LEGO Hidden Side 70433 J.B. tengeralattjárója
5 890 Ft

Építsd meg a Lelkek öblében horgonyozó J.B. tengeralattjáróját. Parker, Vaughen Geist, Gonoszság szobrának és egy cápa minifigurái is rendelkezésedre állnak. Ezután töltsd le az ingyenes Hidden Side alkalmazást a kibővített valósághoz, szkenneld be modelledet okoseszközöd segítségével és fedezd fel a tenger mélyén rejtőző hátborzongató digitális világot. Vágj bele a szellemvadászatba, keresd a nyomokat és találkozz a főszellemmel, akit Kreátornak hívnak!

LEGO Hidden Side 70423 Paranormális busz 3000
19 490 Ft 19 190 Ft

Épp ideje belépned a Hidden Side világába! Van elég bátorságod? Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont az iskolabuszra és tárd fel a szellemek világát. Játssz a modellel, és nézd meg, mi történik az alkalmazásban. Kutasd át a Hidden Side világot, oldjál meg új rejtélyeket, találj érdekes tárgyakat, kapd el a szellemeket, és add hozzá őket a gyűjteményedhez, és végül győzd le a szellemek főnökét, Spewert – természetesen, ha van hozza merszed.

LEGO Hidden Side 70431 Sötét világítótorony
17 290 Ft 15 090 Ft

Kiárusítás

Vágj bele a kalandba egyedül, vagy csatlakozz barátaidhoz online és élvezd a közös játék élményét a sötét világítótoronyban, a kibővített valóságban! Építsd meg a világítótorony digitális interaktív modelljét Jack, Parker, csontváz, Jennie Napo és Clause Stormward minifiguráival. Ezután töltsd le a kibővített valóság LEGO® Hidden Side ingyenes alkalmazását és szkenneld be a modellt okoseszközöd segítségével. Ezáltal feltárul előtted az ellenséges szellemek, rejtett nyomok és a főnök, Joe Ishmael digitális világa.

LEGO Hidden Side 70424 Szellem vonat
34 990 Ft

Be mersz lépni a Hidden Side világába? -Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont a vonatra és tárd fel a szellemek világát. Játsszál az összerakós játékkal és figyeld, hogy hogyan kel életre az egész modell az alkalmazásban. Ne várj semmire, és próbáld ki! Kutasd át a Hidden Side világot, oldjál meg új rejtélyeket, találj érdekes tárgyakat, kapd el a szellemeket, és add hozzá őket a gyűjteményedhez, és végül győzd le a szellemek főnökét, Bawut – természetesen, ha van hozza merszed. Időben megtudod állítani a szellemeket?

LEGO Hidden Side 70428 Jack és strand terepjáró-18%
6 590 Ft 5 390 Ft

Kiárusítás

Indulj el a Hidden Side világába Jack strand terepjáróján és élvezd a remek kiterjesztett valóság élményét egy vagy több játékossal! Állíts fel egy szuper terepjárót Jack, Parker és a megszállott Scott Francise minifiguráival, 2 fejjel. Ezután töltsd le a Hidden Side ingyenes alkalmazást a kiterjesztett valósághoz, szkenneld be modelledet az okos eszköz segítségével, és fedezd fel a hátborzongató világot. Vegyél részt a szellemharcban, keress nyomokat és győzd le Trucker Dale félelmetes főnököt.

LEGO Hidden Side 70430 Metro Newbury városkában
9 590 Ft 8 690 Ft

Indulj el Newbury városka metróján, élvezd bővített valóság remek élményét egy vagy több játékos számára a Hidden Side világában. Állíts össze egy digitális interaktív metró modellt, amelyet portállá alakíthatsz, beleértve Jack, Parker és Peter Peterson minifiguráit. Ezután töltsd le az ingyenes Hidden Side kibővített valóság alkalmazást az okos készülékedre, és kezdd el a kalandot a digitális világban a barátságtalan szellemek és a nagyfőnök, Rat Shaun segítségével.

LEGO Hidden Side 70429 El Fuego kaszkadőr repülője
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Repülj el a Hidden Side világába El Fuego kaszkadőr repülőjének fedélzetén, és élvezd az egy vagy több játékos számára kínált kibővített valóság csodálatos élményét! Építsd meg a klassz propelleres repülőgépet El Fuego, Jack és Mary Breaksom minifigurákkal. Ezután a kibővített valósághoz töltsd le az ingyenes Hidden Side alkalmazást, szkenneld be modelledet okoseszközöd segítségével és fedezd fel az ijesztő digitális világot. Vágj neki a szellemvadászatnak, keresd a nyomokat és találkozz a főnökkel, Harry Can-nal.

LEGO Hidden Side 70421 El Fueg teherautója
12 890 Ft

Be mersz lépni a Hidden Side világába? Segíts a Jack Davids hősnek és a rendületlen barátjának El Fueg kaszkadőrnek elkapni és legyőzni a két megszállott motorost, Joeyt és Dwaynet! Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont az El Fueg kaszkadőr kamionjára és tárd fel a szellemek világát. Vagy ezzel a csodálatos LEGO készlettel játszd a saját kalandjaidat tele szellemekkel!

LEGO Hidden Side 70422 Támadás a garnélás bódéra
17 390 Ft 16 290 Ft

Be mersz lépni a Hidden Side világába? Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont a temetőre és tárd fel a szellemek világát. Kutasd át a Hidden Side világot, oldjál meg új rejtélyeket, találj érdekes tárgyakat, kapd el a szellemeket, és add hozzá őket a gyűjteményedhez, és végül győzd le a szellemek főnökét – természetesen, ha van hozza merszed. Az Enzo séfet és a Sally pincérnőt a szellemek főnöke Anomalo kísérti, és a garnélás bódéban pajzánságokat okoz. Siess akcióba a Parker Jacksonnal az ultramodern gokartján.