LEGO Disney Princess 43172 Elza és az ő mágikus jég palotája

Márka: LEGO Katalógus száma: 1380200

Újdonság

LEGO Disney Princess 43172 Elza és az ő mágikus jég palotája

Indulj el Annával egy szánon meglátogatni az Elza gyönyörű jég palotáját. Használd az Elza képességeit az ajtó kinyitására és a kitolható híd felfedezéséhez. Élvezd a teát és süteményt a hatalmas előcsarnokban, majd menjél fel a mágikus lépcsőn, és nézz be a hálószobába a legfelső emeleten. Csússzál le a csúszdán, és játsszál a havas erődben és a játszótéren. További információ

18090

18 090 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1380200

Leírás

Termékleírás

 • Az építőkészlet tartalma:
 • Elza és Anna mini babák, valamint Olaf, Marshmallow és négy hóember minifigurák.
 • A gyönyörű kétszintes palota kitolható híddal és csigalépcsővel, áttetsző erkéllyel, asztallal ellátott konyhával, fotelekkel, valamint egy kottaállvánnyal ellátott zene teremmel rendelkezik.
 • A szabadtéri játszótéren havas erőd és hinta található.
 • A csomagolásban található szán három hintóval a még több játék lehetőség végett.
 • A kiegészítők között teáskanna, poharak, torta, sárgarépa, csokoládé, kották, tükör és szőnyeg található.
 • Az Elza mágikus palotájának magassága több, mint 31 cm, szélessége 30 cm és a mélysége 19 cm.
 • A játszótér hó erőddel magassága 6 cm, szélessége 20 cm és mélysége 4 cm.
 • A szán hintókkal 12 cm hosszú és 3 cm széles.
 • Darabszám: 701.
 • Gyermekek számára 6 éves kortól alkalmas.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás lányoknak
Lego sorozat Disney Princess
Ajánlott korosztály 6 éves kortól

Hasonló termékek

LEGO Architecture 21028 - New York City
17 990 Ft

13 090 Ft

Ragadd meg New York City építészetének lényegét ezzel a pompás készlettel, amelyben együtt találod meg a jellegzetes Flatiron Buildinget, a Chrysler Building™-et, az Empire State Buildinget, a One World Trade Centert és a Szabadság-szobrot egyetlen, átfoglaló, inspiráló sziluettben! Minden egyes LEGO® építményt úgy terveztünk meg, hogy egyedi és vonzó építési élményt adjon, valósághű színekkel és méretarányosan ábrázolva. Ez a bámulatos modell a világ egyik legdinamikusabb városának bámulatos építészeti sokféleségét ragadja meg.


LEGO Classic 10698 Nagy méretű kreatív építőkészlet
14 990 Ft

13 090 Ft

Lego Classic 10698 Nagy méretű kreatív építőkészlete ideális minden korosztály számára. A csomagban 790 db elem található, 33 különböző színben, így az építésnek csak a kreativitás szabhat határt. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


LEGO Harry Potter 75958 Hintó a Beauxbatons-ból: Érkezés a Roxfortba
16 490 Ft

13 690 Ft

Újdonság

Emelkedj fel a felhők közé a szárnyas hintóval a Beauxbatons-ból, és indulj el a Roxfortba. Landolj ezzel a Hintóval a Hagrid navigációja szerint. Változtasd át a modellt kétszintes szobára, és egy csésze teánál kezdj bele a mágikus kalandok tervezésébe Madame Maximmal és a Fleur és Gabrielle Delacourral.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.