LEGO Creator Expert 10256 Taj Mahal

Márka: LEGO

Ingyen szállítás

LEGO Creator Expert 10256 Taj Mahal

Fedezd fel az építészeti csodát! Építsd fel a világ építészet egyik csodáját a Taj Mahalt a LEGO® Creator Experttel. Ez a csodálatos LEGO épület modell, amely sokaknak a szerelem legismertebb jelképe a világon, először 2008-ban volt bemutatva és most a 10. évfordulójának ünneplésére újra forgalomba hozva. További információ

117720

117 720 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1272160

Leírás

Termékleírás

  • Ez a összerakós játék több, mint 5 900 LEGO darabkának köszönhetően megragadja ennek az óriási márványból készült sírhelynek a fenségességét elefántcsont színében, és bemutatja az épület kifinomult homlokzatát széles boltívekkel, erkélyekkel, ívelt ablakokkal és kifinomult részletekkel.
  • Díszítő ornamensek, amelyek a központi kupola tetejét fedik le, oldalsó boltíves csarnokok, magasságba emelkedő minaretek és dekoratív emelt felületek süllyesztett boltívekkel valamint az alaplap részletes cserépburkolatának köszönhetően ennek a nagyszerű modellnek különleges megjelenést kölcsönöznek.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Exclusive
Ajánlott korosztály 16 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.