LEGO Friends 41320 Heartlake Frozen Yoghurt Shop-48%
16 163 Ft 8 390 Ft

Kiárusítás

A LEGO® friends joghurt boltja önkiszolgálóval, bárral, különböző üvegezéssel, mérleggel, rendelhető telefonnal, beltéri székekkel, és szabadtéri asztallal. Autószerviz is rendelkezésre áll egy megrendelőállomással és egy nagy sárga autóval, ami helyet biztosít a fagyasztott joghurt tárolására.

LEGO Friends 41375 Vidámpark a mólón-26%
44 090 Ft 32 190 Ft

Kiárusítás

Látogasd meg a szórakoztató mólót Heartlake városában, és élj át egy szórakoztató napot. Először tedd a hátizsákodat a megőrzőbe, hogy ne veszítsd el, majd ülj fel a körhintára. Mérd meg a bátor Emma magasságát, mielőtt felül a szellem kalózhajóra, ahol csontvázak, denevérek és ijesztő pókok várnak rá. Igyekezz ne nagyon kiabálni, amikor a sellőruhába beöltözött Chloe fényképez. Reméljük, hogy sikerül a kép, különben a barátnőd bajban van!

LEGO Friends 41339 Mia lakókocsija
18 990 Ft 16 790 Ft

Autózz vidékre Miával és Stephanie-val egy kalandos kempingezésre! Állítsd be a napellenző ponyvát és a piknik asztalt, majd láss munkához a konyhában, ahol elkészítheted az ételt, amit a szabadban élvezhettek! Tervezz meg kalandokat a felfújható csónakkal, vagy menj lovagolni a barátságos lovacska hátán! Nyisd ki a fenti alvóhely fedelét, majd fektesd le a lányokat éjszakára – a sátrat holnap is felverhetik és táborozhatnak a csillagok alatt.

LEGO Friends 41378 Delfin mentőakció-27%
12 490 Ft 9 090 Ft

Kiárusítás

Kelj útra a hibátlan LEGO® Friends Stephanie tengeralattjáróval a delfin megmentésére a Heartlake város öblébe. LEGO Friends Kacey a víz alatti robogójával éppen egy kincsesládát keres, amint senkivel sem áll szándékában megosztani. Lehet, hogy ezen a LEGO mentőakción rábukkanhatsz egy kincsestérképre. Segíts Stephanienak a delfin kiszabadításában, találd meg a kincsestérképet és ne késlekedj, hogy még Kacey előtt ráakadj a kincsre.

LEGO Friends 41340 Barátság ház
23 990 Ft 18 590 Ft

A lányok Heartlake City-ből elfoglalták a régi tűzoltóállomást és felülmúlhatatlan LEGO® Friends főhadiszállást alakítottak ki benne. Lazíts a tetőn lévő jacuzziban, legyél kreatív Emma kézműves szobájában, vagy élvezd Andrea előadói teraszát! Itt van a régi tűzoltó sziréna — a lányok egy új feladatot találtak neki! Készíts pattogatott kukoricát a konyhában és fordítsd el a hálószobai TV-t, hogy előbukkanjon a titkos küldetés képernyője! Az eligazítás után csússz le a tűzoltópóznán és gyorsan indulj útnak Olivia kerékpárján!

LEGO Friends 41391 Fodrászat Heartlake városkában
6 790 Ft

Újdonság

Indulj el a Heartlake városbeli fodrászatba és valódi változáson fogsz átesni. Csatlakozz a LEGO® Friends világából származó Emmához, látogassatok el együtt Ninához, a fodrásznőhöz és csináltassatok új frizurát. Előbb mosd ki Emma haját a kagyló alakú mosdóban, majd ragadd meg az ollót és segíts neki új frizurát készíteni. Várakozás közben élvezd a közös kávézást.

LEGO Friends 41381 Mentőcsónak
29 890 Ft 25 890 Ft

Kiárusítás

Amikor három barát megpróbál megmenteni egy sekély tengeröbölben ragadt bálnát Heartlake városában, minden másodperc számít. Rohanj a bálna segítségére a mentőhajóban Miával. Hűtsd le a bálnát a hajó jégmedencéjében és vidd mélyebb vizekre. Miután a tengerbe engedted a bálnát, elmehetsz a lányokkal búvárkodni és tengeri csillagot gyűjteni. Segíts Miának megtalálni a kincsesládát a kincsestérkép segítségével.

LEGO Friends 41393 Cukrászverseny
13 590 Ft

Újdonság

Csatlakozzon a Stephanie sütőversenyének forgatásához a LEGO® Friends TV-stúdióban. Forgasd meg a kereket a színpad fölött, és rajzolj az őrült alapanyagokból, amelyeket a pékeknek sütés közben kell használniuk. Engedd szabadon a fantáziádat az öntetek és a díszítés során. Ragadd meg a tűzoltó készüléket, és segíts Davidnek eloltani a tüzet. Az idő könyörtelenül rohan: ki nyeri meg a trófeát és a pénzjutalmat?

LEGO Friends 41394 Heartlake City kórház
21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az ügyetlen Ethan megcsúszott a banánhéjon és megsérült. Azonban ne aggódj. Hertlake város kórházában mindenkin tudnak segíteni. Küldj mentőt Ethannak segíts neki a hordágyon, és vidd a kórházba. Helyezd a kerekes székbe, csinálj neki röntgent és segíts Dr. Marie-nak a sérülések kezelésében. Majd látogasd meg Emmával a kórházi szobájában és vidítsd fel léggömbbel és csokoládéval.

LEGO Friends 41395 Barátság busz
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Jól kösd be magad, és indulj el életed legjobb útjára a barátság buszon. Csatlakozz a legjobb barátaidhoz a buszban, amely mindennel rendelkezik, amit csak el tudsz képzelni. Még medencéje és csúszdája is van. A felső rész elcsúsztatása után a fürdőszoba, a konyha és az étkező érhető el. Segíts a lányoknak a felső fedélzetre jutni és ágyukba kerülni. A felettük lévő tető átlátszó, így megnézhetik a csillagokat.

LEGO Friends 41380 Mentőközpont a világítótoronynál-27%
20 190 Ft 14 690 Ft

Kiárusítás

Csatlakozz barátaidoz Miához és Emmához a mentőközpontban a világítótoronynál és figyeld a tengert. Valaki segítségért kiált! Ugorj Miával a vízi robogójára és kerüld menj a szigetre, ahol egy elhagyatott viskóba ragadt egy oroszlánfóka. Vidd el az oroszlánfókát a világítótoronyhoz, ahogy Mia állatorvosi felszerelésével gondját viseli. Amint jobban érzi magát, játszhatsz vele a medencében. Ha minden befejeződött, engedd vissza a tengerbe a csúszdán át.

LEGO Friends 41382 Adventi naptár
8 290 Ft 6 990 Ft

Számold vissza a karácsonyig hátralévő napokat a Heartlake városbeli barátaid segítségével. 24 ablak rejti a Heartlake város világának kifogástalanul összeállított ajándékait. Minden nap nyiss ki egy új ablakot, készítsen új díszítést és állítsd ki a szobádba, vagy akaszd fel a fára. Számolj vissza és várd karácsony estéjét.

LEGO Juniors 10763 Stephanie tóparti háza
11 190 Ft 10 990 Ft

Kapd magadra szabadtéri felszerelésedet és irány a LEGO® Juniors 10763 Stephanie tóparti háza egy nyári partira! Kapj be néhány falatot a konyhában, miközben megtervezed a napi kalandokat, majd sétálj le a tópartra és érezd jól magad! Versenyezz a hullámokon Andreával és Oliviával a jetskiken, utána pihenj egy kicsit a kerti tűzhelynél és süss néhány pillecukrot! Nézz meg egy meccset a TV szobában, mielőtt lefekszel aludni. Másnap kosarazz egy kicsit reggeli előtt, majd vágj bele egy újabb izgalmas napba a vízen!

LEGO Friends 41324 Sífelvonó a havas üdülőhelyen
26 990 Ft

Ugorj fel a síliftre Miával és Oliviával, és élvezzétek az utat a havas üdülőhely tetejére! Csodáld meg a kilátást a hegytetőn lévő étteremből egy pite és egy forró csoki mellett, utána pedig csatold fel a síléceidet és csússz le a lejtőn! Látogasd meg a medvebocsot a barlangjában – neki is van egy lejtője, amin lecsúszhat! Ellenőrizd a túratérképet, nehogy elmulassz valamit! Lehet, hogy jó móka lenne egy kis sziklamászás?

LEGO Friends 41374 Andrea és buli a medencénél
16 190 Ft 14 890 Ft

A zenerajongó LEGO® Friends Andrea tudja, hogyan kell megszervezni egy LEGO Friends bulit. Csatlakozz hozzá és szórakozz a buliján a medencénél. DJ Andrea csak a legjobb slágereket játssza, miközben a sportoló LEGO Friends Stephanie szörföt oktat a hullámokon, melyeket egy speciális eszköz hoz létre. Vidd el Stephanie-t a csúszdához, hogy csússzon le a medence vízesése körül.

LEGO Friends 41334 Andrea előadása a parkban-17%
8 490 Ft 6 990 Ft

Kiárusítás

Foglald el a központi helyet a délutáni előadásokhoz Heartlake City parkjában, amely egy bábszínházzal kezdődik! Segíts az apukának és a kisbabának leülni egy padra, hogy megnézhessék a műsort, majd nyomd le a zongora gombjait a színpad hátsó részén, hogy segítsd a bábok mozgását! Utána fordítsd el a színpadot, hogy segíts Andreának és házi madarának Borsnak bemutatni egy gyönyörű zenei előadást! Majd keresd meg a hot dog árust és kapj be néhány falatot az előadás után!

LEGO Friends 41367 Stephanie díjugrató pályája
13 990 Ft 11 390 Ft

Játszd el a parkúr mestert a LEGO® Friends 41567 Stephanie és díjugrató pályája szettel. A verseny előtt csutakold le és készítsd elő a lovakat az istállóban. Amint elkezdődik a verseny, lovagolj az egész lóversenypályán, végezz el nehezebb ugrásokat és próbáld meg nem leverni a léceket.

LEGO Friends 41352 A nagy verseny
18 490 Ft 16 890 Ft

Vigyázz… Kész… Rajt! Ma van LEGO® Friends 41352 A nagy verseny napja és mindegyik lány nagyon elszánt, hogy megnyerje a lenyűgöző autóversenyt Heartlake City körül! Irány az öltöző, hogy felkészülj, a kisállatokat pedig ültesd le a VIP teremben, hiszen ott vannak a legjobb ülések az egész házban. Ezután rakd bele a barátnőket a saját, személyre szabott versenyautójukba és indítsd el őket a startvonalról! Vajon ki fog a dobogón állni? Szedd össze a barátaidat, élvezzétek az ünnepséget és a korongvetők segítségével mutassatok be egy fantasztikus tűzijátékot!

LEGO Friends 41344 Andrea butikja
9 990 Ft

Alkoss új külsőt a LEGO® Friends 41344 Andrea butikja készlettel! Irány a próbafülke és segíts Andreának felpróbálni egy új parókát vagy szoknyát, utána pedig válassz neki egy masnit vagy táskát a következő előadására! Forgasd körbe az öltözőt, hogy Emma néhány jó tanáccsal tudja ellátni őt és végezzen néhány igazítást a varrógépével. Dexter, a kutya is szeretné közölni a véleményét… neki is elnyerte a tetszését! Jutalmazd meg egy sütivel, mielőtt Andrea elrohanna a következő próbájára.

LEGO Friends 41361 Mia és istállója-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Segíts LEGO® Friends Miának gondoskodni a lovairól és a nyulairól az istállóban. A szett tartalma állatka figurák, melyek szerepjátékra ösztönöznek, valamint egy traktor LEGO Friends Mia számára, helyiség felszereléssel az istállóban, elkerített kifutóval.

LEGO Friends 41371 Mia és lószállító utánfutó
9 990 Ft 8 690 Ft

Ülj fel a lóra és indulj el felfedezni az erdőt. Mia a Emma a LEGO® Friends barátnők úgy döntöttek, hogy Biancaval erdei lovaglásra indulnak. Segíts nekik megtölteni az utánfutót a lóhoz szükséges dolgokkal, majd csatold Mia tökéletes buggy-jához és már indulhatsz is. Az erdőben vedd le Biancaról a pokrócot, hogy Mia kilovagolhasson.

LEGO Friends 41332 Emma mozgó galériája
6 590 Ft

Emma a klassz kis robogójával maga után vontatja festőkocsiját, hogy Heartlake City parkjában felállítsa azt — ott, ahol szívesen készít karikatúrákat. Tárd ki az ablakokat, hogy láthatók legyenek a festmények, amiket ma el szeretne adni, és segíts neki működtetni a pénztárat! Helyezd el Cicót, a cicáját az ágyán, hogy szundikáljon egy kicsit, miközben Emma a festőállvány előtt ül és legújabb mesterművén dolgozik — a legjobb barátok adják a legjobb ihletet!

LEGO Friends 41366 Olivia cukrászdája
9 990 Ft 8 690 Ft

Segíts LEGO® Friends Oliviának az újonnan nyílt cukrászdájában. Válaszd ki a forgó pult legvonzóbb süteményét, vagy készíts saját finomságokat az őrült tortakészítővel. Tűrd fel az ingujjad! Úgy néz ki, hogy Olíviának segítségre van szüksége a konyhában.

LEGO Friends 41355 Mia szívecskés doboza
2 490 Ft 2 190 Ft

Emma szeret új dolgokat létrehozni, minden amit a dobozban találsz tükrözi művészi szellemét, pl. fényképezőgép, tablet rajzolásra és művészi tollak. Mindig található nála olló, tehát készen áll a ruházatán való alakításon, legyen bárhol is.

LEGO Friends 41368 Andrea tehetségkutató showja
16 990 Ft 13 790 Ft

LEGO® Friends Andrea nagyon tehetséges és ez az a show, ahol a legjobb formáját hozza. Andrea az új szoknyájában mindenkit lenyűgöz. Kombináld és cseréld fel a különálló díszleteket, hogy megnézhesd Andreát bűvészkedés, éneklés vagy dobolás közben. Használd a tűzijáték funkciót és ünnepeld meg a LEGO tehetségkutató sikerét.

LEGO Friends 41403 Játék tároló: Mia
3 390 Ft

Újdonság

Mia feladata, hogy gondoskodjon a beteg kedvenceket. A dobozka kinyitása után mindent megtalálsz, amire Mijának szüksége lesz, hogy a kisbeteget alaposan kivizsgálja! Segíts neki az állatklinikáján megvizsgálni a beteg állatkákat. A klinikát ezután becsukod és magaddal viszed a barátnőd vagy a barátod otthonába, hogy csatlakozhassanak a szórakozáshoz. A dobozka szétosztható és a felét odaadhatod nekik. Vagy gyűjtsd a dobozkákat, helyezd őket egymásra vagy csatlakotasd őket.

LEGO Friends 41372 Stephanie és a gimnasztikai előadás
9 990 Ft 8 690 Ft

A LEGO® Friends barátnők Stephanie és Mia gimnasztikai versenyen vesznek részt Heartlake városban. Segíts nekik felkészülni az öltözőben, ahol ihatnak és ehetnek valamit, hogy tele legyen energiával. Figyeld ahogy Stephanie előadja a számát a szalaggal a forgó platformon. Ne felejtsd el krétaporral bekenni Mia kezeit, mielőtt felmegy a korlátra. Mind a két lány arany medált nyert a gimnasztikai teljesítményükért!

LEGO Friends 41400 Játékdoboz: Andrea
3 390 Ft

Újdonság

Andrea készen áll, hogy elénekelje új dalát. Segíts neki felkészülni a fellépésre. A hangpróbát pedig egy titokzatos kisállat végzi. Nyisd ki a dobozt és élvezd a meglepetést! Zárd le és vidd magaddal barátnődhöz vagy barátodhoz, ahol két részre oszthatod, és így osztozhattok a Friends sorozat által jelentett szórakozáson is. Majd a doboz asztagolható vagy összekapcsolható további dobozokkal.

LEGO Friends 41404 Játék tároló: Emma
3 390 Ft

Újdonság

Hagyd a képzeletedet egészen Franciaországig szárnyalni. Csatlakozz Emmához és lépj be a hibátlan párizsi műtermében, ahol éppen a titokzatos kedvencét készíti elő a fotózásra. Találsz ott fésűt a fotózás előtti előkészületre, fényképezőgépet és notebookot, amelyen megnézheted a képeket. Melyik titokzatos kedvenc lesz ma a modellje? Ezt egyedül a dobozka felnyitásával fedheted fel. Ezek a dobozkák egymsra helyezhető, összeilleszthetők és a szórakozás megosztható barátnőiddel és barátaiddal.

LEGO Friends 41359 Barátság szívecskés dobozok csomagja-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Az összerakó játék tartalmaz két összeszerelhető szív alakú dobozt, nagyot és kicsit a barátaink, Vicky és Olivia számára. Az egyik olvassa a történetet, a másiknak az álcázással és a rendelkezésére álló kellékekkel el kell játszania. A színjátszásnál segít a rengeteg kiegészítő.

LEGO Friends 41346 Barátság doboz
16 090 Ft 13 990 Ft

Játssz a rengeteg, életnagyságú LEGO® Friends kiegészítővel, amelyek segítségével a Heartlake történések szívében találhatod magad barátaiddal együtt! A bámulatos LEGO® Friends 41346 Barátság doboz mindegyik modellje bemutat egy Heartlake City-ben élő lányt. Énekelj a mikrofonba akárcsak Andrea, készíts egy robotbarátot, ahogy Olivia tenné, vigyél magaddal rádió adó-vevőt az egyik kalandodra Miával, nyerj sport trófeát, mint Stephanie, vagy kattintgasd a fényképezőgépet egy fotózáson Emmával! Elegendő kocka van ahhoz, hogy megépítsd egyszerre mind az 5-öt!

LEGO Friends 41362 Supermarket Heartlake városban
9 390 Ft 8 490 Ft

Menj be a szupermarketbe és vásárolj szuper dolgokat a LEGO® Friends barátnőiddel Oliviával és Stephanie-val. Szállj be a hibátlan autóba és menj el vásárolni. Segíts Stephanie-nak vezetni és megvásárolni a kedvenc dolgait. Ne felejtsd el az egészséges gyümölcsöket és zöldségeket. Tedd az autóba a bevásárlást és jutalmazd meg magad valamivel! Egyél meg egy finom pohár fagylaltot.

LEGO Friends 41396 Kiskutyák játszótere
3 390 Ft

Újdonság

Csatlakozz Miához a Heartlake városkabeli kedvencek játszóterén és kiskutyáival, Cookie-val és Coco-val együtt élvezd a rengeteg szórakozást és játékot. Fésüld ki a kutyusok szőrét és adj rájuk bájos masnikat. Ma ráadásul az idő is napos, tehát ne feledkezz meg Mia klassz napszemüvegéről sem! Ahogy a kiskutyák elfáradnak, adj nekik egy tál vizet. Ha jól viselkedtek, jutalmazd meg őket csontokkal és más kutyafinomságokkal!

LEGO Friends 41364 Stephanie és dzsipje
6 590 Ft

Élj át egy aktivitásokkal teli napot a LEGO® Friends 41364 Stephanie és dzsipje szettel. Ez a természetet kedvelő lány már örül a szórakoztató kirándulásnak. Ugorj be a dzsipbe Dash kutyájával, csatold fel az utánfutót a kerékpárra és a paddleboard deszkára, és indulj el egy szórakozással teli napon.

LEGO Friends 41365 Emma műterme
8 490 Ft 7 590 Ft

Mutasd meg a tehetséged Emma műtermébe a LEGO® Friends Emmájával és Andreájával. Fess pár képet vagy alkoss szobrokat. Ez az építőkocka művészgalériát kínál fel földszinti üzlethelyiséggel, művészi darabokkal és segédeszközökkel.

LEGO Friends 41384 Andrea és nyári szivecske alakú doboz
2 490 Ft

Ugorj a LEGO® Friends Andreájával a medencébe és élj át rengeteg szórakozást. Ültesd a felfújható kacsára, had élvezze nyugalomban a napsütésben a fagyiját. Ha el akar bújni az árnyékba, nyisd fel a napernyőt. Csomagold össze minden dolgát a dobozba és csukd rá a tetejét, majd csukd be, hogy magaddal vihesd mindezt a napsütéses nyugalmat.

LEGO Friends 41358 Mia szívecskés doboza
3 990 Ft

A LEGO® Friends 41358 összerakó játék Mia és a doboz szív alakkal egy nagyszerű és aranyos módja annak, hogy hogyan legyen a természetbarát LEGO Friends Mia és az összes kedvenc dolga együtt mindig nálad. Vedd le a fedelét, és használd mind dobogót a Mia számára, hogy szilárdan állhasson – tökéletes az utazásokon való szórakozáshoz. A készlet része a Mia minifigura.

LEGO Friends 41392 Luxus kempingezés a természetben
10 890 Ft

Újdonság

Olília és Mia pihentető kirándulásra indulnak a természetbe, ahol szórakozni szeretnének. Segíts neki összeállítani a luxus kempingsátrat. Rendes ágyakkal és szépítő sarokkal rendelkezik. Olívia magával vitte a telefonját is. Segíts neki, hogy küldjön néhány képet a vadon élő állatokról, míg Mia pihenjen a pezsgőfürdőben. Majd a tábortűznél süssetek marshmallowt és Olíviával együtt vizsgáljátok meg az égboltot a távcső segítségével.

LEGO Friends 41357 Olivia szívecskés doboza
2 990 Ft

Olivia új kifogástalan találmányokat talál ki, ezért ne felejtsd el elcsomagolni a táblagépét, hogy jegyzeteket készíthessen és inspirációkat keressen. Mindig magával viszi a kulcsot, mert soha nem tudja, mikor kell valakinek segíteni a javításoknál. Az utazási alatt a kicsi Zobo robot barátja a társa.

LEGO Friends 41402 Játék tároló: Olivia
3 390 Ft

Újdonság

Kezdj el összpontosítani! Olívia kémiaórája kezdődik. Segíts a titokzatos kedvenccel a laboratóriumban elkészíteni a ragacsot. Vigyázz arra a pillanatra, amikor felírja a táblára az egyenletet. Vidd magaddal bárhová is mész ezt a dobozt, vagy indul el vele a barátnőd a barátod otthonába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozásról pedig a LEGO® Friends fog gondoskodni! Gyűjtsd össze mind az 5-t, helyezd őket egymásra és csatlakoztasd őket úgy, ahogy fel akarod építeni.

LEGO Friends 41356 Stephanie szívecskés doboza
3 190 Ft

A gyakorlat teszi a mestert és Stephanie-nak szüksége van a sportfelszerelésére, tehát ne felejtsd el a dobozba becsomagolni teniszütőjét és labdáját. A kemény edzés meghozta gyümölcsét és így Stephanie átveheti a legértékesebb dolgot – az arany serleget! Ennyi sport után Stephanie éhes, ezért segíts neki egy finom pizzához egy egy pohár vízhez jutni.

LEGO Friends 41387 Olívia és nyári szívecske alakú doboz
2 490 Ft

Csatlakozz Zobohoz és a LEGO® Friends Olíviájához, menj vele grillezni a strandra. Olívia a technológiák kedvelője egy remek hordozható grill feltalálása mellett döntött. De ne feledkezz meg róla, mint Zobo, aki a parton szórakozott! Leégett a virslije. Majd csomagolj össze mindent a szívecske alakú dobozba, és vidd magaddal a szórakozást az útjaidra.

LEGO Friends 41386 Stephanie és nyári szívecske alakú doboz
2 490 Ft

Az egész világon nincs semmi, amit a LEGO® Friends Stephanie-ja jobban szeretne, mint egy akciódús és szórakozással teli nap. Szív alakú dobozával megtekintheted a strand szórakoztató mólóját. Találd el a pléhdobozt a vízipisztoly segítségével, és nyerj a forgótáblán egy remek díjat. Ha mindet eltalálod, kutyus alakú lufit nyerhetsz. Ezután ezt mind csomagold a szívecske alakú dobozba, és vidd magaddal a szórakozást.

LEGO Friends 41363 Mia erdei kalandja
4 990 Ft 4 190 Ft

Indulj el egy kirándulásra a LEGO® Friends Miával egy erdei kalandra. A fa kilátóból Mia távcsővel figyelheti az állatokat. Majd tovább megy a hídon át egy remek távirányítós elektromos gördeszkán, és a természet megfigyelésére további helyeket talál.

LEGO Friends 41389 Fagyis tricikli
3 390 Ft

Újdonság

Az égboltot átszelik az első fénysugarak és velük együtt a LEGO® Friendsbeli Stephanie is nekivág az utcáknak a szórakoztató fagyis triciklijével. Segíts neki kiszolgálni Heartlake város lakóit. Kombináld a különböző bolondos ízesítésű fagylaltokat és jégkrémeket. Ülj le barátaiddal az asztalhoz és élvezzétek együtt a fagyos finomságokat. Oldozd el a mopedet és ültesd be a kutyust az ülésébe. Tedd a fejedre a sisakot és indulj el Stephanieval a tengerpartra, ahol rengeteg szórakozásban lesz részetek!

LEGO Friends 41397 Mozgó dzsúsz bár
6 790 Ft

Újdonság

Frissülj fel és tölts egy kis időt Emma mozgó dzsúsz bárjánál. Emma épp a friss gyümölcs és a jókedv csodás keverékét készíti Heartlake város tengerpartján. Segíts neki elkészíteni a gyümölcsöt és felszolgálni a vendégeknek. Vagy inkább pihenj Andreával a napozóágyon és közben kortyolgass finom smoothie-t. Mi az ott a vízben? Egy delfinpár szeretne megismerkedni veled. Ugorj fel Andreával a szörfdeszkára és induljatok utánuk.

LEGO Friends 41385 Emma és nyári szívecske alakú doboz
2 490 Ft

LEGO® Friends Emma felfedezi a tenger alatti világot vízi robogóján, hogy az új alkotásaihoz új inspirációt szerezzen. Segíts neki a tenger alatti világ felfedezésében a vízi robogóján. Mindig észrevesz valami szépet – ma egy drágakövet talált. A strandon Emmát ráteheted a nevével ellátott törölközőjére, hogy melegedjen a napon.

LEGO Friends 41388 Mia és nyári szívecske alakú doboz
2 490 Ft

Indulj el a strandra barátnőddel, a LEGO® Friends Miájával. Fogd meg a vödröt és a lapátot, segíts nekik homokvárat építeni a teknős barátjuk számára.. Fedezd fel a strandot és találd meg a zászlót, melyet felhelyezhetsz a toronyra, valamint a kagylót, amellyel kidíszítheted a bejáratot. A fárasztó munka után hűsítsd le magad a tengerben! Majd csomagolj össze mindent a szívecske alakú dobozba, és vidd magaddal a szórakozást az útjaidra.