LEGO Creator Expert 10254 Téli ünnepi vonat
33 470 Ft

Szállj fel egy varázslatos karácsonyi vonat fedélzetére! Ünnepeld az ünnepeket ezzel a ünnepi díszítésű LEGO vonattal, amely magában foglal egy nagy zöld mozdonyt piros kerekekkel, masszív füstölő kéménnyel, szenes vagonnal, tehervagonnal karácsonyával, ajándékokkal és játékokkal, és kényelmes piros kupéval, amelyben oda ülhetsz a kalauz mellé és ihatsz vele egy bögre forró kakaót.


LEGO Creator 10258 Londoni autobus
60 783 Ft

46 220 Ft

Tisztelegj ennek a klasszikus designnal rendelkező lehengerlő 2 emeletes londoni autóbusszal nagy számú hiteles részlettel, beleértve a piros színeket, panoráma szélvédő, speciálisan kialakított klasszikus gumiabroncsok, célállomás jelölés és hátsó emelőkosár nyitása fogantyúval , postaládával, tűzoltókészülékkel és a és forgó lépcsővel, amely a legfelső kilátóra vezet.


LEGO Creator Expert 10253 Big Ben
86 080 Ft
+ ingyen szállítás

Alkosd meg London legismertebb tájékozódási pontját a bámulatos LEGO® Creator Expert Big Ben szettel! Ez a részletesen kidolgozott modell megragadja a 96 méter magas, gótikus stílusban épült Erzsébet-torony nagyszerűségét a hozzá csatlakozó Westminster-palota keleti szárnyával. Sajátosságai közé tartozik a térhatású homlokzat ablakokkal, szobrokkal és pajzsokkal, a jellegzetes óratorony aranyos csúcsaival és részletes kidolgozásával, az Ayrton Light jelzőfénnyel és 4 gyönyörűen kidolgozott óraszámlappal, amelyen mozgatható a kis- és a nagymutató. Emeld le a torony tetejét és alatta megtalálod a Big Ben harangot! Az épület helyét jelző füves terület és gyalogjáró egészíti ki ezt a nagyszerű modellt.


LEGO Creator Expert 10256 Taj Mahal
119 190 Ft
+ ingyen szállítás

Fedezd fel az építészeti csodát! Építsd fel a világ építészet egyik csodáját a Taj Mahalt a LEGO® Creator Experttel. Ez a csodálatos LEGO épület modell, amely sokaknak a szerelem legismertebb jelképe a világon, először 2008-ban volt bemutatva és most a 10. évfordulójának ünneplésére újra forgalomba hozva.


LEGO Creator 10257 - Körhinta-25%
83 897 Ft

62 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Vásárolj jegyet a fülkénél, lépj fel a csodálatos körhinta platójára, majd menj fel a lépcsőkön a felső beszálló dobogóra, ahol mesehősök serege vár arra, hogy üdvözöljön! Válassz, hogy a bölcs elefánton, a legendás csíkos tigrisen, a pompás rózsaszín flamingón, az elegáns fehér hattyún vagy az ugrálós, zöld béka hátán szeretnél utazni! Miközben elfordul a körhinta, az állatfigurák fel-le mozognak, a gazdagon díszített, fényvisszaverő, körben futó oldallapjai táncoló fényköröket vetnek a vásártérre, és megvilágítják az elbűvölt utasok és nézelődők arcát. Ragadd meg a körhinta fenségét ezzel a bámulatos LEGO® Creator Expert modellel! Fejleszd tovább a LEGO Power Functions eszközökkel, hogy teljesen motoros legyen a működése!


LEGO Ideas 21314 TRON: Örökség
11 680 Ft

Játszd le a TRON film jeleneteit: Örökség a Disney- től LEGO® kockákkal! Érd el a fénysebességet ezzel a futurisztikus 21314 TRON készlettel: Örökség a LEGO® Ideas-tól, amely a híres Disney-film motívuma szerint készült! Ugorj fel a lenyűgöző világító Sam Flynn motorkerékpárra és versenyez Rinzle-vel.


LEGO Ideas 21316 The Flintstones
24 390 Ft

Akció

Éld át a modern kőkorszaki világot Bedrock városkában a LEGO® Ideas 21316 Flintstones gyűjtői darab! Ez a gyönyörű nosztalgikus készlet a Flintstone-házat és az ikonikus családi autójukat kínálja. A Flintstone család volt az első animált televíziós sorozat, amit főműsoridőben sugároztak. Először Amerikában láthatták 1960-ban.


LEGO Movie2 70840 – Üdvözlünk Apokalipszburgban!
122 905 Ft

115 190 Ft

Akció

Élvezd a végtelen szórakozást Emmettel, Lucy-vel és más Apokalipszburgi lakossal ezzel a hatalmas LEGO® kaland 2 modellel. Igyál egy kávét a Névtelen kávézóban, vagy fogyassz el egy hot dogot a tetőtéri étteremben. Vágasd le a hajad a borbéllyal! Tarts szünetet a Szabadság-szobor fejében. Éld át újra a Lego kaland 2 film jeleneteit.


LEGO Star Wars™ 75144 Snowspeeder
79 150 Ft
78 030 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szerezd meg a Star Wars igazi klasszikusát: a T-47 Snowspeedert. Ez a LEGO® változata annak az ikonikus légi siklónak, amelyet a rajongók a Star Wars V. – A birodalom visszavág c. filmből ismernek, és minden olyan részletet tartamaz, amire szükséged lehet.


LEGO Star Wars 75159 Halálcsillag
193 550 Ft
+ ingyen szállítás

A legendás Star Wars Halálcsillag a LEGO-tól több, mint 4.000 darabból áll. Fantasztikus modell számos bonyolult és hiteles darabból. Ezen felül 23 ikonikus minifigurát is tartalmaz. Állítsd össze a Star Wars saga lenyűgöző jelenteit a birodalom legmodernebb fegyvereivel.


LEGO Star Wars 75181 Y-Wing Fighter
76 810 Ft
+ ingyen szállítás

Egyedi modell a LEGO® Star Wars sorozatból. Valóban részletes kivitelezésű, beleértve a Gold Leader minifigurához szükséges kinyitható pilótafülkét, amely a csomagolás tartalma, a kerekekkel vezérelt iont ágyút, a behúzható leszállósávokat és az R2-BHD astro-driodra alkalmas helyet. Az a fantasztikus Star Wars készlet cédulával ellátott dönthető talapzatot tartalmaz, így kiemelkedő darabja lesz gyűjteményednek.


LEGO Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™
263 440 Ft
+ ingyen szállítás

Cél a csillagok a **Millenium Falcon ** űrhajóban a LEGO Star Wars-tól! 7500 darabos szupergyors koréliai Han Solo hajója ** elképesztő részletességgel kidolgozott és szórakoztató elemeket tartalmaz **. Csillagok háborúja megkezdődhet!


LEGO Star Wars 75203 Luke felépülése a  Hoth bolygón.-30%
12 712 Ft

8 898 Ft

Akció

Játssz el jeleneteket a Hoth jeges bolygóról ezzel a LEGO® Star Wars 75203 Luke felépülésével a Hoth™ felépüléséhez. Ez az összecsukható modell rendelkezik mindazzal, amit egy ígéretes orvosnak szüksége van a lázadós katonák kezelésére, beleértve Luke Skywalker számára szolgáló helyet, a forgószékeket, az ágyakat, a mosóállomásokat és a kiválasztott orvosi eszközöket.


LEGO Star Wars 75221 Imperialista szállítóhajó
30 527 Ft

29 130 Ft
+ ingyen szállítás

Vidd az egységeket a bevetés helyére az Imperalista csillaghajóval, amely összecsukható szárnyakkal, felszálló állomással, kihúzható rámpával, nyitott pilótafülke és panelek, hely a katonáknak, 4 minifigura és R2-D2 droid.


LEGO Super Heroes 21311 Voltron
59 590 Ft
+ ingyen szállítás

Állíts össze 5 remek oroszlánt és készülj fel a Voltron 21311 készletre a LEGO® Ideastól. Minden idők legnagyobb összerakható LEGO robotja vár rád! Aktiváld a csatlakozásokat! Termodinamikai egységek csatlakoztatása! Infravörös készülék aktiválva! A megarakéták készen állnak! Készíts kék és sárga oroszlán talpat és lábakat. Készíts piros és zöld oroszlán karokat. Hozz létre törzset és fejét a hatalmas fekete oroszlánból. Majd szerezd meg a szuper robot kardját és a pajzsát, hozd létre Voltront és védd az űrt!


LEGO Super Heroes 76105 Hulkbuster: Hulkbuster Ultron
44 220 Ft
+ ingyen szállítás

Építsd fel és állítsd ki ezt a szuperhős játékost. Részletekig kidolgozott hulkbuster robot LEGO® kockákból. Részei forgatható test, mozgatható ujjak, karok, lábak és talpak, amelyek világítanak a sötétben. Válassz a 2 cserélhető karral, beleértve karokat töltővel és boxoló funkcióval aktiválja a világító kockát LEGO a robot mellkasán Tartalmaz alátétet rögzítőkkel, amelyre rögzíthető a robot karja, munkaasztal, Ironman minifigura


LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie
39 720 Ft

A Mickey egér kedvelői szeretni fogják ezt a 21317 Willie gőzhajó szettet a LEGO® Ideas-tól, amelyet minden idők leghíresebb animált karakterének 90. évfordulója alkalmából készítettek. Ideális LEGO szett gyerekeknek és felnőtteknek.