LEGO Star Wars 75181 Y-Wing Fighter

Márka: LEGO

LEGO Star Wars 75181 Y-Wing Fighter

Egyedi modell a LEGO® Star Wars sorozatból. Valóban részletes kivitelezésű, beleértve a Gold Leader minifigurához szükséges kinyitható pilótafülkét, amely a csomagolás tartalma, a kerekekkel vezérelt iont ágyút, a behúzható leszállósávokat és az R2-BHD astro-driodra alkalmas helyet. Az a fantasztikus Star Wars készlet cédulával ellátott dönthető talapzatot tartalmaz, így kiemelkedő darabja lesz gyűjteményednek. További információ

62850

62 850 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1248334

Leírás

Termékleírás

A készlet valóban részletes kivitelezésű, beleértve a nyitható fedelű pilótafülkét.

  • Kerekekkel vezérelt iont ágyú, behúzható leszállósávok.
  • R2-BHD astro-droidra alkalmas hely.
  • Gold Leadera minifigurát és R2-BHD droidot tartalmaz.
  • Gold Leadera sugárvető pisztolyt tartalmaz.

Állítsd ki ezt a modellt a dönthető talapzatra az információs cédulával. Egy darab, amely kiválóan kiemelkedik a LEGO® Star Wars gyűjteményedből. Ez a LEGO® Star Wars készlet gyermekeknek 14 éves kortól ajánlott. 7 cm magas, 61 cm hosszú, 30 cm széles és az alapzaton 24 cm magas. A csomagolás tartalma: 1967 darab.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Exclusive
Ajánlott korosztály 14 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.