmas dinoszaurusszá; erős Triceratops vagy egy félelmet keltő Pterodactyl is lehet belőle.

LEGO Jurassic World 75939 Laboratórium Dr. Wu: Dinoszaurusz kölykök menekülése
7 490 Ft 6 790 Ft

Csatlakozz Dr. Wuhoz a remek laboratóriumában, ahol az új dinoszauruszok „készülnek“! De vigyázat – a számítógépen figyelmeztető jelzés jelent meg. Valaki szabotálni akarja a parkot! A triceratops éppen áttörte a ketrecet! Segíts Owennek megnyugtatni a dinoszaurusz kölyköt. Egyúttal segítened kell Dr. Wunak megvédeni az Ankyloszaurusz kölyköket és a dinoszaurusz tojásokat az inkubátorban.

LEGO Jurassic World 75940 Gallimimus és Pteranodon kitörése
20 290 Ft
+ ingyen szállítás

Figyelem! Valaki a Jurassic parkban kikapcsolta a fő tápellátást és a dinoszauruszok kiszöktek! Ugorj be a felderítő járműbe Owen és Claire mellé, és indulj a dzsungelbe. Repülj fel drónokkal, és keresd meg a Pteranodont és a Gallimimust. Próbáld megfogni őket a hálókidobóval és az altatópisztollyal. Amint a dinoszauruszok a helyükön lesznek, itt az ideje, hogy újra kutatásokat végezz a mobil laboratóriumban.

LEGO Jurassic World 75941 Indominus rex ankiloszaurusz ellen
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Találd meg a guruló gömb állomáshelyet Zach-kel és Gray Mitchell-el. Lődd ki a guruló gömböt és indulj izgalmas dinoszauruszok keresésére. De vigyázz – az óriás Indominus rex szabadon van és az ankiloszauruszra támad! Az ankiloszaurusz farka fákat dönt le – ezért vidd Zach-et és Gray-t biztonságba. Ezután segíts Owen-nek és Claire-nek átvenni az irányítást efölött a hatalmas teremtmény fölött és megmenteni a helyzetet!

LEGO Jurassic World 75942 Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció
9 990 Ft

Figyelem! Sinjin Prescott túl közel került a raptorfészekhez és veszélyben van! Menekül a dzsungelen keresztül terepjárójával, de a felbőszült velocirpator a sarkában van. Kelj útra megmentésére Owen Grady klassz kétfedelű repülőgépével. Ereszd le a láncot, hogy Sinjin belekapaszkodhasson és repülj vele minél gyorsabban biztonságos helyre!