LEGO Disney Princess 41157 Aranyhaj utazó lakókocsija-37%
12 290 Ft 7 690 Ft

Kiárusítás

Csatlakozz Aranyhajhoz, a Disney Hercegnőhöz és legjobb barátjához és védelmezőjéhez, Cassandrához a LEGO® l Disney 41157 Aranyhaj utazó lakókocsija készletben, miközben Caravan városából távozva új kalandok felfedezése felé tartanak. Segíts Maximusnak húzni a lakókocsit, majd pedig álljatok meg az erdőnél, hogy gyakoroljátok az íjászatot, de óvakodjatok az elvarázsolt szikláktól! Éjszakára húzd ki a pótágyat is, így mindketten kényelmesen tudtok aludni a lakókocsiban. Élvezd az építést és varázsold egyedivé különböző módokon a LEGO® l Disney Hercegnő játékot, hogy végtelen utazó történeteket alkoss!

LEGO Disney Princess 41164 varázslatos ház-32%
18 790 Ft 12 590 Ft

Kiárusítás

Építsd meg ezt a mágikus erődöt, amelyet az Ice Kingdom II ihlette, és élvezd a fantasztikus kalandot az erdőben kedvenc hőseiddel! Menj Mattiassal gyönyörködni a kilátásban míg Anna és Olaf elindulnak, hogy felfedezzék az erdőt. Ezután ugorj a kötélre, és menj le a halat fogni. Fedezd fel a LEGO® házat, a kincsesládákat, majd indulj az erdőbe, és látogasd meg a nyuszik.

LEGO Disney Princess 41153 Ariel királyi ünneplő hajója
17 990 Ft 16 990 Ft

Rendezz emlékezetes ünnepséget Disney Princess Ariellel és Erickel! Bonts vitorlát a királyi hajóval és tegyél úgy, mintha zenélnél Sebastiannak a tengeri csillagot forgatva, mialatt ők egész éjjel táncolnak az elforgatható táncparketten! Kóstolj meg egy kis süteményt Max kutyus társaságában, és keresd meg Ariel elrejtett kincsét a hajótestben, mielőtt elindítod a színes tűzijátékot a hajó végében! Élvezd ennek a készletnek a megépítését és különféle módokon történő átépítését, vagy találj ki véget nem érő történeteket a tengeren!

LEGO Disney Princess 41167 Arendelle kastély
30 890 Ft 23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Menj a vásárra Annával és Elzával, vásárolj kenyeret és halat, majd menj a kikötőbe és segítsd Kristoffot a hajó horgonyzásában az utolsó kalandja után. A kastély belsejében Elza trónterme található, ahol fontos ügyeket tud intézni. Egy macska is található a kastélyban, amely járkál, illetve 2 madár is a ketrecben. Könnyedén eltávolíthatod és újjáépítheted a kastély három emeletét, valamint összeszerelheted az összes bútorját, így nagyon szórakozhatsz a Jégvarázs 2-vel

LEGO Disney Princess 41151 Mulan kiképzése
5 490 Ft

Kezdd el együtt a kiképzést Mulannal, hogy együtt készen álljatok minden kihívásra! Segíts Mulannak megtalálni apja kardját a családi templomban. Szüksége van rá, hogy helyettesíteni tudja apját a harcok során. Eljött a kemény kiképzés ideje. Használd a forgó szalmabábut a kardra összpontosítva, és célozz a katapult és a kövek segítségével. És amikor eljön a pihenőidő, ne felejtsd el megetetni Khant, a lovat. De vajon hol bújt el? Megtalálod a virágzó cseresznyefa alatt. Számtalanszor fel- és átépítheted ezt a készletet, hogy végtelen kalandokat hozhass létre Mulannal.

LEGO Disney Princess 41169 Olaf
5 390 Ft 4 790 Ft

Készíts saját hóembert Olaffal Jégvarázs 2-ből, amely minden fagyos napon világít. Mozgasd meg a karját és a nyakát, cseréld le a felső gombot gyönyörű kék csokornyakkendőre, és add át neki naplóját és ceruzáját, hogy rögzítse a világ minden szépségét. És amikor befejezted a játékot vele, mindennap eljuthatsz a Jégvarázs II varázslatos világába a Disney Stúdióból, legalább egy darabig.

LEGO Disney Princess 41163 Aranyhaj kicsi tornya
3 490 Ft 3 090 Ft

Játssz Aranyhajjal a Disneytől vártornyában. Nyisd ki könnyedén a tornyot és játssz vele. Aranyhaj figyeli a környezetét az ablakból, kifésülheted a haját vagy ételt készíthetsz. Majd tégy minden darabot a toronyba és zárd be, ezt követően bárhova magaddal viheted játszani.

LEGO Disney Princess 41158 Jázmin és az ő tornya
3 490 Ft 2 990 Ft

A Jázmin és az ő kis tornya kiválóan alkalmas a közismert Walt Disney – Aladdin mese rajongóinak. Az építőkészlet Jázmin minifigurát, balkont, valamint parfümmel töltött üveget és poharat tartalmaz a kreatív játszás érdekében. Nyisd ki a tornyot és helyezd bele biztonságosan az építőkészlet darabjait.

LEGO Disney Princess 43170 Vaiana óceáni kalandja
3 690 Ft

Újdonság

Várd meg a megfelelő hullámot Disney Vaianával és a kis malacával Pua-val a camakau vitorlás hajó fedélzetén. Ragadd meg az evezőt és fröcskölj vizet a Pua-ra. Aztán evezz a szigetre. Vigyázz arra a hullámra! Tarts ki, Pua! Segíts Vaianának ebben az izgalmas kalandon, juttasd el Te Fiti istennőnek aszívét és mentsd meg a többieket. Ezután készülj fel egy újabb izgalmas kalandra a nyílt tengeren.

LEGO Disney Princess 43173 Csipkerózsika királyi hintója
3 690 Ft

Újdonság

Ülj be Disney Csipkerózsika rózsaszín hintójába és indulj el a vacsorára. Csatlakozz Csipkerózsikához és bagoly barátjához a fergeteges nap lezárására az erdei buliban. Töröld le az asztalt, készíts finom süteményt, gyújts gyertyát és kívánj valamit. És amikor elszámoltál háromig, fújd el a gyertyát és vágj egy szelet tortát. Ha befejezted a vacsorát, csomagold össze az asztalt, és induljon új kalandokra Csipkerózsikával és a bagoly barátjával a hintóban. Csatlakozz Csipkerózsikához és bagoly barátjához a fergeteges nap lezárására az erdei buliban. Töröld le az asztalt, készíts finom süteményt, gyújts gyertyát és kívánj valamit. És amikor elszámoltál háromig, fújd el a gyertyát és vágj egy szelet tortát. Ha befejezted a vacsorát, csomagold össze az asztalt, és induljon új kalandokra Csipkerózsikával és a bagoly barátjával a hintóban.

LEGO Disney Princess 43178 Hamupipőke ünnepe a kastélyban
10 990 Ft

Újdonság

Csatlakozz Hamupipőke Disney hercegnőhöz és az állatbarátaihoz egy estére a gyönyörű kastélyban. Frissülj fel a fürdőszobában a ragyogó arany toalettel és segíts Hamupipőkének a torta készítésével a konyhában. Amikor a buli véget ért, pihenj egyet Hamupipőke hálószobájában, amíg Lucifer és Bruno a toronyban bújnak be a paplan alá.

LEGO Disney 43174 Mulan és az ő kalandos mesekönyve
6 990 Ft

Nyisd ki a könyvet és fedezd fel a kalandokkal teli mini világot! Vegyél részt harci kiképzésben Li-Shang-val és segíts Mulannak megvédeni apja és a család tiszteletét. Ezután lazíts a kertben, sétálj és élvezz egy csésze teát a szilvafa alatt. Képes Mulan titkot tartani és teljesíteni a kötelességét? Segétesz Mulannak megvédeni a családját és ő magát?

LEGO Disney 43175 Anna és Elza és az ők kalandos mesekönyve
6 990 Ft

Nyisd ki a könyvet és fedezd fel a mikro világot a kastélyban! Kelj át Annával a hídon a kastélyba és tekintsd meg a csodás belteret. Segíts Anna hercegnőnek, hogy szép dallammal kísérje az éneklő Elzát. Ezt követően pihenj kicsit a hálószobában. Amint felfrissülsz, öltözz fel rendesen és ugorj a szánra. Elza elintézte, hogy kint havazzon! A barátokkal közös szánkózás jó móka! Szeretnél hóembert építeni?

LEGO Disney Princess 43172 Elza és az ő mágikus jég palotája
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Indulj el Annával egy szánon meglátogatni az Elza gyönyörű jég palotáját. Használd az Elza képességeit az ajtó kinyitására és a kitolható híd felfedezéséhez. Élvezd a teát és süteményt a hatalmas előcsarnokban, majd menjél fel a mágikus lépcsőn, és nézz be a hálószobába a legfelső emeleten. Csússzál le a csúszdán, és játsszál a havas erődben és a játszótéren.

LEGO Disney Princess 41155 Elsa piaci kalandja
6 990 Ft

Gyönyörű nyári nap van Arendelle-ben. Csatlakozz Elsához, aki friss zöldségeket vásárol a pultnál és segíts Olafnak megszagolni a virágokat! Indulj a dokkhoz és piknikezz az evezős csónakban!Többféleképpen is élvezheted az építést ezzel a készlettel és véget nem érő Jégvarázs kalandokat alkothatsz.

LEGO Disney Princess 41165 Anna és a kenu kirándulás
6 690 Ft 5 690 Ft

Kövesd a folyót egy ördögi erdőbe Arendelle-től messze egy speciális kenuval a kedvenc Disney, Anna és Olaf hősökkel! Gyere a partra, etess meg egy aranyos nyuszit, majd nagyon jól szórakozhatsz a hinta és a jég csúszásával a folyóba. De vigyázz, fel ne ébreszd a földi óriást aki a folyó mellett alszik.

LEGO Disney Princess 41154 Hamupipőke álomvár
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Segíts a Disney Hamupipőkének és a szép hercegnek megvacsorázni a luxus étteremben, még mielőtt forgó táncparkettre mennének a balkonra. Találd meg az egereket és etesd meg őket. Látogass el Hamupipőkével a csikóhoz, tanítsd meg neki az akadályok átugrását és a kocsi húzását. Élvezd, hogy különböző módon építheted meg ezt a készletet, helyezd át a részleteket és rendezd el a vár kamráit – ezt mind felfedezheted!

LEGO Disney Princess 41166 Elsa autós kalandjai
10 790 Ft

Vedd fel a kocsit, és kezdd el egy kalandot Elzával és Sven rénszarvassal a Disney Jégvarázs II csodálatos világában. Ismerd meg a rénszarvast, és ülj a tűz mellé ahol pillecukrot is süthetsz. Piknik és pihenés után más mágikus történeteket játszhatsz Elzával a Jégvarázsból

LEGO Disney Princess 41162 Ariel, Csipkerózsika és Tiana Királyi ünnepsége
15 990 Ft 13 590 Ft

Játssz rögtön 3 kedvenc Disney hercegnőddel ebben a speciális LEGO® Disney készletben. Forgasd Csipkerózsika táncparkettjét és táncolj vele a palota teraszán. Menj ki Ariellel sétálni tengeralatti kagylós járművével. Aztán süss croissantot az éttermed számára Tiana hercegnővel és béka barátjával.

LEGO Disney Princess 41168 Elsa kreatív ékszerdoboz
13 490 Ft

Készíts saját ékszerdobozt, amelyet az Elsa kastély ihlette a Jégvarázs 2-ből, és rejts benne minden kincset! Forgasd meg az emelvényt, és figyeld, hogy Elsa és a mitikus vízszellem, ahogy Nokk forog a tükör előtt. Nyiss meg egy speciális zárat, és tedd a kedvenc ékszereidet a fiókba. Belül találsz 2 új LEGO® gyűrűt, amelyeket felvehetsz a gyűjteményébe.

LEGO Disney Princess 41160 Ariel tengerparti kastélya
8 990 Ft 7 390 Ft

Játszd el Ariel Disney hercegnő életét tengerparti kastélyában, majd vágj bele egy kincskereső hajókirándulásba Max és Ficánka társaságában! A készlet vidám csúszdát, kutyaólat, hajót és speciális alátétet tartalmaz kezdők számára, ami segítségével öröm épületeket, járműveket és más modelleket lehet építeni.

LEGO Disney Princess 41159 Hamupipőke hintója
6 990 Ft 5 290 Ft

Menj a bálba egy lovas hintón Hamupipőkével, a Disney hercegnővel, és élvezd a mókás játékot az aranyos macska és egér LEGO® figurákkal. Éld át a hercegnőddel a Walt Disney Hamupipőke című film varázslatos pillanatait.