LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: A T. rex tombolása
91 490 Ft 71 090 Ft

Építsd meg és állítsd ki az eredeti Jurassic Park jellegzetes kapujának LEGO® modelljét és egy hatalmas, teljesen állítható, kockából épült T. rex dinoszauruszt! Indítsd be a kapunyitó funkciót, és lépj be a Jurassic Parkba, hogy felfedezd a részletesen kidolgozott, kockából épült és a film által inspirált helyszíneket. Egész biztosan elbűvöli a Jurassic Park és a Jurassic World rajongóit.

LEGO Creator 31058 Hatalmas dinoszaurusz
4 690 Ft 4 090 Ft

Remegtesd meg a földet ezzel az ijesztő T. Rexszel, aminek a bőre sötétzöld és bézs színű, a szeme pedig világos narancssárga. Nyisd ki a száját, hogy láthatóvá váljanak a pengeéles fogai, állítsd be a hatalmas karmokat, és mozgasd a fejét és a farkát! Ebben a szettben megtalálod a T. Rex legutóbbi áldozatának maradványait is. Átépítheted másik hatalmas dinoszaurusszá; erős Triceratops vagy egy félelmet keltő Pterodactyl is lehet belőle.

LEGO Jurassic World 75938 T. rex vs. Dinorobot
31 490 Ft 27 290 Ft

FIGYELEM: Danny Nedermeyer nagy dinorobotjában átkutatja a Jurassic parkot, célja az isla Nublar vulkán belsejében elrejtett kincs megszerzése. Először az erős T.Rex ellen kell szembeszállnia. Ugorj fel a hajóra Owen Gragyval, Clarie Dearinggel, Vice Hoskinsel – valamint a kis velociraptorral Blueval, Detlával, Echoval és Charlieval – indulj el a harc helyszínére. Lőj a hajó kilövőjéből a dínórobotra. Altasd el a T.Rexet altaltófegyverrel.

LEGO Jurassic World 75939 Laboratórium Dr. Wu: Dinoszaurusz kölykök menekülése
7 490 Ft

Csatlakozz Dr. Wuhoz a remek laboratóriumában, ahol az új dinoszauruszok „készülnek“! De vigyázat – a számítógépen figyelmeztető jelzés jelent meg. Valaki szabotálni akarja a parkot! A triceratops éppen áttörte a ketrecet! Segíts Owennek megnyugtatni a dinoszaurusz kölyköt. Egyúttal segítened kell Dr. Wunak megvédeni az Ankyloszaurusz kölyköket és a dinoszaurusz tojásokat az inkubátorban.

LEGO Jurassic World 75940 Gallimimus és Pteranodon kitörése
21 990 Ft

Figyelem! Valaki a Jurassic parkban kikapcsolta a fő tápellátást és a dinoszauruszok kiszöktek! Ugorj be a felderítő járműbe Owen és Claire mellé, és indulj a dzsungelbe. Repülj fel drónokkal, és keresd meg a Pteranodont és a Gallimimust. Próbáld megfogni őket a hálókidobóval és az altatópisztollyal. Amint a dinoszauruszok a helyükön lesznek, itt az ideje, hogy újra kutatásokat végezz a mobil laboratóriumban.