LEGO Harry Potter 75969 Roxfort csillagvizsgáló ​​torony
31 190 Ft 30 790 Ft

Roxfort csillagvizsgáló tornyában csodálatos szereplők és varázslatos funkciók egész sora várja, hogy felfedezd őket. Látogass el Harryvel Horatius Lumpsluck professzor tantermébe, és csatlakozz a többi diákhoz az ünnepélyen. Ne felejtsd el felkeresni a varázslatos mandragórákat az üvegházban! Ezután pedig vedd szemügyre a Hollóhát hálótermét, és vegyél részt az asztronómia órán.

LEGO Harry Potter 75968 Privet Drive 4.
21 690 Ft 20 990 Ft

Vess egy pillantást a Pivet Drive 4. háza körüli utcára és Dursley-ék házára, és hagyd, hogy magával ragadjon a mágikus légköre. Kukkants be a lépcső alatti gardróbba, ahol Harry Potter alszik. Forgasd el a gombot, hogy a Roxfortból érkezett levelek kirepüljenek a kéményből, és találkozz Dobbival Harry emeleti szobájában. Segíts Harrynek elmenekülni a repülő autóban, egy Ford Anglia-ban, Ronnal, miközben Dudley, Petunia néni és Vernon bácsi megpróbálja megállítani az isteni beavatkozást.

LEGO Harry Potter 75966 A Szükség Szobája
5 990 Ft

Mozdítsd a panelt, fedezze fel A Szükség Szobájának rejtett bejáratát, és csatlakozzon Harry Potterhez, Hermione Grangerhez és Luna Lovegoodhoz a Sötét varázslatok kivédésének gyakorlásához! Segíts Harrynak a Patrónus varázslat megtanításában – Lunának nyúl, Hermionénak pedig vidra patrónusa van. Célozd meg a mechanikus halálfalót, és mutassa meg mindenkinek, mit gondolsz a szabályokról – robbantsd fel őket.

LEGO Harry Potter Roxforti nagyterem 75954
34 190 Ft

Utazz a LEGO® Harry Potter™ 75954 Roxforti nagyterembe rengeteg mókáért és varázslatos kalandokért! Rendezz egy lakomát a nagyteremben, szervezd meg a beosztási ceremóniát, majd húzd elő a varázspálcádat és állj ki egy párbajra Draco Malfoy™ ellen! Mássz fel a mozgó lépcsőkön, hogy felfedezd a nagy lépcsőtornyot, sajátítsd el a bájitalkészítés művészetét a tanteremben, fedezd fel Edevis tükrének váltakozó tükörképeit és segíts Harrynek, Hermionének és Ronnak megküzdeni a gonosz Baziliszkusszal, hogy végül legyőzzétek Voldemort nagyurat!

LEGO Harry Potter 75947 Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése
18 490 Ft

hippogriff, Csikócsőr megmentése a gonosz miniszter és a kivégzés elől. Ezt a csodás LEGO® készletet a Harry Potter™ és az azkabani fogoly című film inspirálta, melyben Harry, Ron Weasly és Hermione Granger együtt mennek Hagrid kunyhójához, ami tele van érdekes dolgokkal és ahol ég a tűz. Rejtőzz el a sütőtök között a miniszter elől, majd kösd ki a láncot és vezesd biztonságos helyre Csikócsőrt.

LEGO Harry Potter 75945 Expecto patronum
5 890 Ft

Segíts Harry Potternek megvédeni Sirius Blacket a dementoroktól. Gondolj a legboldogabb emlékedre és varázsold elő patrónusodat Harryvel együtt – ugyanúgy, mint a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben. Sikerül Harrynek? Csak rajtad múlik.

LEGO Harry Potter 75948 Toronyóra Roxfortban
28 090 Ft 27 490 Ft

Az ikonikus hely bejárata a Harry Potter filmekből ezzel a roxforti toronyórával. Csatlakozz Harryhez, Hermione Grangerhöz és barátaikhoz Dumbledore dolgozószobájában, menj a fekete mágia kivédése órára, nézd meg a kórházi szárnyat és a prefektusi fürdőszobát. A toronyórán állíthatod az időt és kalandozz az Időnyerővel. Ne felejts el részt venni a karácsonyi bálon és táncolj a speciális funkció segítségével. Mikor belépsz a toronyba, már soha többé nem akarsz kijönni!

LEGO Harry Potter 75958 Hintó a Beauxbatons-ból: Érkezés a Roxfortba
14 390 Ft

Emelkedj fel a felhők közé a szárnyas hintóval a Beauxbatons-ból, és indulj el a Roxfortba. Landolj ezzel a Hintóval a Hagrid navigációja szerint. Változtasd át a modellt kétszintes szobára, és egy csésze teánál kezdj bele a mágikus kalandok tervezésébe Madame Maximmal és a Fleur és Gabrielle Delacourral.

LEGO Harry Potter 75946 Magyar mennydörgő: Trimágus Tusa
10 890 Ft

Játssz a Trimágus Tusán a Harry Potter™ és a Tűz serlege című filmből és segíts Harrynak megszerezni az aranytojást. Fogd meg a pálcát és segíts Harrnyek, hogy legyőzhesse vetélytársait – Viktor Krumot, Fleur Delacourt és Cedricem Diggoryt – majd harcolj a mágus világ egyik legveszélyesebb sárkányával. Vedd kezedbe a pálcát és hívd Tűzvillámot a seprűt.

LEGO Harry Potter Roxforti Fúriafűz 75953
20 890 Ft 20 490 Ft

Utazz a Roxfort kastélyába Harry és Ron társaságában a repülő Ford Angliával, csak vigyázz a LEGO® Harry Potter™ 75953 Roxforti Fúriafűzzel! Késő – a repülő Ford Anglia lezuhant és az ágak közé gabalyodott. Szabadulj ki és osonj be a Roxfortba, mielőtt a gondnok, Argus Frics és Piton professzor észrevesznek! Szaladj a hálóhelyiségbe, pattanj be az ágyba és készülj az első napra, amikor újra elkezdhetsz varázsigéket tanulni, bájitalokat keverni és belevágni számos szórakoztató Harry Potter kalandba!

LEGO Harry Potter 75957 Rescue Magic Bus
11 890 Ft

Csatlakozz Harry Potterhez egy vad, mágikus útona mentőbuszon. Nyissa ki a csuklós oldalsó panelt a belépéshez a háromszintes buszba és töltsd meg Harry bőröndjét A busz legfelső emeletén is nagyon szórakoztató lehet, csak nyisd ki a tetőt! Stan Road jegyeket ad ki, és Ernie Boulevard még tovább fejleszti vezetési stílusát, ezért vigyázz az ágyra, amely hátrafelé mozog, és el ne érje a csillárt, amely az egész körül épül – ez egy fárasztó út lesz!

LEGO Harry Potter 75965 Voldemort visszatérése
5 890 Ft

Add vissza a Voldemortnak a hatalmát, és segíts Harrynek menekülni a markából! Peter Pettigrew segített a Voldemortnak eljuttatni Harry Pottert az elhagyatott temetőbe a Trimágus tusa nyeremény serleg segítségével. Készíts egy varázs főzetet az üstben, húzd meg a kart, és néz rá a Lord Voldemortra! Képes lesz Harry elmenekülni a gonosz nagyúr és a hűséges halálfalói elől?

LEGO Harry Potter 71043 Roxfort-vár
129 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a rendkívül kidolgozott gyűjtőkészlet a LEGO Harry Potter több, mint 6000 darabból áll, és érdekes építészeti élményeket kínál. A csomagban szerepelnek a Harry Potter sorozat kiemelkedő jelenetei, amelyek emlékeztetnek a tornyokra, csúcsokra, kamrákra, osztálytermekre, teremtményekre, tövisekre és Hagrid kunyhóra, valamint számos egyéb legendás helyszín jellegzetességgel.