LEGO Harry Potter 71043 Roxfort-vár
139 990 Ft 109 590 Ft

Ez a rendkívül kidolgozott gyűjtőkészlet a LEGO Harry Potter több, mint 6000 darabból áll, és érdekes építészeti élményeket kínál. A csomagban szerepelnek a Harry Potter sorozat kiemelkedő jelenetei, amelyek emlékeztetnek a tornyokra, csúcsokra, kamrákra, osztálytermekre, teremtményekre, tövisekre és Hagrid kunyhóra, valamint számos egyéb legendás helyszín jellegzetességgel.

LEGO Harry Potter 75957 Rescue Magic Bus
13 790 Ft 11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csatlakozz Harry Potterhez egy vad, mágikus útona mentőbuszon. Nyissa ki a csuklós oldalsó panelt a belépéshez a háromszintes buszba és töltsd meg Harry bőröndjét A busz legfelső emeletén is nagyon szórakoztató lehet, csak nyisd ki a tetőt! Stan Road jegyeket ad ki, és Ernie Boulevard még tovább fejleszti vezetési stílusát, ezért vigyázz az ágyra, amely hátrafelé mozog, és el ne érje a csillárt, amely az egész körül épül – ez egy fárasztó út lesz!

LEGO Harry Potter 75952 Göthe bőröndje teli mágikus lényekkel-26%
17 990 Ft 13 290 Ft

Kiárusítás

Kelj útra egy varázs világba a 75952 Göthe bőröndjével teli mágikus lényekkel. Van elég hely az mindenkinek! Segítsen Göthet átvezetni Jacobot, Tinát és Queeniet azokon a helyeken, ahol különböző mágikus lények élnek, tanítsd meg őket, hogyan kell gondoskodni a Randalórról, okkamikról, Viharmadárról és a bólintéről . Élvezd ki a sok mókát a Fantasztikus lényekkel , miközben vizsgálod őket, lekvárokat keversz nekik és gondozod őket.

LEGO Harry Potter 75950 Aragóg odúja
6 990 Ft 5 990 Ft

Ki mer belépni a LEGO® Harry Potter™ által gyártott 75950 Aragóg barlangjába? Segíts Harrynek és Ronnak elmenekülni a pók és hadserege elől a Tiltott Rengetegben. Menekülj meg a varázspálca és a lámpás használatával a repülő pókhálótól és Aragóg félelmetes állkapcsaitól – és menekülj el a félelmetes szurdokról.

LEGO Harry Potter 75958 Hintó a Beauxbatons-ból: Érkezés a Roxfortba-23%
16 490 Ft 12 590 Ft

Kiárusítás

Emelkedj fel a felhők közé a szárnyas hintóval a Beauxbatons-ból, és indulj el a Roxfortba. Landolj ezzel a Hintóval a Hagrid navigációja szerint. Változtasd át a modellt kétszintes szobára, és egy csésze teánál kezdj bele a mágikus kalandok tervezésébe Madame Maximmal és a Fleur és Gabrielle Delacourral.

LEGO Harry Potter 75946 Magyar mennydörgő: Trimágus Tusa-22%
12 590 Ft 9 790 Ft

Kiárusítás

Játssz a Trimágus Tusán a Harry Potter™ és a Tűz serlege című filmből és segíts Harrynak megszerezni az aranytojást. Fogd meg a pálcát és segíts Harrnyek, hogy legyőzhesse vetélytársait – Viktor Krumot, Fleur Delacourt és Cedricem Diggoryt – majd harcolj a mágus világ egyik legveszélyesebb sárkányával. Vedd kezedbe a pálcát és hívd Tűzvillámot a seprűt.

LEGO Harry Potter 75964 Adventi naptár
10 990 Ft

Ünnepeld a karácsonyt a csoda és varázslat világában a LEGO® Harry Potter™ 75964 Adventi naptár varázslatos készletnek köszönhetően. A 24 mező mindegyike eredi ajándékot rejt Harry Potter világából. Közeledik a nagy nap és a gyerekek a várakozást kellemesebbé tehetik a Harry Potter film jeleneteinek lejátszásával.

LEGO Harry Potter Roxforti nagyterem 75954
35 990 Ft 34 890 Ft

Utazz a LEGO® Harry Potter™ 75954 Roxforti nagyterembe rengeteg mókáért és varázslatos kalandokért! Rendezz egy lakomát a nagyteremben, szervezd meg a beosztási ceremóniát, majd húzd elő a varázspálcádat és állj ki egy párbajra Draco Malfoy™ ellen! Mássz fel a mozgó lépcsőkön, hogy felfedezd a nagy lépcsőtornyot, sajátítsd el a bájitalkészítés művészetét a tanteremben, fedezd fel Edevis tükrének váltakozó tükörképeit és segíts Harrynek, Hermionének és Ronnak megküzdeni a gonosz Baziliszkusszal, hogy végül legyőzzétek Voldemort nagyurat!

LEGO Harry Potter Roxforti Fúriafűz 75953
24 990 Ft

Utazz a Roxfort kastélyába Harry és Ron társaságában a repülő Ford Angliával, csak vigyázz a LEGO® Harry Potter™ 75953 Roxforti Fúriafűzzel! Késő – a repülő Ford Anglia lezuhant és az ágak közé gabalyodott. Szabadulj ki és osonj be a Roxfortba, mielőtt a gondnok, Argus Frics és Piton professzor észrevesznek! Szaladj a hálóhelyiségbe, pattanj be az ágyba és készülj az első napra, amikor újra elkezdhetsz varázsigéket tanulni, bájitalokat keverni és belevágni számos szórakoztató Harry Potter kalandba!

LEGO Harry Potter 75948 Toronyóra Roxfortban
31 390 Ft 26 090 Ft

Az ikonikus hely bejárata a Harry Potter filmekből ezzel a roxforti toronyórával. Csatlakozz Harryhez, Hermione Grangerhöz és barátaikhoz Dumbledore dolgozószobájában, menj a fekete mágia kivédése órára, nézd meg a kórházi szárnyat és a prefektusi fürdőszobát. A toronyórán állíthatod az időt és kalandozz az Időnyerővel. Ne felejts el részt venni a karácsonyi bálon és táncolj a speciális funkció segítségével. Mikor belépsz a toronyba, már soha többé nem akarsz kijönni!

LEGO Harry Potter 75947 Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése
22 290 Ft

hippogriff, Csikócsőr megmentése a gonosz miniszter és a kivégzés elől. Ezt a csodás LEGO® készletet a Harry Potter™ és az azkabani fogoly című film inspirálta, melyben Harry, Ron Weasly és Hermione Granger együtt mennek Hagrid kunyhójához, ami tele van érdekes dolgokkal és ahol ég a tűz. Rejtőzz el a sütőtök között a miniszter elől, majd kösd ki a láncot és vezesd biztonságos helyre Csikócsőrt.

LEGO Harry Potter 75965 Voldemort visszatérése
6 390 Ft 5 190 Ft

Add vissza a Voldemortnak a hatalmát, és segíts Harrynek menekülni a markából! Peter Pettigrew segített a Voldemortnak eljuttatni Harry Pottert az elhagyatott temetőbe a Trimágus tusa nyeremény serleg segítségével. Készíts egy varázs főzetet az üstben, húzd meg a kart, és néz rá a Lord Voldemortra! Képes lesz Harry elmenekülni a gonosz nagyúr és a hűséges halálfalói elől?

LEGO Harry Potter 75945 Expecto patronum
6 290 Ft

Segíts Harry Potternek megvédeni Sirius Blacket a dementoroktól. Gondolj a legboldogabb emlékedre és varázsold elő patrónusodat Harryvel együtt – ugyanúgy, mint a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben. Sikerül Harrynek? Csak rajtad múlik.