LEGO DUPLO® Town 10932 Bontás ez építkezésen-20%
19 990 Ft 15 990 Ft

Akció

A szülők és a gyermekek együtt bonthatják le a kis házat egy bontógolyóval, a buldózerrel megtisztíthatják az építkezési területet, majd új építőanyagokat hozhatnak kamionban. A bontógolyó modell lehetőséget ad az óvodásoknak a nyílt játék lehetőségeinek felfedezésére, miközben fontos fizikai és kognitív képességeket fejlesztenek ki, amik egész életükben elkísérik majd őket.

LEGO Creator 31108 Családi vakáció egy lakókocsiban
26 990 Ft 23 890 Ft

Újdonság

Csomagold be a felszerelésedet kempingezéshez, itt az ideje nyaralni! Csatlakoztasd a lakókocsit egy nagyszerű retro autóhoz, és indulj el a természetbe családi vakációra. Ha megtalálod a megfelelő helyet, táborozzál le és menjél fogni halat a vacsorához. Jééé, nézd ezt a sok aranyos állatkát … aha, fúj, ez egy bűzösborz! És amikor a bűzösborz kaland véget ér a lakókocsit lakható furgonná, vagy vörös-fehér világítótoronnyá alakíthatod. Ezzel a nagyszerű 3 az 1-ben készlettel még télen is lesz időd a nyári vakációra.

LEGO Hidden Side 70436 Egy szellem tűzoltóautó 3000
24 990 Ft

Újdonság

Indulj el a Hidden Side világába a szellemes tűzoltóautón és élvezd a remek kiterjesztett valóság élményét egy vagy több játékossal! Építs tűzoltóautót és élvezd az izgalmas történeteket. Ezután töltsd le a Hidden Side ingyenes alkalmazást kibővített valóság alkalmazást okos készülékére, szkenneld be modelled, és fedezd fel a kísértetjárta világot.

LEGO Hidden Side 70434 Természetfölötti versenyautó
9 990 Ft 8 490 Ft

Újdonság

Indulj el Hidden Side világába ezzel a természetfölötti versenyautóval és élvezd a kibővített valóság által egy vagy több játékos számára kínált fantasztikus élményt. Építsd meg a versenyautót, hogy számtalan történetet játszhass el Jack, Vaughen, árnyékharcos és a kutyus minifiguráival. Ezután töltsd le a Hidden Side ingyenes alkalmazást a kiterjesztett valósághoz, szkenneld be modelledet okoseszköz segítségével, és fedezd fel a hátborzongató világot.

LEGO Hidden Side 70433 J.B. tengeralattjárója
6 990 Ft 5 690 Ft

Újdonság

Építsd meg a Lelkek öblében horgonyozó J.B. tengeralattjáróját. Parker, Vaughen Geist, Gonoszság szobrának és egy cápa minifigurái is rendelkezésedre állnak. Ezután töltsd le az ingyenes Hidden Side alkalmazást a kibővített valósághoz, szkenneld be modelledet okoseszközöd segítségével és fedezd fel a tenger mélyén rejtőző hátborzongató digitális világot. Vágj bele a szellemvadászatba, keresd a nyomokat és találkozz a főszellemmel, akit Kreátornak hívnak!

LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger
35 990 Ft 31 890 Ft

Újdonság

Ülj be a Halálos iramban filmsorozat Dodge Charger gépkocsi volánja mögé Dominic Torettel és válts a legnagyobb sebességre. Nézd meg közelről a V8-as motort, a mozgó dugattyúkat és vezérlési rendszerét – nem hiányzik a két nitrogénpalack sem az extra teljesítményért. És ha kezd nagyon forróvá válni a helyzet, a kabinban egy tűzoltókészülék is található.

LEGO DUPLO® Town 10933 Építkezés toronydaruval-20%
42 990 Ft 34 390 Ft

Akció

Álljatok neki az építkezésnek tele funkciókkal illetve kiegészítőkkel, és élvezzétek a hosszú órányi szórakozást. A nagy buldózer, mini buldózer, billenőplatós teherautó, kotrógép és daru lehetőséget ad a gyerekeknek és a szülőknek, hogy anyagokat szállítsanak együtt, építsenek és törmeléket távolítsanak el az utcáktól. És amikor itt az ebédidő, akkor beugorhattok egy hot-dogra!

LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R
19 990 Ft 19 590 Ft

Újdonság

Remek motor. Kiváló sebesség. A kanyarban enyhén dönthető. Ha már álmodtál arról, hogy saját Ducati motort fogsz vezetni, akkor a Ducati Panigale V4 R modellt a LEGO® Technic-től azonnal megkedveled. Figyeld meg, hogyan aktiválja a sebességváltó a V4 hengeres motort. Győződj meg arról, miként járulnak hozzá az az első és a hátsó lengéscsillapítók a Ducati motorkerékpár zökkenőmentes haladásához. Ezután próbálj ki különböző technikákat a 2 sebességfokozattal

LEGO Creator 31109 Kalóz hajó
35 990 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Húzd fel a horgonyt és engedd ki a vitorlákat ezen a csodálatos kalózhajón! Hajózz ki a tengerre, és élj át egy rendkívüli kalandot. Hajó a jobb oldalon! Ágyúkat a helyükre, és készülj fel a tüzelésre: az a hajó minden bizonnyal tele lesz zsákmánnyal! Miután a tengeri kalandod véget ért, építsd át a hajót kalóz kocsmává, vagy koponya szigetre. Ez a 3 az 1-ben építő készlet nem ad esélyt az unalomra!

LEGO Super Heroes 76158 Pingvin üldözése a Batman hajóban
3 490 Ft 2 990 Ft

Újdonság

A pingvin elmenekült az őrült kacsahajóján. Indítst be a Batboat és a hajsza megkezdődhet. Amíg a Batman üldözi a szuper gazembert, köpenye a levegőben lobog mögötte. Lövöldöz lézerből a Batboat fedélzetéről. Dobd a pingvin után a Batman Batarangját.

LEGO City 60264 Óceáni felderítő tengeralattjáró
9 990 Ft 8 490 Ft

Újdonság

Merülj a tenger legmélyebb pontjaira a LEGO® City óceáni felderítő tengeralattjárójával. Csatlakozz a híres felfedezőhöz, Jessica Sharpe-hez, akit talán ismersz a LEGO City TV sorozatból, és merülj el a tengeralattjáróval a korallokkal teli barlangba. Gyűjts mintákat a tengeralattjáró felderítő vállai segítségével, és a víz alatti drón segítségével fedezd fel az óceán fenekét. Emberek! Európai horgászhal!

LEGO DUPLO 10924 Villám McQueena verseny napja-20%
11 490 Ft 9 190 Ft

Akció

Beindítja a gyerekek fantáziáját a Disney és a Pixar stúdiók Verdák filmsorozatának közkedvelt figurái segítségével. A készlet tartalma két összeállítható modell. Amint a látványos verseny véget ért, a gyerekek átalakíthatják a modellt Cimbi autóműhelyévé. Miközben a kis sofőrök versenyeznek, autókat javítanak és kitalálják a saját történeteiket, finom motoros és érzelmi képességeiket fejlesztik, amelyek egy életre megmaradnak.

LEGO City 60263 Óceáni mini tengeralattjáró
3 290 Ft 2 990 Ft

Újdonság

Fedezd fel a mélység összes titkát a LEGO® City e nagyszerű tengeralattjárójának segítségével. Nyisd ki a mini tengeralattjáró kerek pilótafülkéjét, lépj be és menj a tengerfenékhez! Hölgyek! Régi kincsesláda kincsekkel. Érd azt el hajó segítségével, majd használd a felderítő vállakat és szerezd meg a gyémántokat. De vigyázz! A tengeralattjáró körül cápa úszkál!

LEGO DUPLO® Town 10931 Teherautó és lánctalpas kotrógép-21%
6 590 Ft 5 190 Ft

Akció

A gyermekek és a szülők együtt állhatnak neki a munkának 2 dolgozó figurával, a billenőplatós teherautóval és a forgó kabinos és mozgó lapáttal rendelkező kotrógéppel. A gyermekek vezetési és a feladatok teljesítése közben fejlesztik a készségeiket. Helyezze a sziklát a teherautó platójára. De vigyázz – a szikla bármelyik pillanatban összetörhet!

LEGO DUPLO® Town 10930 Buldózer-21%
3 290 Ft 2 590 Ft

Akció

Kövesd nyomon, ahogy a kis építészed használja és fejleszti a finommotorikus készségeit, miközben buldózert vezet az építkezésen és munka közben emelgeti és leteszi a lapátot. Vigyázz, reped a szikla! A kreatív játék korlátlan lehetőségeinek köszönhetően ez a buldózer a munkás figurával segít megtanítani a gyerekeket a problémák megoldására és a munkafeladatokkal való megbirkózásra!

LEGO City 60266 Óceáni felderítő hajó
46 990 Ft 39 390 Ft

Újdonság

Hajózz a tengerre a csodás LEGO® City óceáni felderítő hajó fedélzetén. Csatlakozz a LEGO City Adventures TV sorozat hőséhez, Harl Hubbs-hez és a felfedező csapathoz egy izgalmas kalandra. A jobb kilátás érdekében a nagyszerű helikopterrel felszállhatsz a hajóról. Ezután egy hajódaru segítségével egy cápamegfigyelő ketrecet süllyeszthetsz a tengerbe, vagy kutatási tengeralattjárót indíthatsz. Ezután merülj a mélységbe, és fedezd fel a titokzatos roncsot a tenger mélyén.

LEGO City 60265 Óceáni felderítő bázis
19 990 Ft 17 890 Ft

Újdonság

Merülj a mélybe a cápákkal, a rájákkal és a kutatócsoporttal az óceáni felderítő bázison. A csodálatos bázis egy élő, alvó és tudományos modulból áll. Az egyes alkatrészek átrendezhetőek, és mindent megtalálsz, amire szükséged van a mély felfedezéséhez, beleértve a tengeralattjárót, egy darut és egy víz alatti drónt. Természetesen a kávéfőző sem hiányozhat! A tengeralattjáróba való belépés előtt át kell menned egy dekompressziós kamrán. Ezután húzd ki az alapot, és indulj el a tenger titkainak felfedezésére.

LEGO Ninjago 71705 A sors adománya
46 990 Ft 39 490 Ft

Újdonság

Hajts a hősies nindzsákkal a Sors adománya fedélzetén, és szállj szembe a veszélyes ellenségekkel. Ez a lélegzetelállító hajó alapként szolgál a nindzsák számára és ugyanakkor egy hadihajó is, amely az egész tengert irányítja. Egyesítsd erőidet Zane, Jay, Cole és Wu harcosokkal, akik aranyfegyverekkel felfegyverkezettek és készülj fel a harcra a hajó fedélzetén.

LEGO Super Heroes 76153 Avengers Helicarrier
42 990 Ft 36 290 Ft

Újdonság

M.O.D.O.K. szuper gazember nagy agyal támad, és rajtad múlik, hogy állítsd meg őt! A Helicarrier készen áll az akcióra. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine és Nick Fury fel vannak fegyverezve és készen állnak segíteni. A pilótafülkében hármuk számára van hely. Indítsd be a rotorokat, állítsd be az ágyúkat, és készülj fel a nagy sebességre, hogy visszatérítsd a gazembert a speciális börtönbe.

LEGO Super Heroes 76160 Batman mobil bázisa
29 990 Ft 26 390 Ft

Újdonság

Mr. Freeze™, Man-Bat™ és Bronze Tiger™ újra dühöngenek. Itt az ideje, hogy a Batman mobil bázisát elhagyja néhány fegyverekkel ellátott szuper jármű. Előszór száguldozz motorkerékpáron a szárazföldön, majd a vízen jet-skin. Szállj fel a levegőbe a Batjetben, és a landolást követően ülj fel az útrakész BatQuad négykerekű terepmotorra. Egyesítsd az erőt a Nightwing-kel, és zárd be a rossz fiúkat a cellába a mobil bázis fedélzetén.

LEGO Ninjago 71703 Viharharcos csata
9 990 Ft 8 590 Ft

Újdonság

Összeállíthatod Kai és Jay erőit, és izgalmas csatában versenyezhetsz a rosszindulatú Lashával, a Venomari kígyó törzsének kémével. Repülj fel az égbe ezzel a szupergyors sugárhajtású készülékkel, és elkaphatod Lasát, aki a kígyóautójában versenyez, de vigyázzon a kilövőjére!

LEGO Star Wars™ 75283 AAT™
13 990 Ft

Újdonság

Egyesítsd erőidet Ahsoka Tano jedi hőssel és a klónkatonájával a harci droidok ellen. Légy résen! A támadó droid tank fegyverei hatalmasak. Térj ki a lövedékek elől, amit a rugós fegyverből lőnek ki. Óvakodj a támadó AAT tank ágyúitól. Ebben az epikus Star Wars: Klónok harca csatában be kell vetned a Jedi lovagok összes képességét!

LEGO Super Heroes 76151 Csapda a Venomoszaurusz számára
26 990 Ft 24 090 Ft

Újdonság

Sikerül a Spider-Man, Iron Spider és Spider-Ham segítségével legyőznöd a Venomot a Venom tojásáért folytatott csatában? Venom irányítja a Venomoszauruszát. Elég csak egy harapás és a szuperhősök csontvázzá alakulnak át! A Spider-Man felül a nagyszerű fegyverekkel felszerelt és szuper csillapítással rendelkező mega buggy autójára. A Venom azonban vastag fekete pókhálóval támad.

LEGO Super Heroes 76159 Joker triciklis üldözése
17 990 Ft 14 590 Ft

Újdonság

A Joker száguldozik a városban az ördögi triciklijén. Nagyszerű fegyverek és a lángok a kipufogóból azt a benyomást keltik, hogy még a tricikli is nevet. De a nem kevésbé csodálatos Batmobil a sarkában van. A helyszínre megérkezik a Harley Quinn, ami egy óriási kalapáccsal hadonászik maga körül. Robin megpróbálja megállítani őt a motorkerékpárján. De a Joker ellopja a Batmobile motorját, és beteszi a triciklijébe.

LEGO Super Heroes 76167 Páncélzat Iron Man
9 990 Ft

Újdonság

Ha az A.I.M. 2 ügynöke Tony Stark legyőzésének, annak szuperhős páncélzatának széttörésének és Iron Man prototípusának megsemmisítésének céljával támadásba lendül, gyorsan kell egyezkedned. Tony a garázsában dolgozik, javítgatja hot rodját és hamburgert eszik, miközben megérkeznek a gazemberek. Időben bekerül a Iron Man ruházatába?

LEGO Technic 42112 Betonkeverő autó
35 990 Ft

Újdonság

Bármely nagyobb építkezés hiányos betonkeverő nélkül. A betonozás a betonkeverő autóval szinte játék. Ülj a teherautó kormánya mögé és forgasd el a keverőt a beton előkészítéséhez. Forgasd el a dobot az óramutató járásával ellentétes irányba a beton kiöntéséhez. Befejezheted a betonozást, és készülj fel a következő építkezésre.

LEGO Technic 42114 Csuklós dömper Volvo 6x6
82 990 Ft

Újdonság

Ülj be a Volvo 6×6 csuklós dömper fülkéjébe a LEGO® Technic-től, és élvezd az izgalmas utazást az erős teherautóban. A LEGO Technic CONTROL+ segítségével teljes ellenőrzést kapsz a lenyűgöző gép felett. Ellenőrizd a sebességet, a sebességváltót, manőverezz és öntsd ki a rakományt. Ezután megpróbálkozhatsz kihívásokkal, kipróbálhatod a vezetői képességeid, és jutalmakat szerezhetsz.