LEGO Creator Expert 10258 Londoni autobus

Értékelés: 4,5 8 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1099114

LEGO Creator Expert 10258 Londoni autobus

Tisztelegj ennek a klasszikus designnal rendelkező lehengerlő 2 emeletes londoni autóbusszal nagy számú hiteles részlettel, beleértve a piros színeket, panoráma szélvédő, speciálisan kialakított klasszikus gumiabroncsok, célállomás jelölés és hátsó emelőkosár nyitása fogantyúval , postaládával, tűzoltókészülékkel és a és forgó lépcsővel, amely a legfelső kilátóra vezet. További információ

35090
4.5 8

60 783 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
35 090 Ft
-42%

Katalógus száma: 1099114

Leírás

Termékleírás

  • A modell nyitható motorháztetővel rendelkezik, motorral, részletesen kidolgozott vezetőfülke tolóajtók és eltávolítható tető és felső fedélzet jobb hozzáférést biztosít a részletes belső térhez „elhasználódott” ülések és egyéb autentikus részletek, mint az elfelejtett esernyő, újságok, üres ital dobozok és rágógumik.
  • London busz sok eredeti részlettel beleértve a nagy ablakokkal, világos piros kerek karoszériák, a panoráma-szélvédő, kétoldalas reklámplakátjaira nyomtatott címke, speciálisan készített klasszikus gumiabroncsok, és célállomás jelöléssel.
  • Válaszd ki a kedvenc uticélodat miniatűr kétoldalas reklám plakátokkal, az 1950-es évi reklámokkal vagy a reklámokkal a mai Londonból.
  • Távolítsd el a tetőt és a felső fedélzetet, hogy jobban hozzáférhessen a részletes belső térhez.
  • Nyisd ki a vezetőoldali ajtót, hogy jobb hozzáférést biztosíts a részletes panoráma szélvédő kabinhoz.

*Emeld fel a motorháztetőt a motor eléréséhez.

  • Ez a modell több mint 1680 darabot tartalmaz
  • Ez a modell az esetleges kiállításra tervezett, pl. A polcokon, valamint a LEGO® Creator Expert Vehicle sorozat többi modelljével együtt.
  • 18 cm magas, 34 cm hosszú és 13 cm széles.
  • 16 éves kortól alkalmas.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Exclusive
Ajánlott korosztály 16 éves kortól
Darabszám 1686 Darab
Érdeklődési kör járművek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.