LEGO DOTS 41913 Karkötők megacsomagja
7 490 Ft

Készíts saját elbűvölő barátságkarkötőket és oszd meg őket legjobb barátaiddal! Nyisd ki a megacsomagot, rakd szét a karkötőket és díszítsd fel őket színes darabokkal. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból és a csatolt ötletekből vagy találj ki saját designt. Adj hozzájuk színes szívecskés vagy más nyomtatott mintás díszeket és emeld ki saját vagy barátaid személyiségét.

LEGO DOTS 41917 Varázserdő karkötő
2 290 Ft

varázserdő karkötő valóban csodaszép kiegészítő megalkotását teszi lehetővé! Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes díszeket. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá sötétben ragyogó szivárványos gyémántot és aranyszínű darabokat, amelyek tökéletesen illenek személyiségedhez.

LEGO DOTS 41911 „Mindent bele!” karkötő
2 290 Ft

Mutasd meg ezzel a szórakoztató karkötővel, melyik csapatnak szurkolsz, és készíts saját kiegészítőt! Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes darabokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá nyomtatott mintás és arany színű díszeket, majd a karkötőt tadd fel a csuklódra és ünnepeld kedvenc csapatodat vagy sportágadat úgy, hogy azt mindenki lássa.

LEGO DOTS 41915 Ékszertartó
5 690 Ft

Tárold értékeidet ebben a zárómechanizmussal ellátott stílusos, ötletes, ékszertartóban. Építsd meg a dobozkát, díszítsd fel stílusodnak megfelelően és állítsd ki a szobádban. Meríts ihletet az útmutatóból vagy az ötletlistából vagy találj ki saját designt. Legyenek kedvenc ékszereid és kincsied biztonságban a megbízható zármechanizmusnak köszönhetően.

LEGO DOTS 41907 Asztali rendszerező
5 790 Ft 5 690 Ft

Ez a készlet lehetővé teszi számodra egy pontosan saját stílusú asztali rendszerező megtervezését! Előbb építsd meg a rendszerezőt, majd díszítsd ki a paneleket. Tárold benne íróeszközeidet vagy segítségével állítsd ki kedvenc fényképeidet vagy fontos üzeneteidet. A fiókban ráadásul titkos kincseket is elrejthetsz. Meríts ihletet az útmutatóból ötletlistából vagy találj ki saját designt.

LEGO DOTS 41914 Kreatív keretek
5 790 Ft 5 690 Ft

Állítsd ki kedvenc fényképeidet ezeknek a kreatív kereteknek a segítségével. Építsd meg és díszítsd ki a kereteket, majd állítsd ki bennük rajzaidat, műalkotásaidat vagy fényképeidet. A keretek különböző módon összekapcsolhatók vagy önállóan is elhelyezhetők a szobában. Meríts ihletet az útmutatóból vagy az ötletlistából vagy díszíts saját magad szerint.

LEGO DOTS 41916 DOTS kiegészítők – 2. sorozat
1 890 Ft

Tervezd meg pontosan saját stílusod szerint a DOTS 2. sorozatának kiegészítőivel. Hozz létre végtelen mennyiségű mintát és kombinációt ezeknek az elegáns daraboknak a segítségével, amelyek között szivárványos csillogó és modern díszeket is találsz, Add hozzá őket a LEGO® DOTS készletedhez karkötők készítésére vagy szobád kidíszítésére és mutasd meg személyiségedet.

LEGO DOTS 41919 Erő karkötő

LEGO DOTS 41919 Erő karkötő

Értékelés: 4,9
2 290 Ft

Mutasd meg belső erődet ezzel a merész erő karkötővel. Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes darabokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá nyomtatott mintájú darabokat és áttetsző csillogó díszeket, tedd fel a karkötőt a csuklódra és mutasd meg, milyen értékeket vallasz.