LEGO Harry Potter 75950 Aragóg odúja
6 990 Ft

5 970 Ft

Ki mer belépni a LEGO® Harry Potter™ által gyártott 75950 Aragóg barlangjába? Segíts Harrynek és Ronnak elmenekülni a pók és hadserege elől a Tiltott Rengetegben. Menekülj meg a varázspálca és a lámpás használatával a repülő pókhálótól és Aragóg félelmetes állkapcsaitól – és menekülj el a félelmetes szurdokról.


LEGO Harry Potter 75952 Göthe bőröndje teli mágikus lényekkel-24%
17 990 Ft

13 590 Ft

Akció

Kelj útra egy varázs világba a 75952 Göthe bőröndjével teli mágikus lényekkel. Van elég hely az mindenkinek! Segítsen Göthet átvezetni Jacobot, Tinát és Queeniet azokon a helyeken, ahol különböző mágikus lények élnek, tanítsd meg őket, hogyan kell gondoskodni a Randalórról, okkamikról, Viharmadárról és a bólintéről . Élvezd ki a sok mókát a Fantasztikus lényekkel , miközben vizsgálod őket, lekvárokat keversz nekik és gondozod őket.


LEGO Harry Potter Roxforti Fúriafűz 75953
24 990 Ft

19 920 Ft

Utazz a Roxfort kastélyába Harry és Ron társaságában a repülő Ford Angliával, csak vigyázz a LEGO® Harry Potter™ 75953 Roxforti Fúriafűzzel! Késő – a repülő Ford Anglia lezuhant és az ágak közé gabalyodott. Szabadulj ki és osonj be a Roxfortba, mielőtt a gondnok, Argus Frics és Piton professzor észrevesznek! Szaladj a hálóhelyiségbe, pattanj be az ágyba és készülj az első napra, amikor újra elkezdhetsz varázsigéket tanulni, bájitalokat keverni és belevágni számos szórakoztató Harry Potter kalandba!


LEGO Harry Potter Roxforti nagyterem 75954-18%
35 990 Ft

29 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Utazz a LEGO® Harry Potter™ 75954 Roxforti nagyterembe rengeteg mókáért és varázslatos kalandokért! Rendezz egy lakomát a nagyteremben, szervezd meg a beosztási ceremóniát, majd húzd elő a varázspálcádat és állj ki egy párbajra Draco Malfoy™ ellen! Mássz fel a mozgó lépcsőkön, hogy felfedezd a nagy lépcsőtornyot, sajátítsd el a bájitalkészítés művészetét a tanteremben, fedezd fel Edevis tükrének váltakozó tükörképeit és segíts Harrynek, Hermionének és Ronnak megküzdeni a gonosz Baziliszkusszal, hogy végül legyőzzétek Voldemort nagyurat!