LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster

Értékelés: 5 4 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1275978

LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster

Élvezze a sebességet, izgalmat és örömet ebben a fantasztikus készletben, amelynek része a 10261 Hullámvasút a LEGO® Creator Expert-től. Ügyelj arra, hogy az utasok a járműben megfelelően üljenek és a biztonsági öv bele legyen kötve, engedd el a féket és kezdődhet a kaland. Aktiváld felvonót és élvezd az izgalmas menetet a hullámvasúton. További információ

94890
5 4

107 999 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
94 890 Ft

Katalógus száma: 1275978

Leírás

Termékleírás

  • Állj be a frontba a csodálatos LEGO attrakcióval a 10261 Hullámvasút LEGO® Creator Expert készlettel! Sétálj a szökőkút körüli járdán, és vegyél egy frissítő italt a boltban, mielőtt elindulnál a jelzéshez, ami jelzi a legkisebb magasságot.
  • Nincs szükség, hogy lábujjhegyre állj, mivel a kezelő újra megvizsgál téged a biztonság érdekében a járműbe való beszállásánál.
  • Juss át a peronon, emeld fel az akadályt és nyomás tovább.

    Ne felejtsd el magad bekötni, mielőtt a jármű elindul és elkezd fel felé menni.

  • Kapaszkodj, mert az első emelkedő után következik az első nagy hullám.
  • Tartsd vissza a lélegzeted és ne félj sikítani, mert nagyon éles részek várnak rád sok fordulattal, de ne felejts el mosolyogni a fényképezőgépbe!
  • A felejthetetlen élményt tartalmazó fényképet átveheted a sátornál és akár vattacukrot is vásárolhatsz.
  • Akkor nézd meg jól a vidámpark térképét, és gondolkozz el azon, hogy milyen kalandot csinálsz majd. Vagy inkább még egyszer elindulsz a hullámvasúton? Ez a részletesen kidolgozott modell sok varázslatos elemet tartalmaz, amelyek felélénkítik a fantáziád!

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Exclusive
Ajánlott korosztály 16 éves kortól
Darabszám 4124 Darab
Érdeklődési kör járművek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.