LEGO Disney Princess 41153 Ariel királyi ünneplő hajója-24%
17 990 Ft

13 590 Ft

Akció

Rendezz emlékezetes ünnepséget Disney Princess Ariellel és Erickel! Bonts vitorlát a királyi hajóval és tegyél úgy, mintha zenélnél Sebastiannak a tengeri csillagot forgatva, mialatt ők egész éjjel táncolnak az elforgatható táncparketten! Kóstolj meg egy kis süteményt Max kutyus társaságában, és keresd meg Ariel elrejtett kincsét a hajótestben, mielőtt elindítod a színes tűzijátékot a hajó végében! Élvezd ennek a készletnek a megépítését és különféle módokon történő átépítését, vagy találj ki véget nem érő történeteket a tengeren!


LEGO Disney Princess 41154 Hamupipőke álomvár
27 990 Ft

24 390 Ft

Akció

Segíts a Disney Hamupipőkének és a szép hercegnek megvacsorázni a luxus étteremben, még mielőtt forgó táncparkettre mennének a balkonra. Találd meg az egereket és etesd meg őket. Látogass el Hamupipőkével a csikóhoz, tanítsd meg neki az akadályok átugrását és a kocsi húzását. Élvezd, hogy különböző módon építheted meg ezt a készletet, helyezd át a részleteket és rendezd el a vár kamráit – ezt mind felfedezheted!


LEGO Disney Princess 41155 Elsa piaci kalandja
6 990 Ft

5 370 Ft

Újdonság

Gyönyörű nyári nap van Arendelle-ben. Csatlakozz Elsához, aki friss zöldségeket vásárol a pultnál és segíts Olafnak megszagolni a virágokat! Indulj a dokkhoz és piknikezz az evezős csónakban!Többféleképpen is élvezheted az építést ezzel a készlettel és véget nem érő Jégvarázs kalandokat alkothatsz.


LEGO Disney Princess 41158 Jázmin és az ő tornya
3 580 Ft

A Jázmin és az ő kis tornya kiválóan alkalmas a közismert Walt Disney – Aladdin mese rajongóinak. Az építőkészlet Jázmin minifigurát, balkont, valamint parfümmel töltött üveget és poharat tartalmaz a kreatív játszás érdekében. Nyisd ki a tornyot és helyezd bele biztonságosan az építőkészlet darabjait.


LEGO Disney Princess 41159 Hamupipőke hintója
6 990 Ft

5 580 Ft

Menj a bálba egy lovas hintón Hamupipőkével, a Disney hercegnővel, és élvezd a mókás játékot az aranyos macska és egér LEGO® figurákkal. Éld át a hercegnőddel a Walt Disney Hamupipőke című film varázslatos pillanatait.


LEGO Disney Princess 41160 Ariel tengerparti kastélya
8 990 Ft

7 450 Ft

Játszd el Ariel Disney hercegnő életét tengerparti kastélyában, majd vágj bele egy kincskereső hajókirándulásba Max és Ficánka társaságában! A készlet vidám csúszdát, kutyaólat, hajót és speciális alátétet tartalmaz kezdők számára, ami segítségével öröm épületeket, járműveket és más modelleket lehet építeni.


LEGO Disney Princess 41162 Ariel, Csipkerózsika és Tiana Királyi ünnepsége
15 990 Ft

14 010 Ft

Játssz rögtön 3 kedvenc Disney hercegnőddel ebben a speciális LEGO® Disney készletben. Forgasd Csipkerózsika táncparkettjét és táncolj vele a palota teraszán. Menj ki Ariellel sétálni tengeralatti kagylós járművével. Aztán süss croissantot az éttermed számára Tiana hercegnővel és béka barátjával.


LEGO Disney Princess 41163 Aranyhaj kicsi tornya
3 580 Ft

Játssz Aranyhajjal a Disneytől vártornyában. Nyisd ki könnyedén a tornyot és játssz vele. Aranyhaj figyeli a környezetét az ablakból, kifésülheted a haját vagy ételt készíthetsz. Majd tégy minden darabot a toronyba és zárd be, ezt követően bárhova magaddal viheted játszani.


LEGO Disney Princess 41157 Aranyhaj utazó lakókocsija-30%
12 290 Ft

8 603 Ft

Akció

Csatlakozz Aranyhajhoz, a Disney Hercegnőhöz és legjobb barátjához és védelmezőjéhez, Cassandrához a LEGO® l Disney 41157 Aranyhaj utazó lakókocsija készletben, miközben Caravan városából távozva új kalandok felfedezése felé tartanak. Segíts Maximusnak húzni a lakókocsit, majd pedig álljatok meg az erdőnél, hogy gyakoroljátok az íjászatot, de óvakodjatok az elvarázsolt szikláktól! Éjszakára húzd ki a pótágyat is, így mindketten kényelmesen tudtok aludni a lakókocsiban. Élvezd az építést és varázsold egyedivé különböző módokon a LEGO® l Disney Hercegnő játékot, hogy végtelen utazó történeteket alkoss!


LEGO Juniors 10762 Belle meséi
6 240 Ft

Oszd meg egy elbűvölő kaland történetét a LEGO® Juniors 10762 Belle meséi készlet segítségével a Disney hercegnő Belle-el és barátaival a Szörnyeteg kastélyában! Készíts egy kis teát Kanna Mamával mielőtt megpakolod a kézikocsit, majd segítsd fel Csészikét a fedélzetre, és irány a park! A teaparti után pörögj egyet Tik-Tak úrral a varázslatos asztalon, majd menj vissza a toronyba, hogy elolvass egy különleges Disney történetet A Szépség és a Szörnyetegről kedvenc LEGO® ǀ Disney hercegnő játékaiddal!


LEGO Juniors 10765 Ariel víz alatti koncertje
4 990 Ft

4 510 Ft

Utazz a Disney hercegnő Ariellel az előkelő delfines hintójában, miközben fellépésére siet a LEGO® Juniors 10765 Ariel víz alatti koncertjén! Találkozz Ficánkával és keressétek meg a rejtélyes kincsesládát! Majd indulj vissza a kastélyba Ariel koncertjére, ahol Sebastian már türelmetlenül várja, hogy elkezdődjön a műsor! A kedvenc LEGO Disney hercegnőd társaságában mindig akad valami mókás elfoglaltság!