LEGO Creator Expert 10254 Téli ünnepi vonat

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1272147

LEGO Creator Expert 10254 Téli ünnepi vonat

Szállj fel egy varázslatos karácsonyi vonat fedélzetére! Ünnepeld az ünnepeket ezzel a ünnepi díszítésű LEGO vonattal, amely magában foglal egy nagy zöld mozdonyt piros kerekekkel, masszív füstölő kéménnyel, szenes vagonnal, tehervagonnal karácsonyával, ajándékokkal és játékokkal, és kényelmes piros kupéval, amelyben oda ülhetsz a kalauz mellé és ihatsz vele egy bögre forró kakaót. További információ

32980
5 2

32 980 Ft ÁFA-val együtt
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

  • Szórakozz jót a játékok pakolásánál a vonatra, és közben figyeld, hogyan forog a karácsonyfa menet közben a síneken.
  • Állj meg a gyönyörű vasútállomáson, és vedd fel az utasokat a peronról, amely el van látva paddal és lámpával, majd csatlakozz a mozdonyvezetőhöz a kabinjában, és segíts neki időben kézbesíteni az értékes rakományt!

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Exclusive
Ajánlott korosztály 12 éves kortól

Hasonló termékek

LEGO Elves 41188 Kitörés a Manókirály erődjéből-23%
24 990 Ft

19 190 Ft

Akció

Légy óvatos! A Manókirály fogságban tartja Sophie Jonest az erődjében! Arra vár, hogy Emily Jones megpróbálja megmenteni Sophie-t, hogy ekkor ellophassa az amulettjét, amivel kinyithatja az átjárót az emberek világába. Dobd fel Emily csáklyáját az erőd felső szintjére és segíts neki elosonni a felvonóhidat őrző manó előtt! Vajon Emily ki tudja szabadítani Sophie-t a csapdák fölött függő ketrecből és meg tudja állítani a Manókirályt? Csak tőled függ!


LEGO Disney 41148 - Elsa varázslatos jégpalotája
24 990 Ft

20 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csússz be Disney Anna szánján a jégpalotába, majd segíts Elsának, hogy erejét felhasználva kinyissa az ajtókat és feltárja az elcsúsztatható ajtókat, hogy ünnepélyesen bevonuljatok a kastélyba! Fogyasszatok el örömmel egy teát és egy kis süteményt a nagyteremben, majd fordítsátok ki a varázslatos lépcsőt, hogy megnézhessétek az emeleti hálószobákat! Fogd a szánkót, és játsszatok kint a havas erőd udvarán, ahol Olaf, Hóriás és a hógolyók már alig várják, hogy csatlakozzanak a mókához!


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.