LEGO® DOTS 41906 Ananász formájú ceruzatartó
6 990 Ft 6 290 Ft

Ananász formájú ceruzatartó felvillanyozza a gyerekek képzeletét. Rakd össze és díszítsd ki az ananász és dinnye formájú dobozt, majd állítsd ki a szobádban vagy az irodahelyiségben. Keress ihletet az építési útmutatóban vagy az ötleteket tartalmazó lapon, vagy készíts valami teljesen eredeti dolgot. A dobozka tetszés szerint díszíthető vagy módosítható.

LEGO® DOTS 41913 Karkötők megacsomagja
8 190 Ft

Készíts saját elbűvölő barátságkarkötőket és oszd meg őket legjobb barátaiddal! Nyisd ki a megacsomagot, rakd szét a karkötőket és díszítsd fel őket színes darabokkal. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból és a csatolt ötletekből vagy találj ki saját designt. Adj hozzájuk színes szívecskés vagy más nyomtatott mintás díszeket és emeld ki saját vagy barátaid személyiségét.

LEGO® DOTS 41917 Varázserdő karkötő
4 990 Ft

varázserdő karkötő valóban csodaszép kiegészítő megalkotását teszi lehetővé! Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes díszeket. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá sötétben ragyogó szivárványos gyémántot és aranyszínű darabokat, amelyek tökéletesen illenek személyiségedhez.

LEGO® DOTS 41911 „Mindent bele!” karkötő
2 590 Ft

Mutasd meg ezzel a szórakoztató karkötővel, melyik csapatnak szurkolsz, és készíts saját kiegészítőt! Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes darabokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá nyomtatott mintás és arany színű díszeket, majd a karkötőt tadd fel a csuklódra és ünnepeld kedvenc csapatodat vagy sportágadat úgy, hogy azt mindenki lássa.

LEGO® DOTS 41919 Erő karkötő
2 790 Ft

Mutasd meg belső erődet ezzel a merész erő karkötővel. Csomagold ki a karkötőt és csatolj hozzá színes darabokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá nyomtatott mintájú darabokat és áttetsző csillogó díszeket, tedd fel a karkötőt a csuklódra és mutasd meg, milyen értékeket vallasz.

LEGO® DOTS 41900 Karkötő – szivárvány-25%
1 990 Ft 1 490 Ft

Akció

Készen állsz az alkotásra? Ismerkedj meg ezzel a színes szivárványos karkötővel és láss hozzá saját csodás ékszereid díszítéséhez. Húzd szét az égszínkék karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Majd csatold fel a szivárványt ábrázoló lapokat a még színesebb stílus érdekében. Ha a karkötő elkészül, egyszerűen tedd fel a csuklódra.

LEGO® DOTS 41902 Karkötő – csillogó egyszarvú
2 590 Ft

Csináld meg saját csodás karkötődet varázslatos egyszarvúval és mutasd meg mindenkinek kreativitásodat. Húzd szét a lila karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő képekből vagy találj ki valami egészen eredetit. Adj hozzá egyszarvút és csillagos égboltot ábrázoló bájos lapokat a csillaghoz illő stílusért. Tedd fel a karkötőt a csuklódra és mutasd meg egyedi stílusodat.

LEGO® DOTS 41903 Karkötő – lenyűgöző világűr
2 590 Ft

Láss hozzá az alkotásnak ezzel a kreatív karkötővel, tedd még tökéletesebbé a lenyűgöző világűrt megmintázó díszekkel és mutasd meg mindenkinek csillaghoz illő stílusodat. Húzd szét a fekete karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Adj hozzá egyedi gyémántokat, hullócsillagokat vagy bolygókat, majd tedd fel klassz karkötődet a csuklódra.

LEGO® DOTS 41912 Karkötő – madárdal
2 490 Ft

Indulhat az alkotás. Ismerkedj meg ezzel a színes madárkás karkötővel és láss hozzá saját csodás ékszereid megalkotásához. Húzd szét a kékeszöld karkötőt és csatolj hozzá színes lapokat. Meríts ihletet a csomagoláson lévő mintákból vagy találj ki saját mintákat. Díszítsd fel a karkötőt madarakkal, tollakkal és szívecskékkel, majd tedd fel a csuklódra, hogy mindenkinek megmutathasd egyedi stílusodat.

LEGO® DOTS 41908 kiegészítők – 1. sorozat
2 090 Ft

Tervezd meg pontosan saját stílusod szerint ezzel a kiváló DOTS kiegészítők készletével. Engedd, hogy gyermeked minták és kombinációk végtelen lehetőségeit alkossák meg ezekkel a szórakoztató lapokkal. Felrakhatják őket a LEGO® DOTS™ karkötőkre vagy szobájukat is kidíszíthetik velük, hogy mindenkinek megmutassák stílusukat.

LEGO® DOTS 41916 DOTS kiegészítők – 2. sorozat-21%
1 390 Ft 1 090 Ft

Akció

Tervezd meg pontosan saját stílusod szerint a DOTS 2. sorozatának kiegészítőivel. Hozz létre végtelen mennyiségű mintát és kombinációt ezeknek az elegáns daraboknak a segítségével, amelyek között szivárványos csillogó és modern díszeket is találsz, Add hozzá őket a LEGO® DOTS készletedhez karkötők készítésére vagy szobád kidíszítésére és mutasd meg személyiségedet.

LEGO® DOTS 41914 Kreatív keretek
6 290 Ft

Állítsd ki kedvenc fényképeidet ezeknek a kreatív kereteknek a segítségével. Építsd meg és díszítsd ki a kereteket, majd állítsd ki bennük rajzaidat, műalkotásaidat vagy fényképeidet. A keretek különböző módon összekapcsolhatók vagy önállóan is elhelyezhetők a szobában. Meríts ihletet az útmutatóból vagy az ötletlistából vagy díszíts saját magad szerint.

LEGO® DOTS 41925 Titkos kazetta
5 090 Ft

Újdonság

Tartsd titkaid elég biztonságos helyen és mindenképp zárva! Készíts egy titkos kazettát, és testre szabhatod a kedvedre. Használja az ötletlap mintáit, vagy készíts saját terveket. Helyezd értékeid egy könyv alakú kazettába, és zárd be. A kulcs egy másik apró titokkal együtt elrejthető egy doboz formájában egy állat formájában.

LEGO® DOTS 41907 Asztali rendszerező
6 290 Ft

Ez a készlet lehetővé teszi számodra egy pontosan saját stílusú asztali rendszerező megtervezését! Előbb építsd meg a rendszerezőt, majd díszítsd ki a paneleket. Tárold benne íróeszközeidet vagy segítségével állítsd ki kedvenc fényképeidet vagy fontos üzeneteidet. A fiókban ráadásul titkos kincseket is elrejthetsz. Meríts ihletet az útmutatóból ötletlistából vagy találj ki saját designt.

LEGO® DOTS 41910 Fagylaltos barátság karkötők
3 090 Ft

Újdonság

Tervezz fagylalt karkötőt magadnak és a legjobb barátodnak! Nyisd ki a tasakot, hajtsd szét a karkötőket és kezd el őket díszíteni a vidám, színes elemekkel. Meríts ihletet a csomagoláson található minták alapján, vagy készíts saját mintázatot. Ezekkel a csodálatos karkötőkkel az egész világ cuki lesz!

LEGO® DOTS 41924 Titkos doboz
6 990 Ft 6 290 Ft

Újdonság

Hozz létre egy tökéletes doboz titkot, amely megfelel a stílusodnak! Készítsen egy modellt, és kezd el testre szabni. Meríts ihletet az utasításokból és az ötletlapokból, vagy készíts saját terveket. Ha elkészült, tedd kincseid egy rejtett fiókba vagy a felső tálcába.

LEGO® DOTS 41926 Kreatív készlet party sütemények
8 490 Ft 7 790 Ft

Újdonság

Itt az ideje a műsornak! Szervezd meg ezzel a készlettel a minden idők legkreatívabb ünnepségét. Állítsa össze a süteményeket és díszítse barátaiddal, ahogy szeretnéd. Rengeteg darab, matrica, gyertya és díszítési tipp segít a legszínesebb sütemények elkészítésében!

LEGO® DOTS 41904 Állatkás fényképtartó
5 390 Ft

Díszítsd fel a kedves Állatkás fényképtartót tetszésed szerint. Tedd le a dobozkát, díszítsd fel a képednek megfelelően, majd helyezd bele a szobádban a kedvenc fotóidat vagy képeidet. A gyerekek elrejthetik bele a titkos kincseiket. Az állatkás dobozka tetszés szerint díszíthető vagy módosítható.

LEGO® DOTS 41909 Sellő karkötők
2 990 Ft

Újdonság

Ugorj a vízbe ezekkel a nagyszerű karkötőkkel, vagy oszd meg egyiküket a legjobb barátoddal vagy barátnőddel! Nyisd ki a tasakot, hajtsd szét a karkötőket és kezd el díszíteni őket. Meríts ihletet a csomagoláson található minták alapján, vagy készíts saját mintázatot.

LEGO® DOTS 41923 Karkötők szörnyekkel
2 990 Ft

Újdonság

A szörny karkötők tervezésekor elrugaszkodhatsz a valóságtól! Hajtsd ki a vékony csíkokat és erősíts hozzájuk világos, színes darabokat. Adj különböző darabokat szörnyekhez, hogy megörökítsd a személyiségedet, majd vedd fel a karkötőket és mutasd meg a világnak egyediségedet!

LEGO® DOTS 41934 Karkötők Csillagfény
3 090 Ft

Újdonság

Hozz létre saját mágikus ékszereket ezzel a szettel. Rakd szét a keskeny pántokat és csatlakoztasd hozzájuk a csillagos motívumú szivráványos elemeket és a csillagászati térképet, amelyek segítenek kiemelni saját stílusodat. Amint készen leszel, vedd fel és mutasd meg mindnekinek egyediségedet.

LEGO® DOTS 41915 Ékszertartó
6 290 Ft

Tárold értékeidet ebben a zárómechanizmussal ellátott stílusos, ötletes, ékszertartóban. Építsd meg a dobozkát, díszítsd fel stílusodnak megfelelően és állítsd ki a szobádban. Meríts ihletet az útmutatóból vagy az ötletlistából vagy találj ki saját designt. Legyenek kedvenc ékszereid és kincsied biztonságban a megbízható zármechanizmusnak köszönhetően.

LEGO® DOTS 41921 DOTS kiegészítők - 3.sorozat
2 290 Ft

Újdonság

Készíts mintákat szuper titkos DOTS kiegészítőkből, amelyeket csak el tudsz képzelni! Találj ki korlátlan kombinációkat csillag- és gyémántdarabok segítségével, és 10 véletlenszerűen díszített darab segítségével. Használd őket a LEGO® DOTS karkötőivel vagy más, ugyanabban a sorozatban található szettjeivel.