LEGO DOTS 41906 Ananász formájú ceruzatartó
6 990 Ft

Ananász formájú ceruzatartó felvillanyozza a gyerekek képzeletét. Rakd össze és díszítsd ki az ananász és dinnye formájú dobozt, majd állítsd ki a szobádban vagy az irodahelyiségben. Keress ihletet az építési útmutatóban vagy az ötleteket tartalmazó lapon, vagy készíts valami teljesen eredeti dolgot. A dobozka tetszés szerint díszíthető vagy módosítható.

LEGO DOTS 41913 Karkötők megacsomagja
7 490 Ft

Készíts saját elbűvölő barátságkarkötőket és oszd meg őket legjobb barátaiddal! Nyisd ki a megacsomagot, rakd szét a karkötőket és díszítsd fel őket színes darabokkal. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból és a csatolt ötletekből vagy találj ki saját designt. Adj hozzájuk színes szívecskés vagy más nyomtatott mintás díszeket és emeld ki saját vagy barátaid személyiségét.

LEGO DOTS 41917 Varázserdő karkötő
2 290 Ft

varázserdő karkötő valóban csodaszép kiegészítő megalkotását teszi lehetővé! Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes díszeket. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá sötétben ragyogó szivárványos gyémántot és aranyszínű darabokat, amelyek tökéletesen illenek személyiségedhez.

LEGO DOTS 41911 „Mindent bele!” karkötő
2 290 Ft

Mutasd meg ezzel a szórakoztató karkötővel, melyik csapatnak szurkolsz, és készíts saját kiegészítőt! Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes darabokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá nyomtatott mintás és arany színű díszeket, majd a karkötőt tadd fel a csuklódra és ünnepeld kedvenc csapatodat vagy sportágadat úgy, hogy azt mindenki lássa.

LEGO DOTS 41919 Erő karkötő

LEGO DOTS 41919 Erő karkötő

Értékelés: 4,9
2 290 Ft

Mutasd meg belső erődet ezzel a merész erő karkötővel. Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes darabokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá nyomtatott mintájú darabokat és áttetsző csillogó díszeket, tedd fel a karkötőt a csuklódra és mutasd meg, milyen értékeket vallasz.

LEGO DOTS 41900 Karkötő – szivárvány
2 290 Ft

Készen állsz az alkotásra? Ismerkedj meg ezzel a színes szivárványos karkötővel és láss hozzá saját csodás ékszereid díszítéséhez. Húzd szét az égszínkék karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Majd csatold fel a szivárványt ábrázoló lapokat a még színesebb stílus érdekében. Ha a karkötő elkészül, egyszerűen tedd fel a csuklódra.

LEGO DOTS 41901 Karkötő – vidám állatkák
2 290 Ft

Láss hozzá az alkotáshoz és tervezd meg a saját ékszeredet ezzel az elbűvölő karkötővel és a vidám állatkákkal. Húzd szét a rózsaszín karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Tegyél hozzá nyuszit, cicát vagy mancsot ábrázoló lapokat, tedd fel a szuper karkötődet a csuklódra és mutasd meg mindenkinek egyedi stílusodat.

LEGO DOTS 41902 Karkötő – csillogó egyszarvú
2 290 Ft

Csináld meg saját csodás karkötődet varázslatos egyszarvúval és mutasd meg mindenkinek kreativitásodat. Húzd szét a lila karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő képekből vagy találj ki valami egészen eredetit. Adj hozzá egyszarvút és csillagos égboltot ábrázoló bájos lapokat a csillaghoz illő stílusért. Tedd fel a karkötőt a csuklódra és mutasd meg egyedi stílusodat.

LEGO DOTS 41903 Karkötő – lenyűgöző világűr
2 290 Ft

Láss hozzá az alkotásnak ezzel a kreatív karkötővel, tedd még tökéletesebbé a lenyűgöző világűrt megmintázó díszekkel és mutasd meg mindenkinek csillaghoz illő stílusodat. Húzd szét a fekete karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá egyedi gyémántokat, hullócsillagokat vagy bolygókat, majd tedd fel klassz karkötődet a csuklódra.

LEGO DOTS 41912 Karkötő – madárdal
2 290 Ft

Indulhat az alkotás. Ismerkedj meg ezzel a színes madárkás karkötővel és láss hozzá saját csodás ékszereid megalkotásához. Húzd szét a kékeszöld karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Díszítsd fel a karkötőt madarakkal, tollakkal és szívecskékkel, majd tedd fel a csuklódra, hogy mindenkinek megmutathasd egyedi stílusodat.

LEGO DOTS 41908 kiegészítők – 1. sorozat
1 890 Ft

Tervezd meg pontosan saját stílusod szerint ezzel a kiváló DOTS kiegészítők készletével. Engedd, hogy gyermeked minták és kombinációk végtelen lehetőségeit alkossák meg ezekkel a szórakoztató lapokkal. Felrakhatják őket a LEGO® DOTS™ karkötőkre vagy szobájukat is kidíszíthetik velük, hogy mindenkinek megmutassák stílusukat.

LEGO DOTS 41916 DOTS kiegészítők – 2. sorozat
1 890 Ft

Tervezd meg pontosan saját stílusod szerint a DOTS 2. sorozatának kiegészítőivel. Hozz létre végtelen mennyiségű mintát és kombinációt ezeknek az elegáns daraboknak a segítségével, amelyek között szivárványos csillogó és modern díszeket is találsz, Add hozzá őket a LEGO® DOTS készletedhez karkötők készítésére vagy szobád kidíszítésére és mutasd meg személyiségedet.

LEGO DOTS 41915 Ékszertartó
5 690 Ft

Tárold értékeidet ebben a zárómechanizmussal ellátott stílusos, ötletes, ékszertartóban. Építsd meg a dobozkát, díszítsd fel stílusodnak megfelelően és állítsd ki a szobádban. Meríts ihletet az útmutatóból vagy az ötletlistából vagy találj ki saját designt. Legyenek kedvenc ékszereid és kincsied biztonságban a megbízható zármechanizmusnak köszönhetően.

LEGO DOTS 41907 Asztali rendszerező
5 790 Ft 5 690 Ft

Ez a készlet lehetővé teszi számodra egy pontosan saját stílusú asztali rendszerező megtervezését! Előbb építsd meg a rendszerezőt, majd díszítsd ki a paneleket. Tárold benne íróeszközeidet vagy segítségével állítsd ki kedvenc fényképeidet vagy fontos üzeneteidet. A fiókban ráadásul titkos kincseket is elrejthetsz. Meríts ihletet az útmutatóból ötletlistából vagy találj ki saját designt.

LEGO DOTS 41905 Szivárvány ékszerállvány
5 290 Ft

Mutasd meg mindenkinek egyedi stílusodat és díszítsd fel ezt a gyönyörű szivárvány állványt az ékszereidnek saját magad elképzelése szerint. Építs egy állványt, díszítsd a saját képedre, és a tedd ki a szobádban az ékszereid egyedi és kreatív stílusban. Az ékszerállványt tetszés szerint díszítheted vagy módosíthatod.

LEGO DOTS 41914 Kreatív keretek
5 790 Ft 5 690 Ft

Állítsd ki kedvenc fényképeidet ezeknek a kreatív kereteknek a segítségével. Építsd meg és díszítsd ki a kereteket, majd állítsd ki bennük rajzaidat, műalkotásaidat vagy fényképeidet. A keretek különböző módon összekapcsolhatók vagy önállóan is elhelyezhetők a szobában. Meríts ihletet az útmutatóból vagy az ötletlistából vagy díszíts saját magad szerint.

LEGO DOTS 41904 Állatkás fényképtartó
5 290 Ft

Díszítsd fel a kedves Állatkás fényképtartót tetszésed szerint. Tedd le a dobozkát, díszítsd fel a képednek megfelelően, majd helyezd bele a szobádban a kedvenc fotóidat vagy képeidet. A gyerekek elrejthetik bele a titkos kincseiket. Az állatkás dobozka tetszés szerint díszíthető vagy módosítható.