LEGO Friends 41391 Fodrászat Heartlake városkában
5 290 Ft

Indulj el a Heartlake városbeli fodrászatba és valódi változáson fogsz átesni. Csatlakozz a LEGO® Friends világából származó Emmához, látogassatok el együtt Ninához, a fodrásznőhöz és csináltassatok új frizurát. Előbb mosd ki Emma haját a kagyló alakú mosdóban, majd ragadd meg az ollót és segíts neki új frizurát készíteni. Várakozás közben élvezd a közös kávézást.

LEGO Friends 41394 Heartlake City kórház
18 190 Ft 17 990 Ft

Az ügyetlen Ethan megcsúszott a banánhéjon és megsérült. Azonban ne aggódj. Hertlake város kórházában mindenkin tudnak segíteni. Küldj mentőt Ethannak segíts neki a hordágyon, és vidd a kórházba. Helyezd a kerekes székbe, csinálj neki röntgent és segíts Dr. Marie-nak a sérülések kezelésében. Majd látogasd meg Emmával a kórházi szobájában és vidítsd fel léggömbbel és csokoládéval.

LEGO Friends 41433 Buli hajó
27 990 Ft

Andrea stílusosan üdvözölte a nyarat a csodálatos Buli hajón! A vendégeket körbe forgathatja a forgó padlón, és mindannyian jól szórakoznak. Ethan kölcsön vesz egy jet ski-t a tengerparton, és húzza Emmát, aki egy felfújható flamingóban ül. Amikor vége a partinak, kinyithatod az elülső üveget és pihenhettek Andreával a hajóban, és haraphattok valamit a hűtőszekrényből.

LEGO Friends 41395 Barátság busz
20 590 Ft

Jól kösd be magad, és indulj el életed legjobb útjára a barátság buszon. Csatlakozz a legjobb barátaidhoz a buszban, amely mindennel rendelkezik, amit csak el tudsz képzelni. Még medencéje és csúszdája is van. A felső rész elcsúsztatása után a fürdőszoba, a konyha és az étkező érhető el. Segíts a lányoknak a felső fedélzetre jutni és ágyukba kerülni. A felettük lévő tető átlátszó, így megnézhetik a csillagokat.

LEGO Friends 41392 Luxus kempingezés a természetben
8 990 Ft 8 690 Ft

Olília és Mia pihentető kirándulásra indulnak a természetbe, ahol szórakozni szeretnének. Segíts neki összeállítani a luxus kempingsátrat. Rendes ágyakkal és szépítő sarokkal rendelkezik. Olívia magával vitte a telefonját is. Segíts neki, hogy küldjön néhány képet a vadon élő állatokról, míg Mia pihenjen a pezsgőfürdőben. Majd a tábortűznél süssetek marshmallowt és Olíviával együtt vizsgáljátok meg az égboltot a távcső segítségével.

LEGO Friends 41398 Stephanie és a háza
11 390 Ft 10 990 Ft

Látogasd meg Stehphanie-t és rengeteg mókában lesz részetek! Kerülj beljebb – anyukája és apukája üdvözölnek téged otthonukban. Játssz Stephanie-val szobácskájában. Segíts megfésülni a haját a pipereasztalnál és nézd meg az összes serlegét, amit a sportteljesítményeiért kapott. Menjetek hintázni a kertbe, majd pattanjatok biciklire és fedezzétek fel a környéket.

LEGO Friends 41426 Kávézó Heartlake városka parkjában
5 690 Ft 5 590 Ft

Találkozz a barátokkal Heartlake város kávézójában. Ülj le az asztalhoz és várd meg, amíg Mia megérkezik. Már gördeszkázol, és a Hazel mókus is rajta gördül. Stephanie-nak van egy másik rendelése is. Természetesen a vásárlók a cég különlegességét is megrendelhetik, nevezetesen szív alakú gofrit!

LEGO Friends 41393 Cukrászverseny
12 090 Ft

Csatlakozzon a Stephanie sütőversenyének forgatásához a LEGO® Friends TV-stúdióban. Forgasd meg a kereket a színpad fölött, és rajzolj az őrült alapanyagokból, amelyeket a pékeknek sütés közben kell használniuk. Engedd szabadon a fantáziádat az öntetek és a díszítés során. Ragadd meg a tűzoltó készüléket, és segíts Davidnek eloltani a tüzet. Az idő könyörtelenül rohan: ki nyeri meg a trófeát és a pénzjutalmat?

LEGO Friends 41381 Mentőcsónak
26 590 Ft

Amikor három barát megpróbál megmenteni egy sekély tengeröbölben ragadt bálnát Heartlake városában, minden másodperc számít. Rohanj a bálna segítségére a mentőhajóban Miával. Hűtsd le a bálnát a hajó jégmedencéjében és vidd mélyebb vizekre. Miután a tengerbe engedted a bálnát, elmehetsz a lányokkal búvárkodni és tengeri csillagot gyűjteni. Segíts Miának megtalálni a kincsesládát a kincsestérkép segítségével.

LEGO Friends 41378 Delfin mentőakció
11 390 Ft 9 990 Ft

Akció

Kelj útra a hibátlan LEGO® Friends Stephanie tengeralattjáróval a delfin megmentésére a Heartlake város öblébe. LEGO Friends Kacey a víz alatti robogójával éppen egy kincsesládát keres, amint senkivel sem áll szándékában megosztani. Lehet, hogy ezen a LEGO mentőakción rábukkanhatsz egy kincsestérképre. Segíts Stephanienak a delfin kiszabadításában, találd meg a kincsestérképet és ne késlekedj, hogy még Kacey előtt ráakadj a kincsre.

LEGO Friends 41380 Mentőközpont a világítótoronynál
17 890 Ft 17 290 Ft

Csatlakozz barátaidoz Miához és Emmához a mentőközpontban a világítótoronynál és figyeld a tengert. Valaki segítségért kiált! Ugorj Miával a vízi robogójára és kerüld menj a szigetre, ahol egy elhagyatott viskóba ragadt egy oroszlánfóka. Vidd el az oroszlánfókát a világítótoronyhoz, ahogy Mia állatorvosi felszerelésével gondját viseli. Amint jobban érzi magát, játszhatsz vele a medencében. Ha minden befejeződött, engedd vissza a tengerbe a csúszdán át.

LEGO Friends 41320 Heartlake Frozen Yoghurt Shop-25%
11 090 Ft 8 240 Ft

Akció

A LEGO® friends joghurt boltja önkiszolgálóval, bárral, különböző üvegezéssel, mérleggel, rendelhető telefonnal, beltéri székekkel, és szabadtéri asztallal. Autószerviz is rendelkezésre áll egy megrendelőállomással és egy nagy sárga autóval, ami helyet biztosít a fagyasztott joghurt tárolására.

LEGO Friends 41379 Étterem Heartlake városában
18 290 Ft

LEGO® Heartlake városában pizza illatozik. Menj robogón LEGO Friends Emmával a pizzériába, ahol már vár rá Ethan. Segíts Chicnek a kandúrnak összebarátkozni Pest-tel és ezekkel a szőrmókokkal szemetet szedni. Bár az étterem már bezárt, egy látogató pont most érkezett. Tedd Ethan álcáját Prankzyra egy fekete sisak formájában és segíts neki graffitit fújni a szemetesre és a falra.

LEGO Friends 41369 Mia háza

LEGO Friends 41369 Mia háza

Értékelés: 4,9
20 190 Ft

A LEGO® Friends 41369 Mia háza készlet konyhával, fürdőszobával, nappalival, és Mia szobájával ellátott erdőbe rejtett házat tartalmaz. Mia a külső mászófalon tud felmászni szobájába. Ez a mini ház tökéletes a családi élet játszására. Ne habozz, engedd szabadon fantáziádat.

LEGO Friends 41375 Vidámpark a mólón
38 390 Ft 37 590 Ft

Látogasd meg a szórakoztató mólót Heartlake városában, és élj át egy szórakoztató napot. Először tedd a hátizsákodat a megőrzőbe, hogy ne veszítsd el, majd ülj fel a körhintára. Mérd meg a bátor Emma magasságát, mielőtt felül a szellem kalózhajóra, ahol csontvázak, denevérek és ijesztő pókok várnak rá. Igyekezz ne nagyon kiabálni, amikor a sellőruhába beöltözött Chloe fényképez. Reméljük, hogy sikerül a kép, különben a barátnőd bajban van!

LEGO Friends 41429 Repülőgép a Heartlake városából
20 890 Ft

Építsd meg ezt a LEGO Friends® nagyszerű repülőgépet, és repülj el a nem mindennapi kalandra. Stephanie és Olivia nyaralni indulnak. A készlet tele van szórakoztató funkciókkal – akárcsak egy igazi repülőtér! Segíts Ashley kapitánynak a repülőgép pilótafülkéjében, vagy szolgáljál fel finomságokat az utasoknak. Vagy próbáld ki az utasok szerepét, helyezd a poggyászodat a rekeszbe, majd helyezd magad kényelembe és nézzél filmet.

LEGO Friends 41367 Stephanie díjugrató pályája
11 090 Ft

Játszd el a parkúr mestert a LEGO® Friends 41567 Stephanie és díjugrató pályája szettel. A verseny előtt csutakold le és készítsd elő a lovakat az istállóban. Amint elkezdődik a verseny, lovagolj az egész lóversenypályán, végezz el nehezebb ugrásokat és próbáld meg nem leverni a léceket.

LEGO Friends 41371 Mia és lószállító utánfutó
8 890 Ft 8 790 Ft

Ülj fel a lóra és indulj el felfedezni az erdőt. Mia a Emma a LEGO® Friends barátnők úgy döntöttek, hogy Biancaval erdei lovaglásra indulnak. Segíts nekik megtölteni az utánfutót a lóhoz szükséges dolgokkal, majd csatold Mia tökéletes buggy-jához és már indulhatsz is. Az erdőben vedd le Biancaról a pokrócot, hogy Mia kilovagolhasson.

LEGO Friends 41430 Aquapark

LEGO Friends 41430 Aquapark

Értékelés: 5
30 590 Ft 29 190 Ft

Indulj el az aquaparkba és élvezd a sok szórakozást. Csomagold be a táskába mindent, amire szükséged van egy szórakozással teli naphoz. Az aquaparkban 3 szuper csúszda vár rád és egy tobogán. Frissítsd fel a lányokat vízágyúval, vagy öntsd le őket egy vödör vízzel. Ezután lazíts a pezsgőfürdőben, vagy kényeztesd magadat masszázzsal, és hűtsd le magad fagylalttal.

LEGO Friends 41335 Mia lombháza
8 590 Ft

Segíts Miának átalakítani testvére lombházát tökéletes parkbeli pihenőhellyé, ahol minden barátnőjét fogadhatja. Csomagold be Daniel használati tárgyait a tetőn lévő ládába, mielőtt elindul, hogy főiskolás legyen, majd segíts Miának a dekorálásban: tegyetek ki a barátait és a családját ábrázoló fényképeket! Mássz fel négykézláb a hálón az emeletre és a vízágyúval tartsd távol a nem kívánt látogatókat! Utána csússz le a kötélpályán és látogasd meg Mia nyusziját Mimìt az ő kis házikójában, és adj neki egy répát!

LEGO Friends 41423 Hőlégballonos tigrismentő akció
11 390 Ft 11 190 Ft

Szállj fel a felhők közé és segíts a csapdába került tigrisnek. Vágj bele az akcióba Andreával a hőlégballonnal és mentsd meg a tigriskölyköt, amelyik csapdába esett a háborgó vízesésen. Repülj a hőlégballonnal közelebb, hogy a tigris beugorhasson és biztonságba kerüljön. Amikor földet értek, Emmával együtt megfigyelhetitek a tigrisbarlangot.

LEGO Friends 41366 Olivia cukrászdája
8 690 Ft

Segíts LEGO® Friends Oliviának az újonnan nyílt cukrászdájában. Válaszd ki a forgó pult legvonzóbb süteményét, vagy készíts saját finomságokat az őrült tortakészítővel. Tűrd fel az ingujjad! Úgy néz ki, hogy Olíviának segítségre van szüksége a konyhában.

LEGO Friends 41385 Emma és nyári szívecske alakú doboz
2 790 Ft

LEGO® Friends Emma felfedezi a tenger alatti világot vízi robogóján, hogy az új alkotásaihoz új inspirációt szerezzen. Segíts neki a tenger alatti világ felfedezésében a vízi robogóján. Mindig észrevesz valami szépet – ma egy drágakövet talált. A strandon Emmát ráteheted a nevével ellátott törölközőjére, hogy melegedjen a napon.

LEGO Friends 41356 Stephanie szívecskés doboza
2 790 Ft

A gyakorlat teszi a mestert és Stephanie-nak szüksége van a sportfelszerelésére, tehát ne felejtsd el a dobozba becsomagolni teniszütőjét és labdáját. A kemény edzés meghozta gyümölcsét és így Stephanie átveheti a legértékesebb dolgot – az arany serleget! Ennyi sport után Stephanie éhes, ezért segíts neki egy finom pizzához egy egy pohár vízhez jutni.

LEGO Friends 41357 Olivia szívecskés doboza
2 690 Ft

Olivia új kifogástalan találmányokat talál ki, ezért ne felejtsd el elcsomagolni a táblagépét, hogy jegyzeteket készíthessen és inspirációkat keressen. Mindig magával viszi a kulcsot, mert soha nem tudja, mikor kell valakinek segíteni a javításoknál. Az utazási alatt a kicsi Zobo robot barátja a társa.

LEGO Friends 41388 Mia és nyári szívecske alakú doboz
2 790 Ft

Indulj el a strandra barátnőddel, a LEGO® Friends Miájával. Fogd meg a vödröt és a lapátot, segíts nekik homokvárat építeni a teknős barátjuk számára.. Fedezd fel a strandot és találd meg a zászlót, melyet felhelyezhetsz a toronyra, valamint a kagylót, amellyel kidíszítheted a bejáratot. A fárasztó munka után hűsítsd le magad a tengerben! Majd csomagolj össze mindent a szívecske alakú dobozba, és vidd magaddal a szórakozást az útjaidra.

LEGO Friends 41408 Játékdoboz: Mia és a mozi
3 290 Ft

Ez a kedves játékdoboz egy mini mozit rejt magában, és elég kompakt ahhoz, hogy utazás közben játszhasson. Készíts pattogatott kukoricát és élvezd a filmet. De először is segíts Mia-nak egy üres helyet találni. Ültesd le a titokzatos háziállatodat Mia mellé, mert a legújabb felvétel csak most kezdődik. Oszd meg a szórakozást a barátnőddel játszás közben, vagy szerezd meg mind az 5 dobozt a saját mini-áruház létrehozásához!

LEGO Friends 41427 Emma és a ruhaboltja
8 690 Ft 8 490 Ft

Úgy érzed, hogy le akarod cserélni a teljes ruhásszekrényt? Ugorj fel Andrein robogójára és menj az Emma ruhaboltjába. Vess egy pillantást a legjobb darabra, és próbáld ki a különböző stílusokat. Öltöztesd fel a próbabábut és segíts Andrea-nak a megfelelő ruhák kiválasztásában a forgó öltözőben. Szeretnéd elkezdeni a tervezést? Csatlakozz Emma-hoz a stúdióban, és nézd meg az új ötleteinek vázlatát, és hozzon létre nagyszerű ruhákat egy varrógépen.

LEGO Friends 41401 Játék tároló: Stephanie
3 390 Ft

Stephanie a konyhában rengeteg ételt készít. Segíts neki valami finomat készíteni. Egy titkos állati segítsége is van. De ki ő? Nyisd fel a dobozt és éld át a meglepetést. Csukd be és vidd magaddal a barátnőd vagy a barátod házába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozást a Friends készlettel másokkal is megoszthatod. Majd csukd össze és kapcsold össze más dobozokkal, hogy egy remek kiállítást hozhass létre az asztalon.

LEGO Friends 41396 Kiskutyák játszótere
3 390 Ft

Csatlakozz Miához a Heartlake városkabeli kedvencek játszóterén és kiskutyáival, Cookie-val és Coco-val együtt élvezd a rengeteg szórakozást és játékot. Fésüld ki a kutyusok szőrét és adj rájuk bájos masnikat. Ma ráadásul az idő is napos, tehát ne feledkezz meg Mia klassz napszemüvegéről sem! Ahogy a kiskutyák elfáradnak, adj nekik egy tál vizet. Ha jól viselkedtek, jutalmazd meg őket csontokkal és más kutyafinomságokkal!

LEGO Friends 41407 Játékdoboz: Olivia és a sütik
3 290 Ft

Tölts el varázslatos időt Olíviával, és egyél egy kis édességet is ebben a kicsi, de mégis otthonos cukrászdában. Mártogasd a sütit a csokiszökőkútba. Válaszd ki finom nasit és fizesd ki a pénztárnál. Nyisd ki a dobozt és fedezd fel, milyen rejtélyes kis kedvenc rejtőzik a belsejében! Szerezd be a további 4 dobozt, kapcsold össze őket és hozzátok létre saját miniplázátokat.

LEGO Friends 41361 Mia és istállója
5 590 Ft

Segíts LEGO® Friends Miának gondoskodni a lovairól és a nyulairól az istállóban. A szett tartalma állatka figurák, melyek szerepjátékra ösztönöznek, valamint egy traktor LEGO Friends Mia számára, helyiség felszereléssel az istállóban, elkerített kifutóval.

LEGO Friends 41425 Olivia virágoskertje
3 190 Ft

Kalandra fel az egzotikus virágoskertben. Csatlakozz Olivia-hoz és a hörcsögéhez, Rumbl-hez, és indulj el velük a csodálatos járművükkel, hogy ritka növényeket gyűjthess, amelyeket azután az üvegházban megvizsgálhatsz. Mutasd meg Zobnak, hogyan kell gondozni a növényeket. Robotvillájával ki tudja ásni a gyomokat, és egy vödör vízzel öntözheti a növényeket. Nyisd ki az üvegház ablakot, és engedj be egy kis napot.

LEGO Friends 41421 Kiselefánt mentőakció
5 590 Ft

Versenyfutás az idővel vár rád. Stephanie felfedezett egy ragacsos iszapba rekedt elefántkölyköt. Süllyedni kezd, és mindehhez itt van egy hatalmas, rémisztő pók is, ami épp feléje tart – nincs vesztegetni való időd! Egyesítsd erődet Stephanie-val és Emmával és találjátok ki, hogyan tudnátok autójuk segítségével kiszabadítani az elefántkölyköt az iszapból. Ha kihúzzátok, különleges gondoskodásra lesz szüksége – etessétek meg cumisüvegből, majd tegyétek fel a pótkocsira és vigyétek el őt a mentők bázisára.

LEGO Friends 41384 Andrea és nyári szivecske alakú doboz
2 790 Ft

Ugorj a LEGO® Friends Andreájával a medencébe és élj át rengeteg szórakozást. Ültesd a felfújható kacsára, had élvezze nyugalomban a napsütésben a fagyiját. Ha el akar bújni az árnyékba, nyisd fel a napernyőt. Csomagold össze minden dolgát a dobozba és csukd rá a tetejét, majd csukd be, hogy magaddal vihesd mindezt a napsütéses nyugalmat.

LEGO Friends 41428 Tengerparti ház
15 990 Ft 14 790 Ft

Itt az ideje egy jól megérdemelt nyaralásnak a LEGO® Friends tengerparti házban. Csatlakozz a Mie-hoz és Andrea-hoz egy nagyszerű nyári kaland alatt. Ugorj le a mólóról a Miino pedálra. Evezz vissza a tengerpartra, és segíts Andreának az uzsonna készítésében. Vizsgáld át a lányok csodálatos hálószobáját, amelyben egy régi kincses térkép van elrejtve. És amikor lemegy a nap, megfordíthatod a tetőt, hogy feltárd az Andrea DJ-pultját.

LEGO Friends 41406 Játékdoboz: Stephanie és a divat
3 290 Ft

Eljött az idő egy kis változásra. Lépj be és nézd meg a klassz termékek kínálatát, amelyekkel még varázslatosabb külsőd lehet. Vegyél új masnit a hajadba. Próbáld ki Stephanieval az új színárnyalatú szempillaspirálját. Játssz a rejtélyes kis kedvenccel.

LEGO Friends 41424 Dzsungel mentőbázis-22%
23 490 Ft 18 230 Ft

Akció

Indulj el a dzsungelbe, és telepedj le a mentőbázissal. A lányok erdő feltárásával és a veszélyeztetett állatok gondozásával foglalkoznak. Csatlakozz hozzájuk, és segítsd, a sérült lajhárt. Hívd segítségül az elefánt barátaidat. Indítsd el a négykerekűt és vidd be a lajhárt a faházban található klinikára, ahol a gyerekek gondoskodnak róla, mielőtt visszatérhetne a vadonba.

LEGO Friends 41422 Panda lombház
10 490 Ft

Segíts Miának és Olíviának gondját viselni a három bájos pandának ebben a hibátlan lombházban a dzsungelben. Etesd meg a pandákat cumisüvegből és viseld gondjukat, amíg nem térhetnek vissza a természetbe. Szedj nekik bambuszt a kosárba. Mérd meg őket a mérlegen és mihelyt meggyógyulnak, hagyd, hogy játszanak a fán. Élvezhetik a csúszdán illetve a mászókán való hancúrozást. Ha leesnek, biztosíts számukra pezsgőfürdőt és mosd ki a bundájukat!

LEGO Friends 41397 Mozgó dzsúsz bár
5 590 Ft 5 490 Ft

Frissülj fel és tölts egy kis időt Emma mozgó dzsúsz bárjánál. Emma épp a friss gyümölcs és a jókedv csodás keverékét készíti Heartlake város tengerpartján. Segíts neki elkészíteni a gyümölcsöt és felszolgálni a vendégeknek. Vagy inkább pihenj Andreával a napozóágyon és közben kortyolgass finom smoothie-t. Mi az ott a vízben? Egy delfinpár szeretne megismerkedni veled. Ugorj fel Andreával a szörfdeszkára és induljatok utánuk.

LEGO Friends 41359 Barátság szívecskés dobozok csomagja
6 190 Ft

Az összerakó játék tartalmaz két összeszerelhető szív alakú dobozt, nagyot és kicsit a barátaink, Vicky és Olivia számára. Az egyik olvassa a történetet, a másiknak az álcázással és a rendelkezésére álló kellékekkel el kell játszania. A színjátszásnál segít a rengeteg kiegészítő.

LEGO Friends 41360 Emma és a mozgó állatorvosi kórháza
3 390 Ft

Ez az egyszerű LEGO állatorvosi szett a részek és az állatorvosi közeg modelleket kínál fel, mint a beteg kedvenc gyógyítására szolgáló ágy, fecskendő, kefe, kutyacsont és gyereküveg a végtelen órákon át való játszásra, valamint LEGO Friends Emma és mini mopsz kutyafigurát.

LEGO Friends 41374 Andrea és buli a medencénél
15 190 Ft

A zenerajongó LEGO® Friends Andrea tudja, hogyan kell megszervezni egy LEGO Friends bulit. Csatlakozz hozzá és szórakozz a buliján a medencénél. DJ Andrea csak a legjobb slágereket játssza, miközben a sportoló LEGO Friends Stephanie szörföt oktat a hullámokon, melyeket egy speciális eszköz hoz létre. Vidd el Stephanie-t a csúszdához, hogy csússzon le a medence vízesése körül.

LEGO Friends 41404 Játék tároló: Emma
3 390 Ft

Hagyd a képzeletedet egészen Franciaországig szárnyalni. Csatlakozz Emmához és lépj be a hibátlan párizsi műtermében, ahol éppen a titokzatos kedvencét készíti elő a fotózásra. Találsz ott fésűt a fotózás előtti előkészületre, fényképezőgépet és notebookot, amelyen megnézheted a képeket. Melyik titokzatos kedvenc lesz ma a modellje? Ezt egyedül a dobozka felnyitásával fedheted fel. Ezek a dobozkák egymsra helyezhető, összeilleszthetők és a szórakozás megosztható barátnőiddel és barátaiddal.

LEGO Friends 41352 A nagy verseny
19 990 Ft

Vigyázz… Kész… Rajt! Ma van LEGO® Friends 41352 A nagy verseny napja és mindegyik lány nagyon elszánt, hogy megnyerje a lenyűgöző autóversenyt Heartlake City körül! Irány az öltöző, hogy felkészülj, a kisállatokat pedig ültesd le a VIP teremben, hiszen ott vannak a legjobb ülések az egész házban. Ezután rakd bele a barátnőket a saját, személyre szabott versenyautójukba és indítsd el őket a startvonalról! Vajon ki fog a dobogón állni? Szedd össze a barátaidat, élvezzétek az ünnepséget és a korongvetők segítségével mutassatok be egy fantasztikus tűzijátékot!

LEGO Friends 41400 Játékdoboz: Andrea
3 390 Ft

Andrea készen áll, hogy elénekelje új dalát. Segíts neki felkészülni a fellépésre. A hangpróbát pedig egy titokzatos kisállat végzi. Nyisd ki a dobozt és élvezd a meglepetést! Zárd le és vidd magaddal barátnődhöz vagy barátodhoz, ahol két részre oszthatod, és így osztozhattok a Friends sorozat által jelentett szórakozáson is. Majd a doboz asztagolható vagy összekapcsolható további dobozokkal.

LEGO Friends 41402 Játék tároló: Olivia
3 390 Ft

Kezdj el összpontosítani! Olívia kémiaórája kezdődik. Segíts a titokzatos kedvenccel a laboratóriumban elkészíteni a ragacsot. Vigyázz arra a pillanatra, amikor felírja a táblára az egyenletet. Vidd magaddal bárhová is mész ezt a dobozt, vagy indul el vele a barátnőd a barátod otthonába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozásról pedig a LEGO® Friends fog gondoskodni! Gyűjtsd össze mind az 5-t, helyezd őket egymásra és csatlakoztasd őket úgy, ahogy fel akarod építeni.

LEGO Friends 41362 Supermarket Heartlake városban
8 390 Ft

Menj be a szupermarketbe és vásárolj szuper dolgokat a LEGO® Friends barátnőiddel Oliviával és Stephanie-val. Szállj be a hibátlan autóba és menj el vásárolni. Segíts Stephanie-nak vezetni és megvásárolni a kedvenc dolgait. Ne felejtsd el az egészséges gyümölcsöket és zöldségeket. Tedd az autóba a bevásárlást és jutalmazd meg magad valamivel! Egyél meg egy finom pohár fagylaltot.